Už našli chlapca strateného v kukuričnom poli?
Prosím vás dievčatá, už toho chlapca našli? Všade o tom píšu ale žiadne nové info. :(
Fakt zeny-matere,sa mozte tak akurat hanbit,je to hnus co totu predvadzate viacere.
Keď ťa takéto veci dokážu rozhádzať, nepozeraj správy.
@anonym_9926e8 ver mi, že nepozerám. Nemam na to hlavne čas. Ale tento prípad mi na fb nahadzuje dnes od obeda. A ako mamu ma to zasiahlo, keďže mám malé deti.
@anonym_cef6cc celkom ako keby som seba počula 😄 áno máš pravdu. A nie, nie som rasista, mne žiadny iní ľudia nevadia, ale na cigánov mam fest alergiu. Ale že poriadnu. A áno, toho chlapca mi je ľúto, ale ostatných vôbec nie. Ved im to je jedno ci sa im jedno decko stratí alebo umrie, ved zachviľu si spravia ďalšie, není problém. Takže neviem o com sa bavíme.
@anonym_cef6cc ale vy tu v tejto diskusii vôbec nemusite byť. Majte názor aký chcete, nikto Vám ho neberie. Riešime len to jedno dieťa, ktoré asi o sebe ani nevie že je cigán. Momentálne niekde plače, bojí sa, je hladný a trasie sa od zimy. V tom lepšom prípade…
Ved keby dieťa bolo v kukurici tak si myslím, ze by ho už našli. Veď musí byť hladné, smädne a určite aj plače. Plač by ľudia v kukurici počuli. Ja si myslím ze chlapček v kukurici nie je. Bude niekde inde. Možno pri tej rieke čo tam je.
Je to ozaj strasne. Ktovie ci je vobec v tej kukurici. Zabehlo niekam inam. Alebo.... sa stalo nieco horsie ale... snazia sa to takto.....
neverim ze ak by bolo tam tak by ho nevedeli najst?!
@anonym_20b206 presne to mi prve napadlo ci je vobec v kukurici, ci tam nie je blizko osady rieka. Babka ani netusila kde vnuk bol.
Keď ťa takéto veci dokážu rozhádzať, nepozeraj správy.
@anonym_9926e8 keď ťa také správy nedokážu rozhádzať, prestavas byť človekom.
Hned rano som isla pozriet ci je nieco nove ... to nemoze byt moxne ,aby sa chlapča nenaslo . Daleko ist nemohol .Pole zas nema 20km . Obavam sa,ze sa tam kryje nieco omnoho horsie 😢
Hned rano som isla pozriet ci je nieco nove ... to nemoze byt moxne ,aby sa chlapča nenaslo . Daleko ist nemohol .Pole zas nema 20km . Obavam sa,ze sa tam kryje nieco omnoho horsie 😢
@anonym_07303c veď aj hľadám správy . No zatiaľ takú dobrú správu som nenašla. Mňa napadlo či ho niekto neuniesol.

@anonym_cef6cc väčšinou našich spoluobčanov obhajujú tie, čo od nich bývajú desiatky km.
@anonym_f4f667 nič to nemení na tom, že aj to rómske dieťa je dieťa vystrašené, hladné, je mu zima… ubožiatko.