icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

labaga
autor
15. nov 2011

@alenka600 baby porovnavat inf.prostredie v nemocnici s priehradkou????? je už neskoro, ale také veci čo tu čitam??? to že 90percent sme kolonizované staf.aur. aj naše deti??

mandragora22
15. nov 2011

@labaga
@aduskatt presne tak. policajt pri nastupe dostane tak cca 250 € co v porovnani s lekarom je dost biedne 😝

aduskatt
15. nov 2011

no, ja idem nacerpat nove sily do zajtrajsej prace............majte sa ako chcete, len sa tu nepobite🙂

labaga
autor
15. nov 2011

@aduskatt samovzdelavanie, prečo za blbca, ale o 2.hodine v noci po 18.hodinách v práci nemam chut nič čítat. stači mi zhodnot výsledky co dojdu 🙂

aduskatt
15. nov 2011

@mandragora22 ja viem.....aj viem, kolko ma po 20 rokoch sluzby.menej, ako chcu lekari nastupny plat......mam jedneho doma........teda..viac v praci ako doma☹

aduskatt
15. nov 2011

@labaga tomu verim.......a dalej to rozpisovat nebudem, aby som predisla dalsej vymene nazorov a porovnavaniu s inymi povolaniami🙂 prajem pokojnu noc

labaga
autor
15. nov 2011

@aduskatt lenže policajt to dostava do konca života a ani prstom nepohne a peniaze dostava. čo dostane lekar keby že odíjde???

aduskatt
15. nov 2011

@labaga no, po 15 rokoch si malokto dovoli odist, kedze nedostane ani 300 eur dochodok.z toho sa zit neda........

labaga
autor
15. nov 2011

@aduskatt no ako 35.ročný neznamená že ma sediet na zadku 🙂 dobru noc

mandragora22
15. nov 2011

tak len na upresnenie. 50-rocny chlap zaraba v cistom okolo 600 eur mesacne. denno-denne sa styka s vrahmi, zlodejmi a mafianmi, je to policajt-vysetrovatel, ktory ma na starosti tieto veci. je to snad menej nebezpecne povolanie? 😀 😀

mandragora22
15. nov 2011

@labaga ked mu tak zavidis, ze sedi na zadku ako 35-rocny (policajt), tak chod za policajtku! ved predpoklady na to mas, mas VS, inteligencia z teba len tak srsi, tak preco sa stazujes? odmakas si uz iba 15 rokov a budes si zit ako kralovna! tak sa nestazuj a zmen povolanie! toto ber ako odporucanie, dobru radu, nie ako ironiu, ako to ty zvyknes brat 🙂

maggie2
15. nov 2011

@mandragora22 neboj, ona vie veľmi dobre rozoznať čo je a čo nie je irónia - veď iste nie je schizofrenička 😉 (podľa jej vlastnej diagnostiky chorôb) Na druhej strane nerozumiem: založí tému s názvom ŠTRAJK LEKÁROV a v téme samotnej tvrdí že sa nejedná o ŠTRAJK, neni toto trochu schizofrenické?

aduskatt
15. nov 2011

@labaga no neznamena.a da sa dnes zohnat vsade praca, aby si mohol dovolit dat vypúoved a brat vysluhovy a pracovat?

aduskatt
15. nov 2011

a na dnes uz definitivne vam dobru a pokojnu noc......

mandragora22
15. nov 2011

@maggie2 podla mna je schizofrenicke zalozit si nick 4.10. a otvorit novu temu 11.11., nuz ale "komu není zhora dáno..." v apotieke nekúpi 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinusiatko
15. nov 2011

zlý názov témy ,lekári neštrajkujú dali výpoveď a to je rozdiel .Ale inak si myslím že na to majú právo .Nikto nemôže niekoho nútiť pracovať za peniaze ,ktoré sa mu nepozdávajú .Každý z nás mení prácu ak nájde lepšie podmienky .Hovorila som o tom zo svojím lekárom a povedal mi príhodu čo sa mu stala : potreboval nejakú murárčinu okolo domu a robotníci mu oznámili ,že za menej ako 10 eur na hodinu nerobia ,rozosmialo ho to ,lebo on má hodinovku v nemocnici ani nie 5 eur ... asi toľko .Každá profesia má svoje limity a lekári sa iba rozhodli ,že ich majú tiež .

maggie2
15. nov 2011

@tinusiatko Nikto nemôže niekoho nútiť pracovať za peniaze ,ktoré sa mu nepozdávajú. To je pravda. Lenže oni čakajú že ich zoberú aj naspäť 😀 😀 😀 už s vyšším platom a to zas oni nemajú právo automaticky očakávať 😀

Skús Ty povedať, šéfovi, že dávaš výpoveď a ak Ťa chce naspäť, tak nech ráta s tísíckou navyše. Ten Ťa vysmeje ako tí murári

tinusiatko
15. nov 2011

@maggie2 osobne si myslím ,že čakať môžu čo chcú ,koľko ľudí dalo v práci výpoveď a potom ich prijali s vyšším platom .Keď im plat nezvýšia odídu a hotovo .Očakávanie je jedna vec a skutočný stav druhá ,ale to už je ich rozhodnutie a riziko

maggie2
15. nov 2011

@tinusiatko veď o tom tu hovoríme, že niktro nie je nenahraditeĺný, neznamená, že miesta im budú držať a nevezmú iných. Lekárov je dosť. Ver tomu, že zo zásady šéfovia neradi príjmajú vydieračov. Radšej iného, takí ľudia si získajú povesť neloajálnych a nezodpovedných pracovníkov. Zamestnávatelia takých nechcú.

pici
15. nov 2011

@maggie2 stale porovnavate neporovnatelne...

halienka
15. nov 2011

@labaga a ty si dala výpoveď?

pici
15. nov 2011

@tinusiatko presne tak, mojmu doktorovi opravoval vodar hajzel a za par minut roboty si vypytal 60 EUR

tinusiatko
15. nov 2011

@maggie2 no len aby ich naozaj bolo dosť a aby za to aj stály .Je rozdiel mať odborníka a mať čerstvého absolventa . A keby boli taký nenahraditeľný tak by sa nehovorilo o krízovom režime .

pici
15. nov 2011

@mandragora22 to co davas?

maggie2
15. nov 2011

@pici lebo je málo vodárov. Ponuka-dopyt.

pici
15. nov 2011

@maggie2 urcite nie je malo vodarov...

mandragora22
15. nov 2011

@pici nuz, to mas zvlastny vztah s lekarom, ze si sa dozvedela, ze mu nejaky vodar opravoval hajzel..... 🙄 😀

pici
15. nov 2011

@mandragora22 urcite nemoze dostat menej ako je zivotne minimum,... to by asi neslo
a co je na tom zvlastne?

maggie2
15. nov 2011

@halienka nie ona isto nedala. A aby nemala výčitky svedomia voči kolegovcom, tak si to kompenzuje ´touto aktivitou tu na MK. Ale neverím, že je to osoba, ktorá by mala na to "gule", ako sa povie.

mandragora22
15. nov 2011

@pici kde co davam? upresni, nerozumiem