V našom dome straší, čo robiť?
Nikdy som neverila na podobne ,,dristy"....blbosti ako ,, z oci(po novom zoca)" ci porobenie, ...nikdy...až...
Na začiatok napíšem, ze bývame v 10r dome. Som druha manželka. Muz sa s ex rozviedol počas výstavby, takže som sa tu nasťahovala po 8rokoch ich rozvodu, no jeho ex sa s tým nevedela zmieriť. Dokonca postvala ich deti proti mne a odmietajú tu chodit. Velmi sa snažím nájsť k nim cestu, ale neúspešne . Aj keď sú už dospelé- 25r a 18r
Najprv mi nikto neveril az kým to sama nezažila moja kamarátka, ked sedela sama v obývačke a častokrát to uz zažije aj moj muž.
Pocula nieco buchnut, presne tak ako to často počujem ja. Nie vonku...ci na poschodí, ale meter od nej. Akoby niekto hodil knihu na zem. Strasne sa zlakla. Par krát videla niečo mihnut sa za oknami. Ja niekedy uspavam dceru a počujem ako pride muz domov. Pocukem buchnut dvere, zvuky na prízemí, ako kráča hore po schodoch.
Hmm ja neviem, tiez som proste clovek, ktory by za tym hladal proste nieco realne a nie duchov ale tak kazdy sme iny
@jankapepe tiež som človek, čo sa snaží všetko racionálne vysvetliť a tiež viem ako puká drevo. Sú veci, čo proste nevysvetlíš. Viem o čom autorka píše, je to niečo úplne iné. Síce u nás drevo nepuká ale to čo opisuje sa u nás deje bežne. Ako by si vysvetlila klopanie na stenu napr? Alebo keď dieťa plače na raty, pozerá do neznáma a kričí: nie, prosím, nie, bojím sa, pričom nie je žiaden zjavný dôvod na takúto paniku....ked sa v noci zapne telka, keď proste cítiš, že nie si sama, aj keď v byte nikto okrem teba a dieťaťa nie je... A veľa iných vecí
@tatiana262 kopanie na stenu? Vrabec?
Nemusí byt chyba v exmanzelke..lebo ono to tak vyznie akoby sa to dialo kvôli nej.Pyramidy na rušenie patogennych zon su dobra vec,moji rodicia to maju doma a odvtedy sa citia velmi dobre(moze to byt aj placebo efekt samozrejme) Ale nie v kazdom rohu bože 🤦♀️V dome stačí jedna, dve, inak suvisi to aj s feng-suej, na tom zas ide moj muz aj podla toho staval.Skus presvedčiť manzela aby aspon polovicu tych pyramid dal prec.Ja nie som veriaca ani ta magia ma moc neberie,ale verim na zle energie,geopatogenne zony.Ked som sa nastahovala,tiez akoby sa nieco mihalo pod oknom na dvore,kroky v podkroví,zvlastny pocit choroby-zimnica.A dom sa staval na studni.Co je vraj velmi zle.Ale jednoducho som zatala zuby,odosobnila sa,presvedcila samu seba,ze nemam sa coho bat,nemoze mi nic ublizit,ked ja zijem čestne a správne.Kupila som kadidlove tyčinky a doslova vysmradila cely dom do posledného kutika,od wc az po krov.Vyhodila vsetky stare haraburdy,nepotrebne šatstvo,stare periny,obliecky,hracky.A mam klud.Bud to funguje alebo je psychika tak mocna.🤷♀️Urob co ti je najbližšie a co pokladas za spravne.
@tatiana262 dieťa: nervova sústava? Spánkova hladina?
@tatiana262 po výpadku elektriny sa mi bezne zapína rádio, možno máte tv nastavenú rovnako, alebo sa deti hrali s diaľkovým a pomenili nastavenie 🙂
Ak tie pyramidy zrusis bez muzovho vedomia, vyhodi Ta z domu? Alebo bude koniec vztahu? Okamzite by leteli prec z domu aj s tym rizikom ze bude chvilu ticha domacnost.
