icon

Váš názor na predávajúcu

3. aug 2023

Neverim jej

Váš názor na predávajúcu
autor
Autor odpoveď zmazal
domka222
3. aug 2023

Nuž, zrejme ani ten tvoj nepríde.

pink_lady
3. aug 2023

Tak si mala doporucene si zaplatit a pytat podacie cislo

patka06
3. aug 2023

Zaplatila si si obyčajne a to je riziko, počkala by som či príde doporučene /píše, že pošle znova/ - pýtaj si číslo zásielky

tiika
3. aug 2023

Skús ešte napísať tej merry ako to dopadlo. No zrejme je to podvod. A ostatne hodnotenia, koľko ich je, aké su stare…

mamina7070
3. aug 2023

za mna podvod daj sem nick predavajucej

3009
3. aug 2023

to je tak, ak niekto silou mocou šetrí na poštovnom. Treba posielať len doporučene a nech pošle podacie číslo. Obyč. pošta je vždy riziko.

candii
3. aug 2023

Nuž. Treba čítať tie hodnotenia. Ja neobchodujem s niekým kto má takéto hodnotenie

simona20201309
3. aug 2023

Ja predávam naozaj veľmi veľa a často, týždenne idem na postu aj 3x a NIKDY, naozaj NIKDY som nemala problém, aby balík nebol doručený. Doporučene posielam minimálne. Takže podla mňa podvod.

stanulienkat
3. aug 2023

@3009 posielam 15 rokov obyčajne, nikdy sa mi nič nestalo.

dominikamacakova
3. aug 2023

@3009 v tomto prípade je to asi jedno nie? Balík sa nestratil

kiwi3
3. aug 2023

neviem, co si zmazala v tom komentari, ale po tyzdni jej postarka vratila balik? to je teda dobra hovadina. ved by isiel najprv na postu adresata a tam by stal 18 dni, az potom by ho vratili. inak ho nemaju preco vracat.

janage
5. aug 2023

No mne sa už stalo, že balík sa vrátil lebo pani čo písala adresu sa pomýlila. A tu sa s tým pošta nedrbe. Nesedí adresa presne, vracajú adresátovi.
Apotom opačne raz som ja posielala obyč a stratilo sa.
U nás sa v robote premelie obrovské množstvo pošty a cca každý mesiac sa zo 2, 3 doporučené zásielky stratia