icon

V Kanade zastrelila 18-ročná študentka mamu, brata, 6 spolužiakov a seba

Včera o 02:47

18 rocna studentka Jesee Van Rootselaar v Kanadskom meste
Tumbler Ridge najpr zastrelila mamu a brata a potom v skole 6 spoluziakov a nakoniec seba.
To 18 rocne dievca od 12 rokov bola preoperovana z chlapca na dievca...

anonym_e2a5a3
Včera o 09:00
@pr85

@anonym_b699eb určite. Skôr bol ten úbohý chlapec zmanipulovaný bigotnym LGBTI hnutím. Pohlavie je definované biologicky a zmeniť sa jednoducho nedá.

@pr85 keď pred pár rokmi na Slovensku vyšinutý chlapec (ktorý sa chlapcom aj narodil) zastrelil dvoch LGBT príslušníkov, toho by si ešte pochválil že urobil dobrý skutok?
Mne osobne je ale z fanatických magorov ako si ty. Masturbuješ tu dennodenne nad cudzími ženami a si strčený v každej debate sexe, urážať všetkých iných ti ide skvelé ale o morálke budeš kázať.

estellas
Autor odpoveď zmazal
anonym_0aed56
Včera o 09:11
@anonym_fc707c

Chorý štát, že dovolí 12-ročné dieťa preoperovať.

@anonym_fc707c Zaujimave, ze stat je na vine, ak dovoli slobodne sa ludom rozhodnut, co chcu. Preto je tu na Slovensku tolko proruskych, nevonia im sloboda a demokracia, potrebuju k svojmu zivotu komunisticke prikazy, zakazy, Stb,... "lahsie" sa im zije, lebo sa nevedia slobodne rozhodovat a radsej su, ked im niekto povie, co maju a nemaju robit. Demokracia je dovera, ze ludia vedia so svojim zivotom nalozit ako chcu. Diktatura je o tom, obmedzit prava vacsiny na minimalnu mieru, aby sa dali vyuzivat na otrocku pracu za par supov.

estellas
Včera o 09:16

Nemyslím si, že sa to stalo kvôli zmene pohlavia.
Predpokladám, že za tým bude šikana plus psychické problémy ktoré boli neliečené.
Zarazilo ma, že v takom mladom veku riešia zmenu pohlavia je to skoro.
Môj názor je, že v takom veku dieťa určite nie je mentálne spôsobilé na takúto operáciu.
Malo by to byť minimálne od 18. rokov aj viac.

anonym_b699eb
Včera o 09:16
@anonym_e2a5a3

@pr85 keď pred pár rokmi na Slovensku vyšinutý chlapec (ktorý sa chlapcom aj narodil) zastrelil dvoch LGBT príslušníkov, toho by si ešte pochválil že urobil dobrý skutok?
Mne osobne je ale z fanatických magorov ako si ty. Masturbuješ tu dennodenne nad cudzími ženami a si strčený v každej debate sexe, urážať všetkých iných ti ide skvelé ale o morálke budeš kázať.

@anonym_e2a5a3 oj,to bolo pre neho v pohode. Ved utocnik bol hetero a urcite spravny krestan.

anonym_0aed56
Včera o 09:18
@pr85

@anonym_autor Toto je fakt hnus a nechcel by som, aby sa s niečím takým stretli v škole moje deti.

@pr85 S tymito nenavistnymi nazormi si koledujes skor ci neskor o ban. A este predtym sa tu nikto s tebou uz nebude bavit.

adaam
Včera o 09:32
@anonym_8d4862

@adaam Booozinku, toto ani nemozes mysliet vazne. 🙉

@anonym_8d4862
Prečo nie?

anonym_b699eb
Včera o 09:45

@anonym_62d67d to boli spravne tradicne rodiny. Ziadni buzeranti. Ironia.

pr85
Včera o 09:49
@anonym_0aed56

@pr85 S tymito nenavistnymi nazormi si koledujes skor ci neskor o ban. A este predtym sa tu nikto s tebou uz nebude bavit.

@anonym_0aed56 o akých nenávistných názoroch hovoríš? Môžeš to špecifikovať?

anonym_c8605f
Včera o 09:55
@anonym_0aed56

@anonym_fc707c Zaujimave, ze stat je na vine, ak dovoli slobodne sa ludom rozhodnut, co chcu. Preto je tu na Slovensku tolko proruskych, nevonia im sloboda a demokracia, potrebuju k svojmu zivotu komunisticke prikazy, zakazy, Stb,... "lahsie" sa im zije, lebo sa nevedia slobodne rozhodovat a radsej su, ked im niekto povie, co maju a nemaju robit. Demokracia je dovera, ze ludia vedia so svojim zivotom nalozit ako chcu. Diktatura je o tom, obmedzit prava vacsiny na minimalnu mieru, aby sa dali vyuzivat na otrocku pracu za par supov.

@anonym_0aed56

"Zaujimave, ze stat je na vine, ak dovoli slobodne sa ludom rozhodnut, co chcu. Preto je tu na Slovensku tolko proruskych, nevonia im sloboda a demokracia, potrebuju k svojmu zivotu komunisticke prikazy, zakazy, Stb,... "lahsie" sa im zije, lebo sa nevedia slobodne rozhodovat a radsej "....

