Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@moonlightka
"Sestra: "Další, prosím!"
Doktor: "Máte peníze?"
Pacient: "Nemám."
Doktor: "Tak buďte zdráv!"
Kam by ste sa pridali po precitani takehoto vtipu??? "
Trochu od veci, lebo mi to silne pripomina situaciu z pred par mesiacov , aj preto som proti. Ak si toto chcela dosiahnut tak sa ti podarilo, asi si aj mnohi ini spomenuli na podobne jednanie
😖
@moonlightka Citala si panflety LOZ? Naco sa to velmi podoba?
@czechzuzanaba aspon tak mi bolo povedane.....
@cecil36 diky.
@czechzuzanaba je tam hned na zaciatku napisane:
"Lekári, ktorí sú vo výpovediach, podľa informácií dnes nenastúpili do práce. Pravdepodobne sa tak deje v rámci odborárskej akcie a vo viacerých nemocniciach. Tieto informácie sa zatiaľ potvrdili na bratislavských Kramároch, v nemocnici na Antolskej ulici, v bratislavskej detskej fakultnej nemocnici a Ministerstvo zdravotníctva potvrdilo takúto situáciu v nemocnici v Liptovskom Mikuláši."
Ja mam sice termin az v januari, ale bojim bojim, lebo ma planovany cisarsky rez, co so mnou bude ked budem 4 tyzdne pred porodom chodit na poradnu na Kramare a potom mi povedia, ze ma nezoberu?
Vidim, ze Ty to za par, tak asi mas v tom viac prehlad 😅
@jankohrasko vobec sa neboj, ono sa to dovtedy nejako "utrasie". Ja mam mat ten cisarak o par dni 😒
@jankohrasko prave ze vubec nemam prehled, protoze neni odkud ty informace mit....vidis, tu pisou, co jsi napsala, ze vraceji pacienty z Kramarov domu, pak zase pisou ze se neslucuji porodnice, ze Kramara teda funguji....nejvic se bojim, ze zacnu rodit, dojedu tam a poslou me nekam jinam.....
Asi zkusim to infolinku, jestli uz to funguje. Ja chodim k Cunderlikovi na poradnu, nechodim na Kramare. Dnes k nemu jdu, tak mozna mi taky nejake info rekne...Nevim uz, je to chaos.
@cecil36 juj, nezavidim.. ☹ a ak sa mozem spytat planovany s danym terminom alebo iba predpokladaju, ze pojde babatko cisarskym?
@cecil36 Tak se tam mozna sejdeme 😉
@moonlightka Pochopila som ho velmi dobre, ma sa plebs bat ze bude musiet lekarovi platit. A teraz neplati? Plati, len by sa platilo oficialne a nie do vrecka. Sa zobud konecne a netvar sa jak Johanka z Arku. V akych sr...ach ste, ste si sposobili sami, svojou aroganciou a neschopnostou, nechate sa viest ako ovce na porazku. Povie zajtra ze si mate doma oholit hlavy tak aj to spravite, ako stado. Keby tie vase hlavy pomazane aspon oslovili poriadnu PR agenturu, ale nie zase len nejakych svojich zmagorenych kamaratov. A potom ze su ludia proti vam, bodaj by neboli...
Mna nezmagoril svojimi vyhlaseniami jeden zazobany demagog, ktory sa pred 2 rokmi dal uplatit dotaciou na lyziarske stredisko. Viem si usudok spravit aj sama 😀
Idem, lebo mne sa vydieranie hnusi, tak zarabam pracou 🙂
@jankohrasko uz s danym terminom 😉
@czechzuzanaba mozno aj hej 🙂
@czechzuzanaba aj ja chodim k Dr. Cunderlikovi na HP, my sme u neho boli v piatok, aj sme sa ho pytali, ale nic nevedel povedat, vsetko sa stale meni, vsade ine info. Na dalsiu poradnu idem 6.12.2011 tak dufam, ze mi uz bude vediet povedat 😅
Ja ani tak nestresujem, ale moj muz ma s tym stale bombarduje, podla mna by mali rodit muzi :P :D 😠 😅
http://www.cas.sk/clanok/211787/situacia-v-dets...
tak tomu lekarovi by som dala aj premiu tomu jednemu..... ten je ozajstny lekar....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baby prosim vas vysvetlite @suem o co islo ked som sem ten vtip dala...ona to ani na druhykrat nechape. 😉
@jankohrasko to by neslo, protoze je by to "bolelo" a druhe uz by sme teda nemeli. Tak by vseci meli jen po jednom miminku a lidstvo by vymrelo😀
No me taky Cunda minule rikal, ze nic nevi. Ale tak dnes se ho zeptam, ze kdyz teda zacnu rodit, kam mam jit...To su zvedava, co mi povi....
@suem ved ty si voci nemu agresivna...este ze nie si na ulici kde maju stretnutie...to by bola diskusia...
@czechzuzanaba vsak to!! 😀 😝 🤐
@czechzuzanaba potom daj teda vediet aktualne info od neho :D ak povie...
@jankohrasko jasne.
@mandragora22
Nick mám len jeden - tento. Náš pravdu, že som sa len včera zapojila, lebo o tejto stránke som vôbec nevedela.
Preklikala som sa náhodou, keď ma zaujímala situácia s lekármi. Ale keďže som tiež mama a táto stránka
je verejne prístupná, tak som reagovala. V žiadnom prípade som sa Ťa nechcela dotknúť, nemám to vo zvyku.
Len si myslím, že ľudia by sa mali viac chápať a ak sa vyjadrujú k nejakému problému, mali by ho dobre poznať
a nehodnotiť na základe poloprávd. Inak aj táto Tvoja odpoveď..., neviem, povedala by som že Ťa niečo trápi.
Prajem Ti pekné, svetlé dni.
@moonlightka
Ahoj 🙂! Obdivujem uprimne pracu lekarov! A je pre mna uplne nepochopitelne ako moze ktokolvek popriet, ze ich povolanie je vynimocne. Naozaj nechapem. Je to tak, ci sa to niekomu paci alebo nie. Az mam niekedy potrebu opytat sa ludi, ktori toto nechapu, ci oni lekarov nepotrebuju? Ci by mohli svoje povolanie vykonavat, keby neboli zdravi? Ja uz sem neprispievam, ale nie preto, ze nemam rada diskusiu, ale uz mi je tazko zo zavisti a zlosti niektorych pisatelov. A preco? Pretoze nezacali oni??? Mohli, vsetci do jedneho.
@moonlightka Tak mi to vysvetli ty najmudrejsia, ked som uz taka sprosta a na 2x som to nepochopila. Nech sa paci, cakam.
@moonlightka Stale cakam 😉

@jankohrasko No to ctu uz od rana, ale o teto porodnici jsem tam nic nevidela....Nebo jsem to prehlidla?