icon

V čom spávate vy?

arielin19
13. sep 2017

Ahojte prosím dajte mi tipy v čom spávate vy, v lete nosím nočné košielky (elastan + balvna) ale teraz na zimu som hotová lebo v skrini mám pyžamá od mamy s medvedíkmi. Nemáte tip na nejaké neinfantilné a dobré pyžamká? Hľadala som nočné košele s dlhým rukávom ktoré by nevyzerali ako od starkej alebo mladšej sestry ale neúspešne. Ďakujem

Strana
z2
tomiholjubavi
13. sep 2017

my s muzom sa nevieme zhodnut na idealnej teplote v spalni, plus moj drahy ma neustalu potrebu vetrať...aj v zime..takze hned co sa spusti teplota, vytahujem hrubé tepláky, chlpaté ponozky a vyradené hrubé mikiny..niekedy aj tielko a balvnené tričko pridám. ze mam na sebe viac vrstiev jak viktoriánska panna a že v tom vyzeram ako bezdomovec pripravujúci sa na tuhé mrazy, to ma vobec netrápi. 😂

deltaa
13. sep 2017

ja som tiez mala problem kupit kvalitne pyzamo/nocnu koselu, mala som uz z h&m ci f&f z tesca ale u mna bol problem ze po 10 praniach som to mohla vyhodit lebo material nevydrzal a zacali sa mi robit take male dierky a pyzamo z f&f vyzera strasne vytahane a trcia z neho gumicky. Nahodou som v Tescu na kamennom namesti v BA na poschodi kde pradavaju nocne kosele maju uvedenu nejaku kolekciu co sije ceska firma a pisu ze kvalitne usite, som si kupila nocnu koselu a zatial je uplne vporiadku. Kedysi si pamatam ze som dostala pyzamo na vianoce a 7-10 rokov mi normalne vydrzalo. Teraz je umenie nieco najst hoc aj draksie ale aby to vydrzalo a nemusela som kupovat kadzeho pol roka nove

l3yla
Autor odpoveď zmazal
lennulik1
13. sep 2017

Ja rada nosím pyžamá zo Slovenky. Vydrží veľmi dlho, časté pranie a sú také neutrál, ani babkovské ani detské. Keď sme s mužom mali prvé Vianoce co sme sa vzali, od našich som okrem ineho dostala také macickovske pyžamo, ale veľmi teplé 🙂 muž sa vyjadril, že ak by chcela niekedy vnúčatá, nech už také radšej nekupuje 🙂 P. S. : čakáme už tretie dieťatko a to pyžamo som už asi 5 rokov na sebe nemala (najstarší ma 4 roky)

0silvia0
13. sep 2017

@lennulik1 no tak asi už prišiel čas vybrať to macikovské pyžamo zo skrine 😕

lennulik1
13. sep 2017

@0silvia0 mame dvoch chlapcov a skusili sme dievcatko. dalsie uz urcite nebude vzhladom na to, ze bude tretia sekcia a podla vsetkeho aj sterilizacia. ale to macickovske si rada dam, ked dokojim :D

h2
13. sep 2017

@17alexis Pyžamo, ako pamiatka na mŕtvu prababku??? Keby to bola nejaká jej osobná vec, ktorú ona mala rada a roky ju používala, alebo jej fotka,prípadne rodinná pamiatka, ktorá sa dedí z generácie na generáciu, tak sa to dá pochopiť, ale to, že prababka kúpila v obchode pyžamo a dala Ti ho, lebo si asi mala nejaký sviatok, alebo boli Vianoce, tak teraz ho budeš nosiť ďalších xy rokov? Nechápem.

lucia_9
13. sep 2017

Tričko ,tielko ,kraťasy...V čom sa cítim pohodlne 🙂

januska20
13. sep 2017

čo by som ja dala za pyžamu s medvedíkom.. 😀

17alexis
13. sep 2017

@h2 keď zažiješ, pochopíš. 🙂

bona_dea
13. sep 2017

@h2 ty si riadna hus 😂

erickatt
13. sep 2017

@tomiholjubavi pri mne by si umrela. Vonku minus 20 a ja vetrať musím. Ale paplon mam az na hlave. 😂😂😂

jana_eyre
13. sep 2017

@h2 to su nejake normy co nam moze a co nie pripominat zomreteho cloveka? Predstav si, ja mam tiez par veci na oblecenie co mi kupila mama v obchode a nechavam si ich na pamiatku.. Este to tak, aby niekto kritizoval ako ludia spominaju.. 🤦

silvinkakrajcirova
13. sep 2017

V manzelovom velkom tricku vzdy😊

janulka1802
13. sep 2017

@h2 však to je hádam jej vec, nie? Čo to pyžamo daruje Tebe? Pánečku, taká nevinná otázka a reakcie totálne mimo.

