Váš názor na gender ideológiu
Ahoj, velmi by ma zaujimalo, co si ludia myslia o gender ideologii, ktora k nam zacina byt aktivne pretlacana zo zahranicia. Nejde o prava gayov, ale o to, ze chcu, aby bol rod oficialne zruseny, kedze rod muz a zena nepokryva tych, ktori su jedno, ale citia sa ako druhe. Takisto v skolach v zahranici sa ma ucit, ze nie je muz a zena atd. Ja nazor mam, ale rada by som vedela, ako to vnimaju druhi.
@77daniela77 no toto je strašne teda
@thoughtfulweirdo mne sa tiež nepáči image tejto pani
@77daniela77 Oh a btw toto je hetero par, este nejaky argument okrem toho, ze LGBTQ+ iduuuuu 😖
@77daniela77 Nechcem ju urážať, ale už ani neviem ako reagovať teda na nu
@lauriema Ano, poznam ludi z tejto komunity. A od malicka vedeli, ze ich pritahuje rovnake pohlavie. Napriklad uz v skolke, na zakladnej skole - ked prichadzaju take uple prve nevinne detske lasky. Nepriznali sa k tomu vtedy, ale bolo im uplne prirodzene, ze Janke sa pacila Lucka a nie Jozko. Rovnako tak jej bolo prirodzene ze inym dievcatam sa pacili chlapci, ale ona citila, ze jej sa paci ine dievcata. Neprislo to v puberte - vtedy si to mozno len zacala tak viac pripustat, ze ano, fakt vsetky ostatne dievcata randia s chlapcami, ale ona by chcela s dievcatami, rokmi sa v tom len utvrdzovala. A ano poznam aj veriacich - veria, ze Jezis a Boh ich miluje rovnako, ze len on jediny ich bude raz sudit.
@thoughtfulweirdo nie samozrejme ze priťahoval ma myslela som skôr ze kedy tak už veľmi veľmi vieš. Aj pred tým som bola na chlapov
@77daniela77 mne sa pan na obrazku vobec nepaci uplne rovnako ako sa mi napriklad nepaci Kotleba a jeho prezentacia na verejnosti. Obidvaja su mi nesympaticky a nijako nebudem vyhladavat teda ich pritomnost ani nazory A tym to u mna konci, nech si obidvaja robia co chcu a komu sa pacia, nech ich sleduju. Mne to nijako neublizuje. Teda este ten Kotleba by potencialne mohol, keby bol vo vlade. Tohto uvidim na ulici, idem dalej a za tri minuty nanho zabudnem a zijem si svoj zivot.
@77daniela77 Tak v predvolebnych kampaniach som sa stretla s tym, ze tradicna rodina - muz, zena a deti, ze tradicne hodnoty - krestanstvo a hrdost na to ze sme slovaci a nedame si to vziat (povacsine od ludi, ktori ani pravopis neovladaju).
Takze povazujes za tradicne hodnoty zivot v heterosexualnom vztahu a krestansku vieru? A co este?
@fokuska Vidíš, mame iný názor na to teda môžme tu do rána písať a ja ta nepresvedčím teda ani ty mňa vieš. Co viac teda k tomu dodať? Asi len ze ja tu niesom od toho aby som sudila... Ja mam celkovo rada ľudí. A keď si niekto vybral byť gay alebo lesba je to jeho slobodne rozhodnutie. S čím však nesúhlasím je to ze sa tak narodil, prepáč... Mala som kamku v škôlke bozkávala sa s dievčatami vždy na záchode a není lesba😂Je vydatá ma deti.
@fokuska Nebol to len Kotleba,a ak myslis ze obhajujem jeho tak sa mylis.A ano tradicna rodina je mama,otec a ich deti.
@77daniela77 😂😂😂👍👍👍
@acrobaleno vyššie si písala niečo v tom zmysle ze ani ja nemôžem za to ze som Rómka alebo niečo také, myslím si ze je to ale ze úplne čosi ine
@77daniela77 Ja som meno Kotlebu nikde nespomenula. Len sa pytam ci toto su tie tradicne hodnoty o ktorych hovoris - tradicna rodina a krestanstvo?
