V dedine ma zastavil fetujúci cigáň a pýtal peniaze
Normálne neverím, že sem píšem taku vec, ale som z toho tak moc rozhodena a vystrasena ..isla som domov dnes o 6 v našej dedine a zrazu nejaký 15 ročný cigani čo fetovali tak ku mne a otázky typu fetuješ? Dáš si ? Pozerám ja ticho išla som rýchlo a otázky v kuse a ja že nie ! A začal pchat ku mne ten sačok ja hotová vystrašená a tak zrazu máš peniaze a ja že ak ti ich dám necháš ma odist kľudne domov k môjmu synovi ? A on že áno ja som mala pri sebe iba euro a drobné.. A on že chce dvojku ja pozerám, že nemám začal do mňa Že nech hneď dám neviem čo vysypala som mu tam drobne celá zostrašena.. Tak ma nechali odísť plakala som celú cestu domov ..doteraz to mám v hlave ..mam strach neviem či dokážem ísť niekam sama vobec .. priateľ to moc neriešil ..a že na to mám zabudnúť..nejake rady? Mám sa z toho iba vyspať, alebo neviem stále mám toho ciagana v hlave .
@simona20201309 nie nejak zasadne.. pridu zapisnica a nic.
My sme malá dedina, každý každého pozná a tiež sa mi stalo v lete keď sme išli od tety len pár domov od nás, že taká partia cigančat (opité deti maximálne 10 ročné) začala nadávať, pýtať peniaze, rýchlo som vzala malého na ruky, vrátila sa k nej do dvora, vykrikovali nadávky ešte pred bránou a stiahli sa až keď videli pusteného psa... Volali sme strážnikom z obecnej hliadky a oni ich už odviedli domov, ale tiež som bola vystrašená... Teraz už si sedia v chatrčiach, ale v lete to bolo strašné a kým príde polícia už ich dávno niet, tak musia robiť poriadky ich vlastní
@simona20201309 zacat kricat a zazvonit niekomu cudziemu je strasna rada.
Fetakovi moze prepnut a zbit ju alebo ju dobodat nozom. Sance, ze cudzi otvoria nie su velke a akurat vytoci fetakov a zdrzi sa.
Ja by som reagovala rovnako ako autorka, dat im co mas, povedat, ze nic viac nemas a co najskor sa ich slusne zbavit. Je mozne, ze ale zistia, ze takto lahko prisli k peniazom a tak sa to bude opakovat, nosila by som slzny sprej, prazdnu penazenku a ak nemas auto nejaky cas chodila na bus vzdy s niekym.
Ja mám takú skúsenosť, že keď som sa presťahovala do Žiliny, tak som bola úplne nadšená, že môžem chodiť peši do roboty. Išla som tak raz cez podchod a tam boli cigáni. Nechali ma prejsť, ale keď som ich obišla tak začali vyziapovať "ty ku*va" "poď sem" atď... Fest som sa bála 🙈🙈 No a môj sen o chodení peši sa rozplynul. Už nikdy v živote som tadiaľ nešla... Na tvojom mieste by som radšej chodila autom, alebo autobusom. Alebo neviem. Presťahovala sa do iného mesta 😂
@jana182929 kúp si sprej,na sebaochranu. Najbližššie keď ťa takto sloví,tak nevíhaj a daj mu ochutnať dobrej medicíny na jeho chorobu. Len striekaj priamo do tváre. S týmto žiaľ nič nespravíš,ale zauvažuj jednoznačne nad nejakou sebaobranou.

@zoro9836 jasné,keď medzi policajtami sú ich sukmenovci a rodina.