V obchode som rozbila dezinfekciu a dali mi ju preplatiť
Ahojte, dnes som bola krátko pred záverečnou v "nemenovanom obchode"
Keďže nemajú samootváracie dvere, s kočíkom s dcérkou som "cúvala" a nechtiac som rozbila dezinfekciu (sklenenú fľašu) určenú pre zákazníkov.
Nemyslím si, že bola plná...
No dali mi ju preplatiť (5,99)
Som nahnevaná sama na seba, že ani bloček nemám (nedali mi), no bola som v strese.
Jenro normálne?
1) Mali ti dať potvrdenie kvôli účtovníctvu keď už tak. 2) Ja by som im to slušne oznámil ale určite by som nič také neplatil. Malo to byť zabezpečené tak, že tam bude dostatočne veľký priestor na pohodlný a bezpečný predaj pre vozíčkara. 3) mali mať plastovú nádobku, nie sklo. 4) bez problémov by som počkal aj na policajtov ak by mali nejaký problém somnou. 5) viac by som do toho obchodu neišiel a šíril túto skúsenosť by som zdielal kadial by som chodil. Nerozbila si umyselne dvere, nezhodila pol regála alebo neukradla niečo. Skrátka s týmto sa musí počítať zvlášť teraz, keď tieto hociake stojany a stolíky napratali k vchodom kde to zavadzia. Ja robím v obchode a záhadne nám zmizli priebežne 3 pumpičky a jednu som aj ja ako predavač rozbil. Vyhodil som to a išiel som za vedúcim, že nech odpíše druhú do spotreby a ešte aspoň dve dalšie. Nikto s tým nerobil žiadnu vedu.

Ah ženy... tie čo tu píšete, že by ste zaplatili a nehadali sa... čo ak by tej dezinfekcie bolo už úplne malo? Len pár ml, na pár strieknutí? Neverím, že by niektorá z vás zaplatila plnú sumu tej fľaše keď ste rozliala pár ml, achjaj...