icon

V každej diskusii je kritika, odcudzovanie a závisť

nika898
26. feb 2019

Ahojte zienky uz som tu na MK dlhsie ale dnes sa mi po dlhsej dobe precitat viacej diskusii a je mi blbo z toho ze v kazdnej jednej sa najdu zeny ktore kritizuju, odcudzuju, ponizuju, urazaju alebo zavidia. Zeny prosim zobudte sa ved je to forum kde si mame radit a pomahat a nie zakladatelkam tem nalozit este viac na plecia. Vsak mame toho dost okolo deti, rodiny, prace tak si aspon takto pomozme a sprijemnime si tazke dni co i len milym povzbudivim slovom.

Strana
z2
miruslb
26. feb 2019

Súhlasím s tebou, tiež som si to všimla

kikulienkadd
26. feb 2019

Veru tak 😥 toľko negatívnej energie sa tu nachádza...

deti95060810
26. feb 2019

kde to čítate... kde komu čo závidí...dajte nech sa pobavím...

lucyluv
26. feb 2019

Jedným okom dnu a druhým von :D

nika898
autor
26. feb 2019

@deti95060810 pozri si len nedavnu diskusi s nazvom konecne volno

dahra
26. feb 2019

@nika898 - odcudzovat = kradnut, odsudzovat = sudit, odsudit

saslavka73
26. feb 2019

Však treba vypnúť net.

nika898
autor
26. feb 2019

@dahra pardon za gramaticky preklep. Ale presne o tom je ten nadpis 😂😂😂😂😂 asi si fakt potrebujete riesit svoje komplexi a povysovat sa nad ostatnych

saslavka73
26. feb 2019

@nika898 komplexy

sticker
hennyinnsbruck
26. feb 2019

Mat tvoje problemy...🤣🤣🤣

Je tu tooolko zien, su tu mile zeny, nemile, take co odsudzuju, podpichuju.. Je tu z kazdeho rozka troska. Bolo to tak aj bude🤷‍♀️

lucka12399
26. feb 2019

@nika898 ono na niektore sa ani normalne odpovedat neda.. a kazdy ma svoju povahu a hlavne svoj nazor 🙂 a len to ze sa ten nazor niekomu inemu nepaci neznamena ze to je hned kritika..

larisalarisa
26. feb 2019

@deti95060810 a zas!!!! Reagujete negatívne. Chcelo by sa mi napísať , že trafená hus zagagala. A veru tak to asi je. Toto nie je fórum , kde si máme jedna na druhej vybijat frustráciu.

saslavka73
26. feb 2019

@larisalarisa Kde reaguje negatívne?

larisalarisa
26. feb 2019

@dahra uf..... A ďalšia....je veľmi ľahke nájsť preklepy aj u vás.... takže....

lucka12399
26. feb 2019

@larisalarisa ako ja neviem co take negativne napisala... ale okej.. ked daco take beries ako negativitu tak sa necudujem ze si z komentarov taka zhrozena

saslavka73
26. feb 2019

@larisalarisa To nie sú preklepy. To sú gramatické chyby učivo základnej školy. A inak aj zvládanie kritiky, negatívnych komentárov a pod. je poučné a v živote sa veľmi zíde.

larisalarisa
26. feb 2019

@saslavka73 samozrejme 🤔ďakujem veľmi pekne .....budem sa tým riadiť.....

lorela
26. feb 2019

@saslavka73 Predovšetkým si treba uvedomiť, že diskusné fóra kdekoľvek na internete sú len virtuálnou realitou a nemožno ich obsah brať tak vážne. Ľudia sú síce reálni, ale často sa vykresľujú v úplne iných farbách ďaleko od skutočnej reality, reakcie sú silnejšie, odvážnejšie, je tu kopec výmyslov a póz, áno, aj komplexov a zlej nálady... A preto aj nejaká tá vznesená kritika či hocijaký nevľúdny komentár nemožno si brať k srdcu. Všetko treba vnímať s určitým nadhľadom, odstupom. Urážka cudzej osoby smerujúca k druhej cudzej osobe má váhu asi ako vlaňajší sneh ❄🌞🙂

saslavka73
26. feb 2019

@lorela Plne súhlasím.

diewcatqoo
26. feb 2019

Je to verejne forum, kazdy si moze vyjadrit svoj nazor. Vzdy, ked niekto napise nieco verejne, musi ocakavat, ze nie kazdy s nim bude suhlasit. Priznam sa, ze ja sama si obcas zvyknem kopnut do ludi, ktori neovladaju zakladnu gramatiku.
Ale obcas ma tu fascinuju niektore osoby, ktore na cloveka vedia vytiahnut temy spred niekolkych rokov a rypnut si. To fakt niekoho bavi vyhladavat stare temy alebo si to tie osoby pamataju?
Aj v tej spominanej teme, konecne volno, som nejako nepochopila, preco sa do zakladatelky zeny tak pustili. Ved zakladatelka sa len chcela zdoverit, ze sa nevie dockat, kym bude mat chvilu cas pre seba.

saslavka73
26. feb 2019

@diewcatqoo Ja som si to pozrela a nejaké navážanie tam vôbec nevidím. Každý si povedal k tomu to svoje. Toť vsjo.

lucka12399
26. feb 2019

@saslavka73 presne tak...

romiada
26. feb 2019

@nika898 precitaj si diskusiu Nevera a milenci....presne ked citam take vyroky ze "p.ca svrbi"🙈...tak sa nestačím čudovať čo niektoré ženy vypustia, len preto že nesúhlasia s danou témou...... nesúhlas a kritika sa dajú vyjadriť aj slušne..... bohužiaľ niektoré ženy určité kontroverzné témy tak "rozpália" že by sa nemusel báť ani treťotriedny kočiš. Nič s tým nenarobíš, stačí si pozrieť diskusie v bulvárnych plátkoch.....som zvedavá či by si také "úprimné vyznanie" dali diskutujúci aj zoči voči...."papier" znesie všetko

nika898
autor
26. feb 2019

@romiada aj tu som citala. Preto mi to prislo az smutne

le4
26. feb 2019

A zase kritika. Konecna...
Vyzva autorky temy: podporme sa, pomahajme si, dozicme jedna druhej klud, aspon ked unikame z reality do sveta mk...

dahra
26. feb 2019

@nika898 - komplexY 🙂

dahra
26. feb 2019

@larisalarisa - perklep alebo prwklep je preklep. S a C nie sú zase tak blízko...

nika898
autor
26. feb 2019

@le4 uz som chcela aj temu zmazat lebo to nema ziaden zmysel. Potom sa divime ze na svete je tolka zla ked uz aj na forach sa cudzi ludia urazaju a ponizuju namiesto toho aby si pomohli 😕

diewcatqoo
26. feb 2019

@saslavka73 mne to pomedzi riadky trosku vyznelo ako navazanie, ze autorka nemusi do prace. Ale mozno mam len bujnu fantaziu 🙂
Je mi to v podstate jedno, ako sa k sebe ludia spravaju na internetovych forach. Len by sa mozno malo mysliet trosku na to, ze aj to, ako sa clovek sprava v zdanlivej anonymite, je urcita jeho vizitka. A ze ak na nejake forum prispievam pod urcitym nickom, neznamena to, ze je to uplne anonymne 🙂

beky1813
26. feb 2019

Kto koho kradne? 😯😯😯😯😯
Ale teraz vazne, niektore beriete tie diskusie prilis vazne a ak si potrebujete hladkat ego a citat len slnieckarsky pohlad na situaciu, ste na zlom mieste

Strana
z2