icon

Váš názor na hobby horsing

minka201
28. aug 2023

Ahojte. Zaujíma váš názor na hobby horsing (ukážka v linku). Podľa mňa je to divné, nezvyčajné, uletené. Ale ok, keď ich to baví 🙂. Podľa môjho muža tie ženy nie sú úplne v poriadku 😅. Čo na to hovoríte vy?
... A samozrejme, nech si robí každý kto čo chce a nikoho do toho nič nie je 😉.

Strana
z2
wolf_
7. mar 2025

Príde mi to také .. uletené. Ale nie v nejakom negatívnom zmysle. Skôr, že také netradičné, iné... Vyslovene nemám rada keď majú niektorí pocit, že majú patent na to rozhodovať o tom, čo je ne/normálne apod. A podľa toho sa teda snažím správať, zamýšľať aj ja - ži a nechaj žiť, nehodnotím, nesúdim. Kým človek svojou činnosťou niekomu neubližuje, tak pohoda 🙂

kristiii
7. mar 2025

@karlosss18 tiež mi to osobne príde divné...na druhej strane, miliardy ľudí jazdia imaginárne preteky, hrajú imaginárne športy, vedú imaginárne vojny...na Pc, čítajú vymyslené príbehy v knihách či pozerajú v tv a nikomu to nepríde úchylné. Títo ľudia sa pri tejto divnej činnosti aspoň hýbu 🤷

cina1
7. mar 2025

no neviem, mne to pride strelene...este tak pre deti, ale pre dospelych...ale ok, nikomu neulizuju, bavi ich to, sutaze mavaju...

zuzubb007
7. mar 2025

Je to strašné ci to už robí dieťa alebo dospelý, nechápem, keď už milujem kone existujú kurzy a platené vozenie všade, je to chore

liusa82
7. mar 2025

ja keď som to prvýkrát zahliadla na videu tak mne normálne cvrklo od smiechu😀 dlho som sa nevedela prestať smiať.Akože ak to niekoho baví nech si tak hopká ale aj mne to príde riadne na hlavu.A ešte to aj vydávajú ako vážený a seriozny šport😀

lienka.7
7. mar 2025

Keď budem predstierať ze jazdím na mačke alebo psovi tak to bude hobby catting alebo hobby dogging? Prečo len "jazda" na koni? Kde sú kravy alebo prasatá?
Ľuďom proste šibe 🤦‍♀️🤷‍♀️

oblecenie99
7. mar 2025

Najprv som si povedala, že úlet, no ale zamyslela som sa: prečo je toto blbosť, ale chytiť dlhú tyč do ruky, rozbehnúť sa, pichnúť ju do zeme a odraziť sa, pritom preskočiť nejakú prekážku je menej uletené? Alebo naháňať sa za gulajucou loptou, kopať do nej? Kulturistika? Mala som známu, ktorá to robila od mladého veku, keď mi rozprávala, ako sa musí doslova utýrat pred súťažami, aby bola vo forme (mám na mysli to ne/jedenie, pitný režim a spol.), tak som.len nechápavo krútila hlavou. Mne nedáva zmysel ani taký box, nechať sa dobiť ako šport...

simca06022011
7. mar 2025

Ja si pri pohlade na toto spomeniem na taku staru hracku... co mali male deti. UZ pred xy rokmi... a maly jaslickari, skolkari z toho vyrastli. TOTO... mne to ako nevadi, nech si skacu kolko chcu.. ale je mi to divne, proste.. nemam na kona, nemam na jazdenie riadne, tak poskakujem. Bojim sa kona, alebo nedam dieta na kona ziveho, tak nech poskakuje na palicke. Proste take "alibi" riesenie, svojim sposobom aj lacnejsie. Ale pride mi to ako, ked nasa prababka vnucikovi vesala ceresne z obchdou na strom, lebo chudacik nestihol prist ked boli a aby mal zazitok. Proste divne.
Ale ako pisem, je mi to jedno, kazdy najde nieco co ho bavi.. a zase.. radsej nech si skacu s palicou ako sedia s mobilom :D aj ked je to klise veta dnes.. Na vela novostí sa musime pripravit s tym proste ratam, uz som stara... :DDD

kristiii
8. mar 2025

Inak, také vrtenie na umelom býkovi nikto za úchylné nepokladá, pritom podstata je tá istá. A na tých sa šantia hlavne dospelí chlapi.
@lienka.7 a ty jazdíš v reálnom živote na psoch, mačkách či prascoch? Zaujímavé..