@thoughtfulweirdo Ano ani mne sa to nepaci,ja nemam nic ani proti inej orientacii pokial takto neprovokuju.
@lauriema A? To akoze som ti nadavala? Ty si to nepochopila, lebo neberies nazor, ze sa tak ludia rodia, ako sa ludia s farbou pleti, ktoru nezmenis.
@lauriema Nepresvedcim ta, ale je rozdiel mat nazor na nieco a rozdiel su vedecke fakty.
Clovek sa so svojou orientaciou rodi - je to v podstate akoby zakodovane v DNA, clovek to nevie ovplyvnit. Na toto existuju rozne odborne studie - od biologov, genetikov, atd. Cize v tejto veci vieme povedat, ci je nazor spravny ci nie. Pretoze podla teba si to ludia vyberu, ale faktom je, ze sa to vybrat neda.
Ine je hadat sa o nazore ci je krajsia modra farba ci cervena. Tam neexistuje objektivna pravda, alebo nejaky vedecky dokaz, takze sa neda povedat, ze nazor ze modra je krajsia, je zly. Pri orientacii ale taketo dokazy su.
A to, ze sa niekto bozkava s dievcatami predsa este neznamena ze je lesba.
@lauriema Tomu rozumiem, 15 je taky bezny vek, kedy dospievajuci zistuju a objavuju svoj zaujem o inych ludi. Ale to neznamena, ze si si to vybrala. Len si to zacala v sebe pocitovat. Nebolo to vedome rozhodnutie, ze tak odteraz ma pritahuje opacne pohlavie, prislo to automaticky. A takto to maju aj gayovia a lezbicky. Tiez sa tak v jeden krasny den nerozhodnu, proste si to uvedomia, tak ako Ty. Som si ista, ze vacsina homosexualov, keby sa mohli rozhodnut, rozhodli by sa byt hetero. Homosexuali (a hlavne gayovia) sa totiz velmi casto potykaju so sikanou, vysmechom, maju ovela tazsie nadvazovanie znamosti a ak chcu v dospelosti svadbu a deti, je to aj v dnesnej dobe obrovsky problem. Kto by si toto dobrovolne vyberal? Aj gay sa moze rozhodnut, ze sa ozeni a zalozi si rodinu so zenou. Ale to z neho nerobi heterosexuala. Moze si vybrat, ze sa bude skryvat, ze obetuje lasku pre pokojny zivot, ale nemoze si vybrat, kto ho pritahuje. Aj muz, ktory sa ineho muza za cely zivot ani nedotkne, je stale gay, ak ho muzi pritahuju.
@acrobaleno Kde píšem že si mi nadávala prosím ta? Normálne to cítim cez tu soc. sieť že si nervózna z tvojich príspevkoch to len tak srší teda. Nie neverím tomu ze sa tak narodil, sú to hormóny, podľa mňa upozorňujem a beriem aj tvoj nazor
@fokuska Ano,zjavne si davas pozor v komunikacii,ale mierila si podla toho na neho.....no ak som sa mylila,tak ok.
@lauriema Ja nemam dojem, ze by tvoje nazory boli o nenavisti. Skor sa mi zda, ze si za svoje zobrala nazory od niekoho, ku komu vzhliadas, mozno knaza, rodicov, ucitela, sefa,... Ale bez toho, aby si nad tym skusila niekedy sama porozmyslat.
@lauriema no urciye si niekto z vlastnej vole vyberie orientaciu na rovnake pohlavie ,hoc sa ude cely zivot trapit,nie.?Kto by to robil dobro olne prosim Ta. A kde v Bibblii mas nieco pisane o trans ??Pokial viem je tam len o gayoch a lesbach,tak podla coho sa ty teda riadis v odsudzovani trans?Ci aj oni sa operuju len z vrtochu?

@77daniela77 Mne sa nepaci napriklad ani toto. (Nemam nic proti pani na fotke, narazam len na jej imidz)