zuzana76
13. sep 2017

@h2 ja opatrujem zase manikuru, ktoru mi kupila babka, uz je stara , obdrata, ale aj tak ju nevyhodim

zuzana76
13. sep 2017

ja som mala nejake F and F pyzama, Bonprix - vydrzali, ale nebola to taka pevna a kvalitna bavlna ako napr v Tchibe, Tchibo mam asi zo vsetkeho najradsej

vlasta1818
13. sep 2017

@zuzana76 tiež mám asi tri pyžamá z F&F a veľmi rada ich nosím, predtým som si aj cez internet objednala, aj drahšie ako v tescu a po pár praniach rozťahané čo ma privádzalo do zúfalstva a tieto tri mám už nejakú tú dobu a super 🙂

elizita
13. sep 2017

@arielin19 tak ked je to kvoli priatelovi tak asi nej spat hola 😀 kedze sa nam uz trochu ochladilo, uz spim v tricku a v nizkych gatkach... a tak spavam celu zimu

bosorkabb
13. sep 2017

Ja mám samé postavičky a rôzne vtipné obrázky. Mne je to v podstate jedno, dostávam od mami na vianoce.

h2
14. sep 2017

@jana_eyre
@janulka1802 Dievčatá, klídek, nekritizujem, len vyjadrujem údiv. Veď pokojne opatrujte, čo chcete, spomínajte, ako chcete, ale hádam mám právo na názor. 😉

jana_eyre
14. sep 2017

@h2 pravo na nazor ti nikto neberie, mala by si ale potrenovat pisomne vyjadrovanie 😉

lebo jedna vec je mat nazor a vec druha je staranie sa do druhych..

janulka1802
14. sep 2017

@h2 pravo samozrejme máš len to podanie bolo take divoke😉

evabb35
14. sep 2017

@arielin19 naposledy som kupovala pyžamo v
Tescu.

montemotherone
14. sep 2017

@arielin19 Pekná téma 🙂 Ja kupujem pyžamá vždy pod stromček. Občas k tomu mäkký župan,, papučky... Dík že si mi pripomenula, najvyšší čas zháňať 🙂
Je zopár výrobcov slovenských, raz som dcére (mala 14 rokov) kupila pyžamovy overal 🙂 Normálne ako pre malé deti. Myslím, že som kdesi videla aj také seriózne vyzerajúce, bez infantilnych obrázkov. Nočné košele aj pyžamá mávajú pekné aj v Tescu- F&F a občas v Lidli. Mne sa páčia tie kombinácie jednofarebneho trička a takých károvanych, alebo kvetinových, bodkovaných nohavíc. Niekedy to kúpiš ako súpravu, niekedy aj zvlášť a dopasuješ si ich...😉

arielin19
autor
14. sep 2017

@elizita no tak ja som dáka zmrzlina lebo mi je zima v tielku už som to skúšala

montemotherone
14. sep 2017

Ste tu spomínali opatrovanie starých vecí... Mám jednu nočnú bavlnenú košeľu, s krátkym rukávom, na zapínanie, 3 gombíky... Ako také dlhšie tričko. Kúpila som si ju keď som bola tehotná s dcérkou a šla som ležať do nemocnice. Pred 15,5 rokom 🙂 Kúpila som si takú, nech sa v nej aj dobre dojčí... Mám ju doteraz a keď som šla rodiť synčeka po 12-tich rokoch, tak som ju vzala (odporúčali nam niečo staršie, čo sa môže zničiť). Nakoniec sa nezničila, oddojčila som v nej aj synčeka, a už má v skrini čestné spomienkové miesto, napriek tomu ako vyzerá 😉 Nemám veľa spomienkových vecí, boli to pre mňa vždy len veci... Ale táto so mnou prežila najkrajšie obdobie môjho života. Krajšie už nebude ❤

arielin19
autor
15. sep 2017

@h2 ta moja babka si ho ušila sama ked bola mlada a zomrela 98 ročná takže ono také pyžamo v obchode nikde na svete nekupis preto si ho vážim

arielin19
autor
15. sep 2017

@montemotherone krásne niekedy obyčajne veci dostanú takú hodnotu 🙂

Strana
z2