lucilaines
8. mar 2025

O co krajsi by bol svet, keby sme si nemysleli, ze mame patent na rozum a nesudili vsetko, co sa nam nepozdava slovami ako “uletene a sibnute” a podobne. Napadlo vam napriklad, ze to tu mozu citat dievcata alebo zeny, ktore sa tomu venuju? Medzi detmi je to teraz celkom popularne. Nikomu neublizuju, sportuju. Na jednej strane vsetci nadavame ako ludia len sedia za telefonom, na druhej, mame potrebu nalepkovat divnostou nieco, co sa nas absolutne netyka. 10 rocne dievca sa venuje hobby horsingu, bavi ju to, hybe sa, je rada. Ale Anickina mamina sa doma vyjadroje o tom, ako takyto sport patri na psychiatriu. Anicka to v skole dobre zopakuje a z dietata ci sa hybalo a malo z niecoho radost bude razom dieta, ktore to robit nechce a je ublizene? Preco? Lebo nejaka zazrpknuta Anca ma pocit, ze jej nazor treba sirit do sveta. Ak s tym nesuhlasite, nepaci sa vam to v poriadku, nikto vas nenuti. Ak mate potrebu vyjadrit svoj nazor, staci povedat, neviem, mna to nelaka, ja by som radsej robila atletiku. Ale vyjadrovat sa o sibnutych a vysinuty j ludoch a posielat ich na psychiatriu, to mi pride stokrat nenormalnejsie ako hrat sa s drevenym konom. Nakoniec aky je medzitym rozdiel ci skace na drevenom koni alebo hra napriklad FIFU v pocitaci. Vsak futbal tiez existuje a moze ho hrat na zivo. Nepotrebuje k tomu pocitac. A napriek tomu nikto takych ludi na psychiatriu neposiela.

kristiii
8. mar 2025

@lucilaines alebo sú teraz všelijaké tie hry, kde akože hráš tenis s televízorom, strieľaš akože na tv.., v čom je toto iné/lepšie/normalnejsie, že poskakujes doma pred pred obrazovkou?

karlosss18
8. mar 2025

@kristiii Nevím, protože to zevšednělo, gaming už se bere jako součást našich životů. Téměř každý mladý člověk včetně mě hraje hry na pc nebo konzoly. Tohle mi přijde podobně střelené, jako když si LGBT lidi hrají na psi, kočky apod., je to choré. Takový mám k tomuhle svůj postoj, může se někomu nelíbit a nesouhlasit s ním, ale klasicky tu lidi rozjíždí zbytečné hádky typu "proč je to divné", "a tamto je lepší proč?", "v čem ti tímhle ubližují?" nebo "nemáš patent na to něco soudit".😅 Tak ta diskuze je tady tedy od čeho? Nic nezakazuji nikomu, jen se mi to nelíbí a za sebe to takhle klidně odsoudím, ať si to nějaký provozovatel tohohle "sportu" klidně přečte, co je mi do toho?!😈

kristiii
8. mar 2025

@karlosss18 a kde si prišiel na to, že na kocky a psi sa hrajú ľudia z LGBTI komunity?
Mimochodom, gaming nie je absolútne súčasť napríklad môjho života, nehrám vôbec, takže je normálne, ak teba alebo kohokoľvek ako hráča budem brať ako úchyláka, ak máš k tomu blízko.

lienka.7
8. mar 2025

@kristiii jasne, jasne, všetko je normálne... kto si co povie. Mas uplnu pravdu 👌

karlosss18
10. mar 2025

@kristiii Aha, nevěděl jsem, že se bavím s nějakou ublíženou boomer babkou.😂

barbie2023
18. sep 2025

Osobne ako jazdec na reálnom koni si myslím,že to s jazdením na koni nemá nič spoločné a teda ak niekto chce jazdiť na koni a robí z finančných alebo iných dôvodov toto tak je to asi tak podobne ako keď chcete variť a robíte koláče z piesku. Akože neodsudzujem to ako to smiešne vyzerá ani pohyb ako taký,ale s jazdou na koni to nemá absolútne nič spoločné.

Strana
z2