Vadí vám, keď kaderníčka zasahuje do súkromia?
Ahojte baby.
Chcem radsej anonymne… zistila som, ze nerada navštevujem kadernicku, kozmetičku, nechtarku.. atd a dôvod? Zatial som vzdy mala skusenost ze sa vypytuju podrobnosti z mojho zivota, kde robim; kde robi muz; kolko mam deti, ci plánujem este deti a bla bla. Tieto debatky su mi vyslovene neprijemne; nemam za potreby sa spovedať cudzím ženám, zeby mohli potom pohovoriť pletky kade komu
Ako ste na tom vy? Nevadi vam to? Pripadne ako takuto debatu ukončiť aby sa nikto neurazil?
Ja mám opačný “ problém”. Moja kaderníčka toľko rozpráva o svojom súkromí a také veci, že sa len mlčky čudujem, že mne, ako cudziemu človeku, sa nebojí toľko o sebe kecať. 🤣 Od nej idem vždy s krásnymi vlasmi a veľkou hlavou 🤣🤣🤣
Ja chodím 17 rokov k tej istej kaderníčke. Postupne sme sa spoznali. Pokecáme o všetkom. Vieme o sebe navzájom aj súkromné veci. Ak sme samy, rozprávame o všetkom. Ak je tam ďalšia zákazníčka, je rozhovor iba vo všeobecnej rovine. Prípadne vôbec.
@mimi3008 v pohode raz za 3 mesiace pracujem sama na seba tak som aspoň na mobile, ale ponala som to ako den oddychu a voľno.
Ráno prídem o ôsmej vlasy mam napojené po zadok tak ich odpojime, kým ich odpaja ja si sama staré spoje dávam dolu z nich a dávam nové, potom mi ich nanovo nápoji, potom ťaháme melír, potom tónovanie strih a styling o siedmej večer cca hotovo.
Dalo by sa to urobiť na dva krát, ale pre nás je to takto pohodlnejsie. Nemusím sa trepať dva razy.
Zaplatím jej za to , že som tam cely deň sama a vybavene. Ale ja sa s kaderníčku poznám fakt roky rokuce mame veľmi kamarátsky vzťah otvoríme si aj proseco keď chceme alebo objednáme spolu obed. Mam to ako relaxačný deň
Nemám to rada a preto nechodím ku kadernícke 🙈🤷
Ja to tiez nemam rada, lebo chcem u kadernicky oddychovat. Par viet na zaciatku mi nevadi, ale potom mam rada ticho. Chodim sa strihat do Klier, tam to ide ako na beziacom pase, takze nemaju cas sa vykecavat, co mi vyhovuje. Pospravnosti by mali bud nadhodit par viet a zistit podla odpovedi, ci clovek ma chut kecat alebo nie alebo ako to robia niektori v zahranici, opytat sa na zaciatku, ci si klient zela servis s pokecanim alebo relaxom.
@autorka treba na rovinu povedať, že by si si rada oddýchla bez zbytočných rečí 🙏 Som na opačnej strane a ver mi, že sú naopak zákaznícky, ktoré návštevu berú ako "psychohygienu" a rozprávajú, aj keď by nemuseli. A naopak ani mne nie je príjemné snažiť sa vždy za každú cenu o nejakú konverzáciu, takže aj mne dobre padne zákazníčka ako ty 😉
Ja lutujem kadernicky, cely den pocuvat zenske tliachaniny o tom, aka ma kazda dokonale mudre deti, muza, co zaraba ako americky prezident, dokonale zariadenu rodinnu vilu, ako drzi dietu a kolko uz schudla, co vsetko varila a ako to chutilo, ako bolo na dovolenke a co vsetko pochodili… na nervy toto pocuvat.
V tomto mam vyhodu .. dam dole sluchatko, tak pokecaju si aspon s kolegynou 😀 a ja si relaxujem v tichu 😆
Keďže som introvert veľmi mi to vadí no dá sa nepriamo naznačiť že mi je to nepríjemné a hneď prestane ale nieje zase dobré to trápne ticho ale snažím sa to držať na nejakej príjemnej hladine pre obe strany. No stalo sa mi že už som sa nevrátila viac do salónu .
Moja nekeca a nic sa nevypytuje, akurat sa spyta- ako vzdy? Ja kyvnem hlavou, zavriem oci, este sa spyta na konci- vysusit ci aj vyfukat. Ja so zavretymi ocami poviem, ze vysusit. Do 20 minut som vonku. Keby ma chceli mucit, tak kadernicka na 10 hodin😄.
@kofa77 Ak ti len strihá končeky a len vysuší vlasy, tak sa nečuduj. Ale ak má baba nadpojené vlasy, ktoré vyrastajú plus to sa všetko melíruje, suší, žehlí...farba má svoj čas pôsobenia, tak na niekoľko hodín je to určite. Ja mám kamarátku, čo si vždy berie dovolenku 1x mesačne a v ten deň ide ku kaderníčke, nechtárke, na kozmetiku aj na nákupy. Niekto to vníma ako welness day.
@natalienka12 ja tam tak sedím vždy 10-11 hodín je to aj pre mňa dlho , ale hold inak sa nedá tak pretrpim. Ale aj keď som chvíľu nemala napojené len melír s Tónovanim bol minimálne 4 hodiny. Raz za tri mesiace to prežijem
@lakebabe To verím, mne iba farbí, občas strihá, fúka, žehlí a som tam 3 hodiny, tiež nie som nadšená tam tráviť čas každé 3 týždne, ale čo mám chodiť neupravená? Niektoré baby sa farbia doma, ale ja na to nemám čas ani si to neviem tak pekne a kvalitne sama nafarbiť.
@natalienka12 ja nemám šancu sama napaja prepája farbí ale beriem to ako relax a mam aspoň upravené vlasy nemám s tým potom sama robotu.
Napríklad na kozmetike si aj pospim, aj na masáži a lymfodrenazi tam je ticho tma kľud to je už úplný relax

Ja mam kadernicku,ktora sa za cely cas spyta,ci farbu ako vzdy a ci aj tuzidlo.Na zaver sumu.Takze ja si tam aj zdriemnem.Kozmeticku mam taku,ze ta rada rozprava o sebe a s nechtarkou si rozumiem dobre,to sa doplname v imformaciach 😁