icon

Váš názor - Fíha Tralala, Spievankovo, Dúhalka

4. apr 2023

Aky je vas nazor na tuto detsku spevacku(fiha tralala)?
Mne ten jej prejav pride hrozne afektovany a neprirodzeny, jej kostym sa mi vobec nepaci a jej spev hodnotim ako priemerny az podpriemerny. Normalne som zirala, kolko ma na youtube zhliadnuti.
Take spievankovo alebo duhalka je podla mna ovela lepsie. Aky je vas nazor?
Neberte to,ako extra hejt (hoci,ked to po sebe citam,presne tak to znie :D)
Inak klobuk dole,ze si ziskala tolko detskeho publika, to sa musi uznat, prajem jej uspech,len mi akosi nereze...

Strana
z4
heln
5. apr 2023

@veronika0122 nemam hudobne vzdelanie, neviem spievat, hrat na ziadny nastroj, nie som herecka, neviem spracovat video na pocitaci a ani animaciu neviem urobit. tak asi aky by bol moj vysledok keby som nieco natocila?
praveze treba objektivnu kritiku, dieta nemusi predsa konzumovat odpad.... teraz hovorim o hlupych textoch, suslavych spevakoch a falosnom speve. nemalo by to mat nejaku uroven?

autor
5. apr 2023

@uprimnazienka ja prezentujem svoj nazor, nehovorim,ze detom to pride afektovane (ved ani nevedia,co to je) :D ja som ucitelka na 1.stupni ZS uz 10 rokov, vies co sa mi raz stalo? Na hudobnej som im isla pustit pesnicku od fihy (absolutne som nevedela,kto to je) a vies co sa stalo u prvakov? Zacali kricat,ze je to trapne a mam to vypnut. Ze je to pre male deti a jedno dievcatko povedalo,ze je afektovana (jasne,ze nevedelo, co to znamena, urcite to pocula u niekoho doma). Takze hoci je to pre male deti,je diametralny rozdiel medzi skolkarmi a uz skolakmi,hoci ide len o prvakov, teda,co sa tyka ich vnimania.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
autor
5. apr 2023

@uprimnazienka no ratafak,to je postava z hororu ako vysita :D mne je jasne,ze kazde dieta bude tuto postavicku vnimat po svojom,ved tak to ma byt.

kris_tin257
5. apr 2023

Chvalabohu môjho 3.5 ročného toto nikdy nebavilo aj keď som mu to občas zapla vždy chcel prepnúť tak ja tieto postavičky nepoznám 🙏 zato komplet ovládam Marvel a DC komiks 😂

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
autor
5. apr 2023

@uprimnazienka kto to mal vediet,ved vravim,ze som ju nepoznala :D tam zozal uspech smejko a tanculienka a samozrejme jaros

veronika0122
10. apr 2023

@heln a zdá sa ti že všetky tieto detské skupiny s hudbou sú na tom tak ako ty?

oblecenie99
10. apr 2023

Nepúšťame, nepozná, vybavené 🙂

zuzla71
1. jún 2023

@tinkavvv tak to suhlasim. Usmievanka je jedna velka katastrofa

dananka
30. júl 2023

Za mna Fíha super, rovnako Spievankovo Duhalka dost nekreativna Simsalala nič moc
Usmievanka je naša topka

dananka
Autor odpoveď zmazal
majkamajkapoprad
10. aug 2023

@zorkahorka Usmievanka je mamickou stytoch deti, 20 ročná prax v MŠ, a tieto pozitíva samozrejme u 30 ročnych animatoriek nenajdete, má vyborné tematicke edukacne programy pre MŠ
Inak na ten vek a pocet porodov vyzera neskutocne dobre!!

maribell
10. aug 2023

V aute máme na usb Maliny jam a Mira Jaroša. Tie sa nám páčia. Ostatné deťom nepúšťam, ale "registrujem" ich, keď ich púšťajú na detských programoch. Väčšinou to nejako nevnímam 🤷, čo ma ale doslova zdvíha zo stoličky je flopy 👀 (už ho tu niekto spomínal). Za mňa je to jedna veľká katastrofa. Pritom som si našla na YouTube "originál" a teda to sa ani nedá porovnať 🫣.

zorkahorka
10. aug 2023

@majkamajkapoprad vsetko, co si spomenula, je super. Mne sa len nehodi k jej veku ten kostym

elenita
10. aug 2023

@zorkahorka
@majkamajkapoprad Usmievanka hlavne absolutne nevie spievat. Vsetky tie pesnicky spieva tak prapodivne, akoby falzetom, a neintonuje. A tiez v jej veku je uz snehulienkovsky kostym nepatricny...neberiem jej, ze ako clovek, osoba moze byt skvela, empaticka, s dobrym srdcom...ale ako spevacka (a este k tomu v Snehulienkinom kostyme) nieeee

vieronika14
10. aug 2023

Ahoj nemame radi
U nas fici Miro Jaros

dananka
13. aug 2023

@zorkahorka spieva ze je rozprávková mamka tak jej kostým vychádza zo známej rozprávkovej postavičky

dananka
2. sep 2023

@elenita najväčší postrach detí, a prvenstvo v kategórii najstarší vek, huhnavý spev, plešatý, obézny s dovolenim prskavý- slintavý je Ujo Ľubo
A jediný aj v prvenstve starý otec….

ikikikikik
4. jan 2024

@heln flopy je fakt otras. Napisala som recenziu a hned ma tvrik blokla. Pritom nic nebolo vulgarnr ani nic. Proste len ta recenzia nebola kladna na tu osobu. Tv rik mame radi aj my dospelaci. Ale ked ide flopy, moja 4 rocna dcera povie, mami, zas tie blbosti rozpráva. Pustis mi radsej nejake pesnicky, kym neskonci flopy? Takze asi tak.
.

maciatkoe
4. jan 2024

@ikikikikik Ja sa musim Flopyho zastat 🙂😃😃. Maly ma 2,5 roka a teda ked ide Flopy ani nedycha 😃. Flopy tak preafektovane hovori, ze malemu sa to paci. A este, ked to tak na tych roznych preliezkach, ihriskach atd. opisuje co robi 😃. To ja tak neviem hikat a ujukat tak nieco nove, co asi male dieta zaujme.

barbie2023
19. feb 2025

No takto . Fíha absolútne nevie spievať , je to extrémne falošné , texty otrasné - bez logiky. Nehodnotím herecký prejav,ale spev a hudbu ako takú. Duhalku a pod to je ešte horšie. Jediný kto z týchto vie spievať je Mária Podhradská alias Spievanka a kto chce kvalitnú detskú hudbu tak potom len tvorba pre deti ako napr mal pán profesor Belo Felix. To bola úroveň. Deťom aj mojej sa ale fíha páči takže to prežijem. 😂 Ja spievať viem takže vzor bude mať aj bez toho 😁

tiezjedna
19. feb 2025

brrrr.... naše deti ich tiež nežrali.

Strana
z4