No podla mňa prakticky nestrasi. Napadaju mi tieto možné dôvody, prečo niečo pocujes: 1. behajú veveričky po streche alebo dáky iný prakticky dôvod, prečo niečo počuješ. 2. Máš začínajúcu napr. schizofréniu. 3. Niekto sa ta ozaj snaží vystrašiť, môže to byť napr. aj tvoj manžel, aby ta lepšie ovládal. Nemiznu ti napr. aj veci? Ze niečo niekde položí a nájdeš to niekde úplne inde?
@jankapepe a kroky po dome? Napr. Chôdza po schodoch ma špecifický zvuk.
Ahoj ja Ti poviem iba takú mini story - moj brat sa po 7 rokoch rozišiel s priateľkou a ona mu prízvukovala že sa jej nikdy nezbaví že nebude vedieť bez nej žiť, ona sa venovala kadejakým čachrám machrám, celá bola hrozná, nie raz ho chcela zabiť že ak sa rozídu... chorá osoba
On naozaj nevedel, jak keby chradol chudol, zle mu bývalo, stále sa mu v snoch zjavovala, vracal sa k nej a zasa odchádzal od nej, bol psychicky tak v prdeli že to si nevieš ani predstaviť.
Raz bol u jednej pani (bol tak v riti že išiel ku jednej jasnovidke, jednej pani ktorá bola u nás strop) a tá mu povedala, že nech si skontroluje vrecká na nohaviciach. ver či nie, takmer na všetkých mal všítý jej vlas. ako keby urobila dierku a zašíla jej vlasom. ešte si pamatám že mamina mu to pomáhala davať preč 😀 Všetko prestalo, postupne nabral síl s nou nekomunikovať, nestretávať.
čiže jedna vec je že človek neverí na takéto veci druhá že tu máš fanatických chorých idiotov, čo sa zaoberajú okultizmom a vedia ti takto zničiť život...
@daisylucky ano stava sa mi to. Ale toto mi príde na prehnanú fantáziu. Videla som taky film 🙂 a to by museli byt dohodnutí s tou kamoškou a to je uz naozaj film na Oskara 😆
Schiza hadam nie, ked to počujú vsetci
a ešte milá autorka k tomu čo vnímaš počuješ... zažila som presne toto isté. nie len u nás doma... kludne mi napíš do správy, ja ti poviem čo u nás pomáhalo a pomohlo nechce sa mi to takto verejne 🙂
Asi rovnako ako praskajuce parkety, či pracujúci kov v kúrení
@jankapepe áno, snažila som sa tiež všetko najprv vysvetliť logicky, fakt nie som človek, čo panikari a nevidím v každej somarine hneď duchov a mágiu.
Ja som si iste veci dala dokopy až neskôr, po istom čase, práve preto tu stále v tom byte sme. Ak by som bola hysterka, už by sme utekali kade ľahšie dávno.
Tieto naše veci majú vysvetlenie, sama som bola prekvapená a dodnes sa mi tomu ťažko verí. Nebudem to tu ale vysvetľovať lebo by som musela ísť veľmi ďaleko do rodinnej histórie, vysvetľovať momentálne rodinné vzťahy a je to aj dosť osobné a citlivé.
K telke: moje deti nemajú prístup k ovládačom, elektrina fungovala a nikto nič nenastavoval.
K drobcovi ti neviem napísať, to by si musela vidieť čo sa dialo (za bieleho dňa) A to mňa len tak hocičo nevystraší.
No zase som mala co citat na vecer..
@tatiana262 aj u nas sa tie veci vacsinou deju za bieleho dňa. Prave vnoci počuť ked pracuje drevo, lebo keď je všetko ticho, vtedy počuť tie zvuky dreva ale cez deň to drevo ci kov urcite nie je. Ja tiež sa snažím ukludnkvat.
Inak muz takmer každý deň našu dceru , spluva" lebo si mysli ze je vykukana (je len unavena a hladna...ale ôk, nechM ho v tom)
Zo začiatku som mu to nedovolila lebo toto naozaj pokladám za kravinu. Ale urazal sa ze to zosmiesnujem tak ho nechám yrobit ten rituál. Ked to robi, modlím sa v duchu za zdravie celej rodiny a nech mu panbozko odpusti, lebo nevie co robi 😆
Ona si potom grgne alebo prdne a ukludni sa. Pretože sa pred tým naje a vždy jej rovnako dobre travi.