Koniec tvojho blabolu... slobodne sa rozhodnut 12r o tak bytostnej otazke, ako je skalicenie pohl. organov,ktore nas definuju ako ludi, to si ozaj myslis, ze je ok v 12r.?
Po tom, co stat cez svoje mimovladky ktore bulsituju uz skolkarov im tieto zvratenosti ponuka. Mm, Elonove decko sa tiez dalo prerobit, lebo malo nespravne pohlavie a nejak Elon zdezolatovatel, z presvedceneho 🌞kara...vraj si vycita, ze nezasiahol.

O tom, ako ludia potrebuju stb, zakazy, lebo sa nevedia rozhodovat🤣rozhoduju sa od 89.uz 37.rokov,ked dobre ratam, takze ktora generacia chce toto retro, tvoja blazniva mater jedine, uz aj 1950 sa naucili, ze mame najkapitalistickejsi kapitalizmus, ktory ti nic nedaruje, naor. V reich by si exekutor neskrtol s jednanim a proviziami, ako u nas🌚

pr85
Včera o 09:55
@anonym_e2a5a3

@anonym_e2a5a3 Určite by som nikoho, kto vraždí druhých ľudí, nepochválil. O všetky vraždy odsudzujem (vrátane tej na Zámockej).

Nazyvas má fanatickym magorom. Nie je toto tvoj prejav nenávisti voči mne? A diskutovať môžem v hocijakej téme, ty mi to nebudeš zakazovať.

anonym_0aed56
Včera o 09:56
@pr85

@pr85 vyjadrujes tu "hnus" nad inymi normalnymi ludmi a pritom nikto nie je zvedavy na teba, ani tvoje odsudzujuce nazory. Preco nejdes radsej na stranky Andrewa Tate, tam budes vo svojom zivle. Vsetci su divni, len ty si lietadlo. Pada od teba jedna urazka za druhou - ubohy, bigotny, propagandiska, hnus,.. Staci? A to je jedna jedina diskusia, ktovie ako su ine. Co si prave vysiel z neonacistickej pivnice?
"Skôr bol ten úbohý chlapec zmanipulovaný bigotnym LGBTI hnutím.
Pani je gender propagandistka?
Toto je fakt hnus a nechcel by som, aby sa s niečím takým stretli v škole moje deti. "

anonym_c8605f
Včera o 09:56
@anonym_b699eb

@anonym_e2a5a3 oj,to bolo pre neho v pohode. Ved utocnik bol hetero a urcite spravny krestan.

@anonym_b699eb vychovany na prestiznom ateistickom gympli, kde riaditeluje manzel jaurovej⚡

muzula
Včera o 10:13

vychovava sa v rodine, nie v skole

anonym_655d0d
Včera o 10:22
@negymama

autorka, to ze je strelkyna/strelec lgbt sa pise v clankoch, lebo inak by si to ani ty nevedela, keby sa to tajilo.
a dalej co?
Keby bola vegetarianka, tak oh, ti zakerni vrazdiaci vegetariáni?
Keby bola cernoska, tak fuj ti agresivni cernosi?
keby bola moslimka...tak jasne, to ta chora viera je na vine?
keby bola autistka /co vraj aj v 14 stich dostala tuto dg./ - tak je na vine autizmus?

Mozes si urobit akykolvek profil pachatela, ale vsetky jeho znaky, plet, rasa, nabozenstvo, pohlavie /prave ci preoperovane/, atd. nemusia mat ziaden pricinny suvis s jej cinom.

Skoda, ze sa v skolach neuci logika a kriticke myslenie. Ludi ovladaju len zaujate emocie a prvoplanove mysliace skratky.

@negymama práveže náboženstvo má mať súvis s tým ako žijeme, aké morálne a životné hodnoty máme

ale druhá strana mince je, že ľudia idú na bohoslužbu párkrát za rok a zvyšok roka kašľú na svojho boha a nemá im čo "hovoriť" do ich života, správajú sa často horšie ako neveriaci

a ďalej náboženský vodcovia sa nestarajú o duchovný život svojich ovečiek, často im ide len o peniaze a mlčky tolerujú hriešne správanie vo svojich radoch, takže skôr robia hanbu svojmu bohu

alica110
Včera o 10:37
@pr85

@pr85 Nenávistne názory sú pre ne také, ktoré sú iné než tie ich.

carolynka
Včera o 10:53

Absolutne nesuhlasim s tymito operaciami na detoch. Maju to podstupit dospeli, plne vyvinuti ludia.
Zaroven: majoritnu vacsinu zlocinov pachaju heterosexuali. tak teraz budeme kricat ze heteresexualizmus robi z ludi zlocincov?

anonym_e2a5a3
Včera o 10:56
@pr85

@anonym_e2a5a3 Určite by som nikoho, kto vraždí druhých ľudí, nepochválil. O všetky vraždy odsudzujem (vrátane tej na Zámockej).

