icon

Váš názor na legíny

11. okt 2021

Pripadajú vam legíny ako oblečenie ktoré sa hodí len napriklad na šport,beh, posilka atd. a klasicky k bunde ci svetru do pása sa Vam na verejnosť (napr. Do kancelárskej práce) zdajú nevhodne ? Alebo je to podla vás ok?

Strana
z2
beatta7
12. okt 2021

nie myslim si, ze leginy sa daju vyuzit aj inde nez pri sporte len si treba vybrat kvalitne nepresvitajuce kusky a hlavne ich vkusne kombinovat, aby to neposobilo vulgarne

mmoni89
12. okt 2021

Za mňa legíny na doma a šport áno, inak nie.

gabrielkaa
12. okt 2021

Tuto nájdeš názory 50/50. Niektoré áno niektoré nie. Legíny sú nevyhnutná časť môjho šatníku . Páčia sa mi v kombinacii s vrchom, ktorý prekrýva zadok. Aj keď je dobrá postava, proste sa to podľa mna hodí, nosiť niečo “cez zadok”. Ja mám jedny ako imitáciu kože, take lesklé a tie by si pančuchami nikto určite nepomýlil.

gabrielkaa
12. okt 2021
gabrielkaa
12. okt 2021

Podľa mna štýlové

savanna
12. okt 2021

Ja nosim leginy vsade, aj do officu a nikto to nikdy neriesil. A aj keby, ja si aj tak budem nosit, co ja chcem. Mam krcove zily a ked som nosila uzke rifle, stale som mala problemy s opuchmi noh, saty sa mi stale nosit nechce, a tak to padlo na leginy. Ale musim zase povedat, ze mam pekne stihle nohy, neovisa mi tuk. Keby som mala kila navyse, asi by som to riesila inak. To zase nevyzera prilis pekne, ked niekomu z legin visi brucho alebo zadok.

samkin
5. jún 2024

Názor muža? Už od počiatku sveta platí, že nahá Eva začala Adama priťahovať až vtedy, keď sa zahalila figovým listom. Ženy v legínach, napr. čašníčky, už ukázali všetko, aj krivé nohy, aj neforemnú postavu, aj zarezané legíny do zadku, aj ťavie kopyto.
Milé dámy, mužskú fantáziu podporíte ak sa zahalíte, tzn. žena v šatách je viac príťažlivá ako žena v legínach, napr. čašníčka v čašníckej rovnošate a pod. Takto oblečená dáma, dáva priestor pre fantáziu muža, tajomno skryté pod šatami, tá zvedavosť muža pri rozbaľovaní darčeka je určite silnejšia ako pri žene v legínach, ktorá už vlastne nemá čo ukázať. Legíny patria ku športu. Na verejnosti je to podobný nevkus ako muž v teplákoch.

Strana
z2