Váš názor na stopnutie finančnej pomoci Ukrajine
Ahojte. Neviem, ci ste zachytili, ze Fico sa v Bruseli vyslovil proti financnej pomoci Ukrajine. Aky mate na to nazor? Myslite, ze nas to nejako negativne ako krajinu ovplyvni?
@kluska nie, nebola som spokojna s Matovicovou vladou, s tou, ktora predchadzala Ficovej stvrtej, teda s uradnickou som bola maximalne spokojna. Posledna vlada, ktora vysla z demokratickych volieb a s ktorou som bola celkom stotoznena bola Radicovej vlada. Ta bola asi jedina v nasej kratkej historii, s ktorou som bola spokojna.
@hanaxxx EU smeruje k vytvoreniu jednej globalnej vlady, KDE staty stratia suverenitu a poddani budu mat nad seboukontrolu. V cine existuje social credit, treba si to pozriet dokladne o com to je. Digitalne ID pre kazdeho uz vymysla slavna Ursula, KDE kazdy Bude mat svoje osobne udaje, zdravotne udaje, vodicsky preukaz a pod. Digitalne peniaze k tomu a uplne zrusenie hotovosti, dalej k tomu karta, ktora meria co2, Lebo Sak AJ pre toto Huliak nemohol byt ministrom, kedze green politika musi ist dalej. Takze ta karta (tatrabanka uz meria), KDE budes mat limit co2 na mesiac, ktory mozes uzit, ked uzijes viac, tak platis Dan z co2 alebo ti zablokuju transankciu. Maso je fuj, ma velku uhlikovu stopu A preto mas povolene Len malicko na osobu, ale jedenie hmyzu je super, Lebo ten uz planetu nezatazuje a tiez ma Vela proteinov. Co tak rizka z hmyzu mnam? Dalsi aspect green politiky- 15 minutes city, uz to bezi niekde v UK. Zbohom dovolenka, zbohom rodina, ktora byva dalej. Cestovanie iba v ramci 15 minut na pesi alebo bicykli, auto nie, to je nebezpecne pre planetu, ale to na benzin, elektricke NEMA ale ziadnu uhlikovu stopu. A tak dokolecka. Digitalne ID, digitalne peniaze nastavia socialny kredit, KDE budes dostavat bodiky za dobre spravanie a za zle ich budes stracat. Kupil si cigarety, alcohol - joj, to je nezdrave bodik dole, presiel si na cervenu, bodik dole, na facebooku si nemal dobre nazory- bodik dole, nezaplatil si to- bodik dole. Ak mas Vela bodikov, si super waw, mozes mat dobru pracu, tvoje deti dobru skolu, mozes cestovat, mat pozicku, ak bodiky mas Malo si na okraji spolocnosti a vsetci o Tom vedia, nedostanes sa ani do autobusu, odopru ti dobru pracu, skolu, sluzby. To je green politika a politika digitalna, potom je Este politika rodinna, KDE rodina je zaklad uz vobec neplati. Najlepsie nech deti a mladi nevedia co vlastne su, pomiesat im vsetko v hlavicke od mala, siahnut na ich nevinnost, prevychovat 2 generacie a zabudnu kym boli. O a este na world economic forum stretnuti, kdE sa zucastnuju AJ nasi SK predstavitelia, tak tam bezi Este myslienka nic nevlastnit, Len prenajimat. To tak v skratke. To su teda mokre sny EU a globalistov, uvidime.
@chodec15 Ty si uplne mimo sorry, aka ruska propaganda ? Mozno by si Mal viac otvorit oci a pozerat sa okolo seba a nehovorit tie vase hesla, ktore vam pravidelne tlacia do hlavy. To vsetko sa da dozvediet rovno od nich, teda od EU, globalistov, ktori maju moc a podla ktorych ide vsetko tak ako ma. Neskryvaju to, rovno o Tom hovoria, vydavaju knizky, propaguju to. Ja rusko vobec nesledujem a ani ma to netrapi. Vsetko sa da dohladat, ale treba na to CAS a rozum, nie kazdy na to ma to pochopit bohuzial. Ja hovorim o hruske a Ty o jablku, kazdy SME niekde inde. Prajem pekny vikend
@kluska vies, ono treba hladat aj zdroje a povodne znenie vsetkeho co europsky parlament prerokoval a vydal ako uznesenie, vsetko je dostupne v slovencine na oficialnych strakach parlamentu. Len tak priklad, dosiel sused s tym, ze EU zakaze domaci dorobnochov a pestovanie vlastnych potravin aby sme sa stali zavisli. Oficialne znenie dokumentu bolo o tom, ze vyrobky z domaceho chovu a pestovania, ktore nepodliehaju kontrole ako potraviny z velkych fariem nemaju byt predavane v beznych obchodoch bez predchadzajucej kontroly nezavadnosti, ale predaj z dvora, farmarsky predaj EU ako taka kontrolovat nebude, nebude regulovat ani spotrebu vlastnych potravin.
