icon

Váš názor na bozkávanie s fajčiarom

18. júl 2021

Ako nefajciarkam, vadilo / vadi vam to ? Co robit v pripade, ak sa vam ten clovek paci, ale je tam to ALE ohladom fajcenia.

evinku
18. júl 2021

Mne to nevadí.. Ja nefajčím a priateľ áno... Skus mu otvorené povedať, nech si dá žuvačku, či cukrík... Ak je normálny... Pochopí to... Môj názor

ivangeline
18. júl 2021

Moj manzel si musi cistit zuby a dbat o to,ak chce vobec pusu... xD Chvalabohu,zas prestal!

ovaaa
18. júl 2021

Ty si musíš položiť otázku do akej mieri ti fajčenie u partnera vadí. Iné sú bozky a iné, keď bude praktizovať pri tebe doma a bude ti smrdieť nielen on ale aj celá domácnosť. Ja by som neakceptovala fajčiara nakoľko chcem cítiť vôňu muža a nie smrad cigarety.....

rubinka
18. júl 2021

Uf fajčiara nie ani keby bol najkrajší na svete, mne to neskutočne smrdí taký človek hlavne spojenie kávy a cigariet to je hnus aký smrad ide z toho človeka, nehovoriac o tom že ho môže dobehnúť rakovina alebo iná pliaga a ide to do peňazí.

sara07
18. júl 2021

neskušala som , ale hnusí sa mi to, mne celkovo fajčenie vadí, a vadilo by mi keby dychalo pasivne cig, dym, darmo si zobak vypaluje na balkone, vydychuje to svinstvo ešte 2 hod po zapaleni
a všetko ti bude smrdiet doma , susedia ak budu nefaj zazerat alebo sa vadit
aj keby bol samotny poloboh tak fajčiar proste nie ,

diaalex
18. júl 2021

Manžel fajčí a ja nie, vždy si dal aspoň 2 silné žuvačky, aby som to najmenej cítila a teraz vždy umyje zuby a tak mi dá pusu 🙂

zuvelyn
18. júl 2021

🤮🤮🤮 áno vadilo by mi to. Jeden taký frajer v puberte stačil, ten hnus v ústach mezachráni ani umytie zubov ani 10 žuvačiek ani nič.

zirafienka
18. júl 2021

My sme nefajčiari. Ale nefajčiar by na tvoju otázku odpovedal, že ako keby lízal popolník...

diewcatqoo
18. júl 2021

V puberte som mala frajera, ktory fajcil. Aj ked si pred bozkavanim umyl zuby a dal zuvacku alebo tic-tac, vzdy som to z neho citila a vzdy mi po este dlho zostala taka divna chut v ustach.

mamanadruhuu
18. júl 2021

Neznášam ak má niekto na mňa dýchať cigaretový dychom, dusi ma to

titla
18. júl 2021

Moj muz fajcil dlhe roky, prinutil sa prestat, az ked sa nam narodil syn. Mne jeho fajcenie prekazalo zo zdravotnych dovodov (blizky clovek mi zomrel na rakovinu pluc), ale inak mi to nevadilo. On nikdy nefajcil doma v byte, ani aute. A vzdy si po cigarete umyl zuby alebo aspon vyplachol ustnou vodou, ked mi chcel dat pusu. Bol v tomto smere voci mne ohladuplny.

tosomja
18. júl 2021

To nie že len bozky, ale aj pokožka, prsty, oblečenie, možno aj domácnosť. Mne by to vadilo.

kitycat
18. júl 2021

to je blba otazka do plena...to sa musis pytaj samej seba ze ako velmi ti to bude vadit.

veve889
18. júl 2021

@zirafienka presne toto sa mi vybavi ked si spomeniem na mojho ex 😁 po nom som sa rozhodla, ze uz nikdy nechcem fajciara.

1katus1
18. júl 2021

Ja mám manžela čo fajčí a ja nie. A v pohode fungujeme spolu 13 rokov.

veronikadamianko
18. júl 2021

Vadilo mi to a hrozne a ked som ostala tehotna tak mi to vadilo este viac

thoughtfulweirdo
18. júl 2021

Mne aktívny fajčiar smrdí, aj keď zrovna nefajčil. Tomu nepomôže sprcha, zubná pasta, žuvačka, aviváž ani nič, pravidelne fajčiaci človek je proste cítiť a je mi neprijemna predstava takého bozkávať. Ale nikdy ma žiaden fajčiar nepriťahoval, možno by som si trúfla, ktovie 😅

jaskolka
19. júl 2021

Vadilo by mi to. Ani jeden z mojich priateľov (bývalých) nefajčil ani manžel nefajčí.

jana_vaj
19. júl 2021

Mne to vadí, preto ani som fajčiara nemala. Neviem si to predstaviť ten pach aj na veciach, aj všade, lebo to potom nie je cítiť len v ústach, z úst, ale všade.

lalilla
3. júl 2023

Mne to nevadilo kym len zacal. Lebo v pohode pasta kefka umytie ruk zaberali. Ale cim clovek viac fajci, uz mu to “ide” z vnutra, a uz ruky napachnute a teda aj usta, vtedy som povedala ze no uz mi to vadi…nastastie bol ochotny prestat, nvm ci by som si zvykla nato