Uspavam dcéru. Tak asi nám zase prebehla veverička pp streche 🤷♀️
Naozaj pošlem tento víkend muža na povalu nech sa spolu pozrieme , ci tam naozaj nebehaju nejaké kuny...ja ani neviem opísať ten zvuk. To ako by niekto urobil 3-4 rychle kroky, alebo stúpol na skripajucu dosku. Alebo ked pobuchate s dlhými nechtami po doske. Rovno nad hlavou
Úprimne tieto zvuky uz ani tak neriešim. Možno naozaj niečo prebehne po streche, mozno vtacik...
Ale to nie sú ani zďaleka zvuky ako tie kroky po dome a po schodoch a ten hluk ked nieco buchne , ked mate pocit ze je to jeden meter od vas
@minimie ked som navrhla aby prišiel kňaz, nebol tým nadšený. Ale prežil by to. Možno by som to zariadila tak, aby .uz nebol doma
Bývalá som v takom dome z dreva ,čo som najprv nevedela, zvonku to samozrejmé nebolo vôbec vidieť, tiež som tam počula zvuky aké opisujes, ba ešte horšie, v noci sa prebudiť ako niekto strka kľúče do vchod.dveri,ťažké kroky, buchoty atd ,doteraz verím, ze tam niekto strasil ,suseda ma ubezpeč. ze zvuky určite vydáva drevo.Nuz tak ja neviem,asi to bolo teda to drevo ) skus si všimnúť, ci tie zvuky nepočuť najmä alebo viac, ak je vonku teplejšie
Keď sa nechce vzdať tých pyramíd, čo keby si rovnaké kúpila alebo dala vyrobiť. A potom ich potajomky vymeniť a tie zle spáliť.
U nás sa to deje aj za bieleho dňa, vždy keď som doma len s drobcom. Hlavne ten blbý pocit, keď cítim, že tu niečo je. Akoby ma niekto sledoval, neviem to dobre opísať, je to hnusný pocit.
Raz sa nám stala príhoda, keď sme boli doma obaja s mužom. Deti už spali, my sme pozerali telku a z kuchyne sa ozval rachot ako keď sa rozbije šálka. Skoro som infarkt dostala. A v kuchyni nič, ani náznak po nejakej šálke rozbitej. Dokonca ani mužovi už vtedy nebolo všetko jedno, tiež to nevedel odôvodniť.
Ale máme tu také lepšie a horšie obdobia. Obdobie kľudu a potom sa to opäť rozprúdi.
Daj vysvätiť dom susedom to pomohlo. Zavolali farára a od vtedy majú kľud. Mali podobne trápenie o úmrtí susedinej mamy
Verim ti. Skus zavolat knaza alebo exorcistu.skus zapalit na tanierk salviu a prejdi kazdy kut v dome.zbavenie sa zlej energie.je dobre sa v duchu alebo nahlas prihovorit ....ak nieco zapocujes...moja kolegyna mala v zachodovej nadrzi zarobene cesto v sacku..ma tiez ich v dome strasilo...prehladali kazdy kut a toto nasli.dodnes nevie kto kedy a ako....no deju sa veru veci ktore logicky nevysvetlime.drzim prsty nech sa tohto zbavite
@cucoriedkacucoriedka zarobene cesto? Fiha, čudné
Tu pomôže jedine kňaz. Nech vysväti dom. A skúste sa pozrieť aj do svojho života, prečítajte si vsetko o okultizme, ci sa nieradite nim alebo manžel, vsetky okultné predmety ihneď vyhodiť, ak je možné tak spáliť. Dalej hoemopatika- nebrali ste niekedy alebo dcérka? Odporúčam začať chodit aj na sv. Omše a začať sa modlit ruženec. Boh je mocnejší, verte v neho, pomôže vam

Áno a prečo si myslíš že to drevo nie je??