Budú 8.5 ordinovať lekári?
Ahojte, 8.5 si beriem v práci dovolenku. Myslíte, že budú vtedy ordinovať lekári? Ja by som potrebovala ísť ku trom na kontrolu - preventívky. Webové stránky nemajú, samozrejme zajtra im zavolám, ale nie všade sa viem dovolať. Myslíte si, že budú ordinovať lekári vo všeobecnosti? Alebo skôr nie? Jednu lekárku mám aj priamo v nemocnici, nie je súkromná ambulancia, zvyšok sú súkromní.
@anonym_autor nasa nemocnica napr.funguje, ale rozhodovalo o tom vedenie, takze je to len a len na zvážení riaditela toho konkretneho zariadenia.
@anonym_autor https://www.teraz.sk/spravy/unlp-kosice-bude-8-...
Napríklad
@hugigugin no výborne, tak to asi nebude ordinovať nikto. Konečne som si myslela, že si niečo vybavím... keď mám tú dovolenku. Ja ich zajtra ešte obvolám pre istotu.
Mozu si aj vziat dovolenku, tak ako aj ini. Takze podla mna je to individualne.
To kde dávajú termin na prventivky hned ?
To kde dávajú termin na prventivky hned ?
@anonym_f37f8e na gyndu prídem ráno, posadím sa o pol siedmej do čakárne, o pol ôsmej vyloží čísla a o 9tej som na rade. To isté mám na pľúcnom, odsedím si 2h, spraví mi spirometriu a RTG hrudníka, predpíše recept a idem. Obaja títo lekári mi zaberú viac ako pol dňa.
@anonym_f37f8e na gyndu prídem ráno, posadím sa o pol siedmej do čakárne, o pol ôsmej vyloží čísla a o 9tej som na rade. To isté mám na pľúcnom, odsedím si 2h, spraví mi spirometriu a RTG hrudníka, predpíše recept a idem. Obaja títo lekári mi zaberú viac ako pol dňa.
@anonym_autor to aj ja chcem 😂😉🙏🏼 pod 3 tyzdne som sa este nedostala
Čo tak tam zavolať ?
@sisska96 píšem to aj v príspevku, aj v komentári, čo tak čitať?
@anonym_autor to aj ja chcem 😂😉🙏🏼 pod 3 tyzdne som sa este nedostala
@anonym_f37f8e Ja si radsej pockam 3 tyzdne. Neznasam cakat na vysetrenie a spoliehat sa,ci sa mi ujde cislo. Ale k veci. Vacsina nebude ordinovat. Aj oni si beru dovolenky. Najlepsie je ozaj si obvolat.
@anonym_autor môžem poprosim mesto kde existuje plucne kde beru bez objednania len prideš , počkaš a zoberu ta ?
@anonym_autor môžem poprosim mesto kde existuje plucne kde beru bez objednania len prideš , počkaš a zoberu ta ?
@sara07 Košice, Mudr. Jurčo.
@anonym_f37f8e Ja si radsej pockam 3 tyzdne. Neznasam cakat na vysetrenie a spoliehat sa,ci sa mi ujde cislo. Ale k veci. Vacsina nebude ordinovat. Aj oni si beru dovolenky. Najlepsie je ozaj si obvolat.
@marca12 ja k ostatným lekárom, keď sa aj objednám, tak čakám bežne dve hodiny. Ku gynekológovi sa u nás bežne neobjednáva, na prehliadku alebo s problémom prídeš v ten deň, ráno, bez objednania. Ja chodím skoro ráno, aby sa mi ušlo nižšie číslo a tým pádom, aby som stihla v ten deň ešte niečo. Som u neho 8 rokov, ani raz ma neobjednal.
Mne volali minulý týždeň z nemocnice, som objednaná na USG cez chirurgiu a bola som objednaná na 8.5 a volali, že musia presunúť termín lebo v ten deň nepracujú 🤷♀️ A tiež som bola objednana do KE. Takže si radšej povolaj ak sa dá.
Inak pre info gynekolog ordinuje 8.5 a bude asi jediny v meste, cize bude zastupovat snad vsetkych gynekologov v meste.
Inak pre info gynekolog ordinuje 8.5 a bude asi jediny v meste, cize bude zastupovat snad vsetkych gynekologov v meste.
@anonym_autor takze sa poteši,ak mu dojde niekto na preventivu
@anonym_autor takze sa poteši,ak mu dojde niekto na preventivu
@anonym_07fa96 povedal, že kľudne môžem prísť, lebo jeho pacienti majú prednosť, ale mám prísť z rána pre istotu.
Syn bol objednany na 8.5. na zdrvotnu sportovu prehliadku. Pri objednavani som sa jasne pytala, ci budu pracovat, ze sa nadriaduju dovolenky, vela ludi robit nechce a samy cerpaju dovolenky. Dusovala sa, bila sa do hrude, ze oni robit budu. A minuly tyzden mi menila termin.
Teta ma mat 8.5. planovanu operaciu - zatial je tak, ze by ju mala absolvovat. Uvidime.
Najlepsiu odpoved ti da konkretny lekar. Ale treba pocitat s tym, ze nie si jedina, ktora takto rozmysla, ze vyuzije dovolenku na navstevu lekara. Za dalsie vela deti bude mat v skole riaditelske volno, takze kopa rodicov bude na na OCR-kach, tiez vyuzivat sluzby detskych ci svojich lekarov.
Ale drzim palce.

@anonym_autor https://www.teraz.sk/spravy/unlp-kosice-bude-8-...
Napríklad