icon

Vadia vám počas tehotenstva vône do záchodu?

mius12345
12. apr 2021

Baby,aj vám vadia vône do záchodu? 😀 Mňa s toho strašne nadrapuje, aj jar po novom 😀a vône to čo sa zavesí na wc 😀

lenuska9999
12. apr 2021

Mne vadili všetky vône a voňavky. Bolo mi z nich zle 😀.. a ešte v prvých mesiacoch som dosť často zvracala, aj 20 krát do dňa.. a vtedy sme mali v záchode stále také fialové voňavé guličky. Doteraz ich nemôžem cítiť 😀

mius12345
autor
12. apr 2021

@lenuska9999 presne to u maminy máme a ja som jej to odkvačila kým sme tam boli :D

diewcatqoo
12. apr 2021

Ja som bola v tehotenstve nejaka divna, pretoze mne takmer vsetko vonalo. Vonu do zachoda Brise japanese garden som striekala po celom byte kazdy den niekolkokrat (teraz ju nemozem ani citit) 🙈
Na kazdom jedle som si vychutnala najprv vonu a potom chut.. najviac som ulietavala na vianocke, to som najprv 5 min cuchala cerstvo odkrojeny kusok a rochnila blahom, az potom som ho zjedla 🙂 inak som este velmi casto kosila travnik (milujem vonu cerstvo pokosenej travy), navstevovala parfumerkya drogerky obsmietala som sa okolo depa mestskeho dopravneho podniku a cuchala vypary, casto som malovala fixami a lepila chemoprenom, aby som si mohla cuchnut... bolo to zabavne obdobie 🙂

kiki68
12. apr 2021

Jezisi to bol postrach v tehu, aj tie lacne kolinske 😂 boze to son grcala z 3 metrov do dialky 😀

babullka1
12. apr 2021

Ja som to doma zakázala používať. .nič mi v tehotenstve nesmrdi ,len vôňa do záchoda 😅

zanetakovacsova
12. apr 2021

Práveže ja som musela kúpiť novú voňavku do každej jednej miestnosti v byte 😃😃

diankadop
12. apr 2021

Mne teda vadili aj pred tym. Neviem ale ake konkretne myslis. Mne strasne vadili tie spreje co sa pouzivaju ked pouzijes toaletu :D To som fakt neznasala, vsetky mi prisli hrozne sladke

jaskolka
13. apr 2021

Vadila mi vôňa do auta. Taká ta srandicka vo flaske, nie tie stromčeky. Muž to musel dat preč, lebo proste to bolo hrozne

danulienka78
13. apr 2021

Aj mne vadili vône do WC, nemohli sme tam nič mať a tiež mi vadili vône sprchových gélov, takže ja aj muž sme sa museli sprchovat mydlom, lebo ako náhle by sa on osprchovať gelom, už by ma napinalo

mius12345
autor
13. apr 2021

@jaskolka mne vadí tiež taká no len jablková