Nazyvas má fanatickym magorom. Nie je toto tvoj prejav nenávisti voči mne? A diskutovať môžem v hocijakej téme, ty mi to nebudeš zakazovať.

@pr85 ja ti nič nezakazujem, narozdiel od teba čo sa montuje do cudzích materníc a každá im, čo majú s nimi robiť
Mimochodom tvoja žena už vie že tu verejne píšeš, ako ti po pôrode ešte nedala? Či jej sem zakazuješ chodiť?

anonym_8d4862
Včera o 11:12
@adaam

@anonym_8d4862
Prečo nie?

@adaam Lebo v 12r. dieta nema skratka kapacitu a nie je zrele sa rozhodnut v tak zavaznej veci ako je zmena pohlavia, to jest celej jeho identity.

adaam
Včera o 11:36
@anonym_8d4862

@adaam Lebo v 12r. dieta nema skratka kapacitu a nie je zrele sa rozhodnut v tak zavaznej veci ako je zmena pohlavia, to jest celej jeho identity.

@anonym_8d4862 tu sa nerieši kedy je vhodný vek na zmenu pohlavia, ale to že vraždila, pretože patrila k LGBTI,
a na druhej strane, kto sme my aby sme rozhodovali kedy je ten vek vhodný - ja nemám vyštudovanú psychiatriu, ani genetiku a predpokladám ani nikto, kto tu diskutuje,
nikde nepíšem, že súhlasím s operáciami v 12 rokoch, ale neodvážim sa tvrdiť, že kvôli tomu vraždila

ljzozv
Včera o 11:43

baby druhým vravíte, že šíria nenávistné komentáre a poniektoré vzápätí hneď urážate ostatných, lebo majú iný pre vás nesprávny názor.
Trochu si zamiesť pred vlastným prahom, nič?

adaam
Včera o 11:45
@carolynka

Absolutne nesuhlasim s tymito operaciami na detoch. Maju to podstupit dospeli, plne vyvinuti ludia.
Zaroven: majoritnu vacsinu zlocinov pachaju heterosexuali. tak teraz budeme kricat ze heteresexualizmus robi z ludi zlocincov?

@carolynka teraz si ma zmiatla, ako môžeš tvrdiť A a zároveň B. (sarkazmus)
ak nesúhlasíš s operáciami, musíš tvrdiť, že vraždila, lebo ju preoperovali (ako tu niekto napísal, dokonca tajne)

ria_sprout
Včera o 11:47

Minule chlap na SLOVENSKU zabil svoju sestru, mamu a otca. Dobodal ich. Dnes nejaký chlap zabil ženu a jej 11r dceru. Na SLOVENSKU. Boli to Slováci, heterosexuáli. Čo to dokazuje?! Nič. Že ľuďom je.e akurát tak.

mondolina
Včera o 11:48
@pr85

@pr85
choď zistiť akej orientácie bol ten čo zabil v Leviciach dve ženy....bol to preoperovaný chlap??

anonym_e2a5a3
Včera o 11:51
@mondolina

@pr85
choď zistiť akej orientácie bol ten čo zabil v Leviciach dve ženy....bol to preoperovaný chlap??

@mondolina to už nevidí, on vidí len tie svoje bludy ktoré má v hlave
Ktovie koľkokrát aj jeho žena dostala, keď mu nebola po vôli

moonlight1210
Včera o 11:54

@anonym_autor

Takze ked by nebola preoperovana, tak je to vlastne len taky nemastny-neslany obycajny nudny masaker?
Ako kazdy druhy?

Ci o co tu ide?

anonym_b699eb
Včera o 12:11
@anonym_c8605f

@anonym_b699eb vychovany na prestiznom ateistickom gympli, kde riaditeluje manzel jaurovej⚡

@anonym_c8605f existuje ateisticke gymnazium? Wtf?

anonym_e2a5a3
Včera o 12:16
@ljzozv

baby druhým vravíte, že šíria nenávistné komentáre a poniektoré vzápätí hneď urážate ostatných, lebo majú iný pre vás nesprávny názor.
Trochu si zamiesť pred vlastným prahom, nič?

@ljzozv nazvať niekoho fanatickým nie je nenávistný komentár, je to len hodnotenie jeho správania. Na rozdiel od jeho osočovania a urážania určitej skupiny ľudí, ktorých pre svoje jediné a správne vierovyznanie šikanuje rovnako ako ich šikanuje celá spoločnosť.
A v ten moment začne trepať o tom že ho odtiaľto nebude nikto vyhadzovať, pritom ho nikto nevyhadzuje.

sara07
Včera o 12:41
@vevesh

@sara07 ano, viem, co to obnasa a nesuhlasim s tym- dcera ma v triede spoliziacku preoperovaneho chlapca - v 15tich. Toto by do urciteho veku zasadne dovolene nemalo byt a ked je zjavny negativny ucinok, tak by sa dana osoba nemala takto volne pohybovat...🤐

@vevesh na slovensku ? lebo u nás niektore druhy operacii a rekonštrukcii sa ani nevykonavaju
a určite nie u deti , však si to dohladajte .. uradne meno/ pohlavie si môže zmenit ale predsa to môže až od 15 ,