Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
no, ja idem nacerpat nove sily do zajtrajsej prace............majte sa ako chcete, len sa tu nepobite🙂
@mandragora22 ja viem.....aj viem, kolko ma po 20 rokoch sluzby.menej, ako chcu lekari nastupny plat......mam jedneho doma........teda..viac v praci ako doma☹
tak len na upresnenie. 50-rocny chlap zaraba v cistom okolo 600 eur mesacne. denno-denne sa styka s vrahmi, zlodejmi a mafianmi, je to policajt-vysetrovatel, ktory ma na starosti tieto veci. je to snad menej nebezpecne povolanie? 😀 😀
@labaga ked mu tak zavidis, ze sedi na zadku ako 35-rocny (policajt), tak chod za policajtku! ved predpoklady na to mas, mas VS, inteligencia z teba len tak srsi, tak preco sa stazujes? odmakas si uz iba 15 rokov a budes si zit ako kralovna! tak sa nestazuj a zmen povolanie! toto ber ako odporucanie, dobru radu, nie ako ironiu, ako to ty zvyknes brat 🙂
@mandragora22 neboj, ona vie veľmi dobre rozoznať čo je a čo nie je irónia - veď iste nie je schizofrenička 😉 (podľa jej vlastnej diagnostiky chorôb) Na druhej strane nerozumiem: založí tému s názvom ŠTRAJK LEKÁROV a v téme samotnej tvrdí že sa nejedná o ŠTRAJK, neni toto trochu schizofrenické?
a na dnes uz definitivne vam dobru a pokojnu noc......
@maggie2 podla mna je schizofrenicke zalozit si nick 4.10. a otvorit novu temu 11.11., nuz ale "komu není zhora dáno..." v apotieke nekúpi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zlý názov témy ,lekári neštrajkujú dali výpoveď a to je rozdiel .Ale inak si myslím že na to majú právo .Nikto nemôže niekoho nútiť pracovať za peniaze ,ktoré sa mu nepozdávajú .Každý z nás mení prácu ak nájde lepšie podmienky .Hovorila som o tom zo svojím lekárom a povedal mi príhodu čo sa mu stala : potreboval nejakú murárčinu okolo domu a robotníci mu oznámili ,že za menej ako 10 eur na hodinu nerobia ,rozosmialo ho to ,lebo on má hodinovku v nemocnici ani nie 5 eur ... asi toľko .Každá profesia má svoje limity a lekári sa iba rozhodli ,že ich majú tiež .
@tinusiatko Nikto nemôže niekoho nútiť pracovať za peniaze ,ktoré sa mu nepozdávajú. To je pravda. Lenže oni čakajú že ich zoberú aj naspäť 😀 😀 😀 už s vyšším platom a to zas oni nemajú právo automaticky očakávať 😀
Skús Ty povedať, šéfovi, že dávaš výpoveď a ak Ťa chce naspäť, tak nech ráta s tísíckou navyše. Ten Ťa vysmeje ako tí murári
@maggie2 osobne si myslím ,že čakať môžu čo chcú ,koľko ľudí dalo v práci výpoveď a potom ich prijali s vyšším platom .Keď im plat nezvýšia odídu a hotovo .Očakávanie je jedna vec a skutočný stav druhá ,ale to už je ich rozhodnutie a riziko
@tinusiatko veď o tom tu hovoríme, že niktro nie je nenahraditeĺný, neznamená, že miesta im budú držať a nevezmú iných. Lekárov je dosť. Ver tomu, že zo zásady šéfovia neradi príjmajú vydieračov. Radšej iného, takí ľudia si získajú povesť neloajálnych a nezodpovedných pracovníkov. Zamestnávatelia takých nechcú.
@tinusiatko presne tak, mojmu doktorovi opravoval vodar hajzel a za par minut roboty si vypytal 60 EUR
@maggie2 no len aby ich naozaj bolo dosť a aby za to aj stály .Je rozdiel mať odborníka a mať čerstvého absolventa . A keby boli taký nenahraditeľný tak by sa nehovorilo o krízovom režime .
@mandragora22 to co davas?
@pici nuz, to mas zvlastny vztah s lekarom, ze si sa dozvedela, ze mu nejaky vodar opravoval hajzel..... 🙄 😀
@mandragora22 urcite nemoze dostat menej ako je zivotne minimum,... to by asi neslo
a co je na tom zvlastne?
@pici kde co davam? upresni, nerozumiem

@alenka600 baby porovnavat inf.prostredie v nemocnici s priehradkou????? je už neskoro, ale také veci čo tu čitam??? to že 90percent sme kolonizované staf.aur. aj naše deti??