@kluska myslim si, ze by si sa mala odstahovat niekam, kde ta nic z tychto eu veci nebude trapit. napriklad iran, das si nakrivo satku a uz ta nebude trapit vobec nic. Nechcem byt zla, ale naozaj to, coho sa obavas, sa nemusis bat, neviem odkial beries tie veci, ale nie je to pravda, pripadne tak ako pise viestta, tvoj zdroj to prekrutil. V poslednej dobe som aj ja, ktora tieto veci nevyhladava, narazila na viac takychto prekrutenych nezmyslov. Mam na FB byvalu kamosku, ktora zdiela taketo veci a ked kliknem na tu zdrojovu fb stranku, tak ani panboh nevie, kto je za nou, zato je plna nenavisti a nezmyslov...toto su tie "zdroje" ktore hovoria pravdu? V EU ziju miliony ludi, myslis, ze vsetci su blbi a nechaju so sebou kyvat a slovaci toto vsetko prekukli? EU je stale spolok statov, kam by mnohi chceli patrit, lebo vedia, nakolko im to zlepsi zivot. Nie, eu nie je idealna, stale je to vsak to najlepsie, co sa nam mohlo stat. Bohuzial, my nikdy nebudeme svajciarskom. Doma mam ostreho kritika EU, ale dobre vie, ze nikde inde (mimo) by nam nebolo lepsie.
Ci sa vam to paci alebo nie, to su plany globalistov, ktori spisali s krajinami EU agendu 2030, ktora vsetko toto plni. U Nas ju podpisal Pele. Vy sa obavate uplne malichernych veci a tych co by ste sa Mali obavat, tak to vyhlasuje za hoax. Svetovi lidri sa o Tom normalne bavia a vy chcete nejake doveryhodne zdroje 🙃 ale je to tak, pre obecenstvo treba podhodit nejaku zabavu, zeby svoj zrak Dali niekam inam. Ale ano, Vela zalezi AJ od ludi ako sa k tomu postavia, ale ked to tu citam, tak pochybujem ze sa vychylime od tych planoch. Ale tak nie kazdy ma NATO to pochopit. Fico pojde pekne podla toho takze sa nemusite bat, Lebo zavazky su zavazky.
@kluska tak ked sa uz globalisti dohodli a teda sa uz aj prevalil obsah tych ich tajnych dohod, niekde tie zdroje musia byt. Kde su? (mimochodom, nejak im tie Top Secret dohody nefunguju, ked uz sa tolko z ich plaov prevalilo. Niekde sa musela stat chyba)
A ja sa naozaj neobavam, pretoze ani dohody globalistov nemozu napachat viac skody ko stihli napachat na Slovensku ti, ktori boli pri moci poslednych 20 rokov. Neverim, ze moze byt nieco horsie, aj ked maju mandat na dalsie 4 roky a mozu aj mna prekvapit.
@viestta kto chce ten si najde a neni to ruska propaganda, Skor treba vediet po anglicky. To uplne Staci a vediet tiez pochopit slova. Nehovorime ale Len o Slovensku, ale globalne. To, ze sa mame tak zle, je vina politikoch, Lebo kazdy mysli Len na seba. Ale AJ NASA, Lebo sa nevieme burit. Tak ako Fico povedal, ze Slovak dokaze vyzit z 300 eura na mesiac a to je vyborne, ze sa vieme tak uskromnit, ze prezijeme vsetko 😃. Ale ja hovorim o globalnej politike a to cAS ukaze. Plany su plany, ale ked I'm nikto neveri alebo Malo ludi o Tom vie (pretoze COVID, Ukrajina, Izrael), tak sa naplnia.
@kluska koho myslis tym VAS? Lebo ja asi medzi nich nepatrim. Ja sa nebojim ani digitalnej meny, ani zelenej politiky EU, ani globalizacie, ani LGBT+, ani degradacie rodiny.... Ja sa bojim uplne inych veci. Najviac ludskej hluposti, ta narobi viac skody ako akekolvek globalizacne dohody mocnych, ak vobec nejake su

@chodec15 no podla MNA na matovica nikto NEMA 🤗