Už ste skúšali cracknutý softvér?
Ahojte, chcem sa naučiť nejaké nové zručnosti a nemám penazi nazvys (ani sto chutí sa hneď upísať na ročné platenie mesačných licenčných poplatkov), rozmyslam, ze si nainstalujem cracknuty softver z ulozto. Co si o tom myslite, je to velke riziko? Mate niektora takto stiahnuty program z podobneho servera a funguje vam?
Aky SW?
bezproblemov, ak taky existuje :D
@emalka diky za upozornenie a postrehy 🙂 robim jazykove korektury odbornych textov a chcem vediet zalamovat, doplnit obrazky a celkovo pripravit publikacie na tlac... Lenze neviem kolko casu na to budem mat pri celej domacnosti a praci na plny uvazok, tak ze vyskusam, mam pocit ze potrebujem ist dalej, chcem sa posunut...
@dazdovka Hlavné riziko sú vírusy. Niektoré z nich ani antivírus nemusí rozoznať, prípadne môžu byť také sofistikované, že obídu, alebo deaktivujú celý antivírus. Ešte by som pre istotu odporúčala firewallom zabrániť programu prístup k internetu, lebo kto vie, či náhodou neposiela údaje hackerom, prípadne či nemôže byť v budúcnosti použitý na DDoS(distributed denial of service).
@dazdovka 1337x je velmi dobry zdroj na torrenty, kazdy jeden myslim ze kontroluju ci obsahuje to co ma
https://www.1337xxx.to/torrent/4651258/Adobe-In...
@dazdovka ozvali sa preto, lebo konecne je tu tema ktora ich bavi 😅

Jasne, aj z uloz.to a aj z torrentov alebo inych stranok. Nie kazda verzia bude dobra, vzdy musim poskusat 2-3 rozne downloady aby som nasla ten ktory mi funguje. Hlavne maj dobry antivirus aby zachytil cokolvek nekale, v tychto veciach sa niekedy skryvaju.