icon

V akom poradí si zariadiť svadbu, dieťa a bývanie?

ankajocka
17. aug 2011

Ako ste to riesili vy resp ako to mate v plane?

veronika81
17. aug 2011

my sme mali poradie: bývanie - dieťa - svadba - a teraz druhé dieťa na ceste 🙂

mianc
17. aug 2011

u nás po 5 rokov chodenia, bolo bývanie, potom po 2 rokov svadba, potom po 3 rokov dieťa.. 🙂 a kedy príde ďalšie dieťa? no to sa necháme prekvapiť.. 🙂

nibiru
17. aug 2011

mi sme boli kolegovia niaky mesiac okukovanie no a potom.. mi sme spolu byvali od 1dna 🙂 nemali sme na vyber obaja sme mali prajne mami tahame 5rok dcerka ma 1r.byvame v podnajme no vsetko zariadenie bytu je komplet nase (hypoteku nam nedali) no a svadbu z finacnych dvovodou nechame na potom 🙂

karinka2105
17. aug 2011

unas 5mesiacov chodenia,pak babo,svadba vydavala som sa v 7mesiaci,a byvanie riesime,....
a nelutujem,ked pozriem na tu moju princeznu,nic dolezitejsie neni

zuzka1.
17. aug 2011

2 mesiace chodenia, tehu , svadba, drobcek a takto krásne v spokojnosti si nažívame 4 roky 😉 upozornujem, ze drobcek bol planovane babinko, ziadna nehoda, laska jak hrom od zaciatku.

karinka2105
17. aug 2011

@zuzka1. a byvate vo svojom??

kukujka
17. aug 2011

@zuzka1. my sme sa tiez tak po dvoch mesiacoch chodenia zacali snazit o babo no podarilo sa az po 10tich mesiacoch

zuzka1.
17. aug 2011

@karinka2105 u svokorvcov , ale mame samostatne byvanie, samostanu bytovu jednotku, len spolocny dvor.

anjelaa
17. aug 2011

my 6 rokov chodenia, medzitym byvanie spolu v zahranici, zasnuby, svadba, dom v rekonstrukcii, tehotenstvo... a stale este prerabame a stale som tehotna 🙂 mali by sme sa stihnut prestahovat pred prichodom drobca 🙂

li_la
17. aug 2011

Počatie dieťaťa, svadba, narodenie dieťaťa a vlastné bývanie. A my sme boli na tom podbne ako @zuzka1. a @kukujka . Proste keď sa nájdu dvaja správny ľudia, netreba to odkladať roky... no nie? 🙂

vroni
18. aug 2011

my najprv byvanie, potom dieta (uplne neplanovane), teraz sa k nam nastahovalo dalsie dieta (z chlapovej povodnej tvorby), svadba sa nekonala a konat nebude (aspon najblizsie roky urcite nie)

berus222
18. aug 2011

my sme sa po viac ako 4 rokoch chodenia rozhodli pre mimco, potom bola svadba, byvanie a zakoncilo to narodenie drobca. 🙂

bets
18. aug 2011

my sme pocas chodenia zabezpecili byvanie, ale nebyvali sme spolu, byt sa prenajimal. potom svadba, v case riesenia svadby zariadovanie spolocneho byvania a potom deti, potom stahovanie do vacsieho bytu, teraz stavba domu. a potom mozno tretie dieta.

maryanna
18. aug 2011

otehotnenie, svadba, byvanie, dieta

lenka311
18. aug 2011

@ankajocka človek mieni, osud mení.....

ivetka5
18. aug 2011

My bývanie, svadba a po 2 rokoch sa nám narodil drobček 😵

lehotka
18. aug 2011

najlepsia kombinacia podla mna- svadba, byvanie, babo

mimikas
18. aug 2011

najprv chodenie 1 mesiac, 4 roky byvanie v podnajme, no a potom novy byt svadba a otehotnenie v pribehu 2 mesiacov. Aby sme sa nenudili 😀

ninan2
20. aug 2011

byvanie po 3 mesiacoch, tehotenstvo po 3,5 roku, svadba pol roka na to, a babo stvrt roka 😀

ywana
20. aug 2011

...najprv sme spolu žili v podnájme, potom sme si vyriešili vlastné bývanie, svadba a po roku dieťa...
...ale v podstate je to úplne jedno - najdôležitejšie je porozumenie vo vzťahu...

najjulinka
20. aug 2011

+/-všetko naraz 😀 😀 😀 Ale tak presnejšie:
01.07.2007 - sme sa odstahovali do vlastneho bytu (predtým sme spolu bývali u našich už), ktorý sme ale začali prerábať - takže sme len prebývali v ňom... bez kuchyne a podobných vymoženosti...
20.07.2007 svadba
07.01.2008 - sme mali prvé dieťatko... z domova.. narodilo sa ešte pred našou svadbou 😀 😀 😀

ale ešte ked sme spolu chodili len, tak som povedala buducemu manželovi, že chcem byť v našej rodine originálna a najprv svadba a potom dieťa... 😀 😀 😀 ono vobec to bola sranda, lebo moj nastavajuci ešte ked sme sa len spoznavali, tak mi vraavel o svojej rodine a začal "No ja mam 2 sestry, ale u nas je to zložitejšie. Jedna ma dieťa a druhá manžela" a skočila som mu do toho, že "Aj ja tak" 😀 😀 😀 😀

ale je to tak jedno v akom poradí to je... každemu inak vyhovuje a každemu inak situácia dovolí...

darinkazv
20. aug 2011

my po 2 mesiacoch chodenia plánované tehu (no to skončilo predčasne bohužiaľ), potom sme začali spolu bývať u mojej mamy, potom svadba (bola po 7 mesiacoch chodenia), nejaká práca v zahraničí, bývanie v dome u svokrovcov, dieťa, vlatné bývanie a znovu dieťa 😉 a nemenila by som 😉

lillika
22. aug 2011

my sme boli 2roky kolegovia a kamarati,v juli sme sa dali dokopy,v auguste sa k nam nastahoval a v septembri sme uz riesili hypoteku 😀 .teraz sme spolu 3roky a mame spolu 15mes.dcerku 😀 😀 😀

lillika
22. aug 2011

aha a svadba je planovana na 4.7....uz 2roky 😀

bubinko83
14. okt 2011

chodenie,svadba,byvanie ,babatko 🙂

tanika5
14. okt 2011

@ivanka85
@ankajocka my to máme prese rovnako ako ivanka85 :D chodili sme spolu, potom byvali,po piatich rokoch svadba, po roku sa nám narodil syn 🙂 a už sa zožierame :D dokopy spolu 9rokov :D

aadulik2110
14. okt 2011

no my sme po mesiaci chodenia uvažovali nad svadbou.... ale pristupovali sme k tomu aj racionálne a tak sme sa dohodli, že keď to bude ako ten mesiac, tak o 2 roky sa zoberieme..... aj to tak bolo, teraz bývame u svokry, staviame domček a čakáme bábätko....

lussy23
15. okt 2011

Bývanie, svadba, dieťa. No človek mieni, osud mení...

katuskaaa29
15. okt 2011

byvanie spolu 3 roky, byt mame, zacali sme stavat, teraz prislo do toho tehotenstvo, no a niekedy aj svadba 🙂

exupery
15. okt 2011

Dlhe chodenie,svadba,dieta,a potom sa postastilo byvanie...