Váš názor na tieto šaty
Nemam ideal postavu som po porode 2 mesiace.. vystrih este by som upravila ale chcem sa spytat ako na mne vyzeraju ?😃 co by ste si k nim obuli? Na aku prilezitost by ste si ich dali? Allebo ich radsej vratit ?😁

Mne sa na modelke pacia, na tvojej plnokrvnej postave velmi nie, tam by bol treba asi iny strih
Odstrihla by som rukávy aj ten opasok by som neviazala na mašľu vpredu.Inak na leto môžu byť.
Poriadnu podprsenku najprv kúpiť a bude to vyzerať inak
Župan s príliš veľkým výstrihom.
Mne sa práveže ten vzor páči. Práve ten sa mi zdá taký.... pre mladšie ročníky, trošku extravagantný, ale nie vulgárny. Tú "opicu" by si myslím 55+ nikto neobliekol, mladší si dávajú aj horšie veci....
podla mna bez rukavov to bude vyzerat ako zastera od babky, na dvor. Ale tak ked sa to niekomu paci, preco nie 🙂))
V prvom rade, ako kojacia matka ( predpokladam) mas velke prsia a zlu podprsenku. Vyzeras byt nizka. Ak si nizka, k dlhym satam musis mat stekle. Alebo cim nizsi opatok , tym kratsie saty. Aby ti bolo vidno nohy. Kym kojis, takyto V vystrih, podla mna, nie je velmi vhodny. Toto je len prechodne zmenena postava po nedavnom porode. Ak sa ti saty pacia, nechaj si ich a pouvazuj nad opatkami a podprsenkou.
Podla mna su prekombinovane a preplacane -volany, vyrazny vzor, plis na sukni...na mna je tam toho privela, ja by som ich vratila.
si 2 mesiace po porode, kym sa budes v teply letny vecer prechadzat v Chorvatsku po plazi, mozes mat postavu uplne inu aj o 10 kil. Taky kratky cas po porode by som nekupovala nic, co nejdem nosit hned.
Dakujem za nazor.. beriem aj to ze to vyzera ako zupan... len inak vyzeraju v real ako som sa ja fotila .. a ano kojim cize mam zlu podprdu .. rukavy mi tiez moz nepasuju 😄 ale pisu ze su elegantne 🙈 viac by sa mi k nim hodili tenisky ako topanky na opätku 🤷♀️
Mne sa páčia, na dovolenku, na oslavu, večer do mesta
Upravit vystrih, vystriet sa, a nejake topanky na korkovej platforme na leto a bude to fajn 🙂
Za mňa pôsobia "škaredo" v oboch prípadoch. Na modelke sú zvlášť strašne v kombinácii s hrubými botaskami, toto ja nikdy nepochopím, botasky k letným šatám, či sukni, brrrr...
Tebe nepristanu bohužiaľ tiež, pôsobia zvláštne, ako župan. Možno keby si zvolila inú podprsenku, tak moooozno... Takto to pôsobí fakt nelichotivo
prsiami zaujmeš....inak ´ta dosť rozširujú... ja by som ich asi vrátila, alebo ozaj na pláž na dovolenku
@katuska93 s tou postavou máš pravdu... ešte len začne chudnúť
Mne sa celkom pacia, myslim, ze aj na tebe vyzeraju dobre, len foto z tohto uhla trochu skresluje. Vystrih sa da doladit dobre sediacou podprsenkou a opasok by som neviazala na maslu dopredu, ale nabok len na uzol. Vhodne su podla mna na volny cas, dovolenku, vecer do mesta. Obula by som si k tomu nieco pohodlne napr. nizke slapky alebo kludne aj jemne platnove tenisky.
Keby tie rukavi neboli take divne, tak by boli dobre.
Podľa mňa sú celkom fajn,ako letné šaty sú pekné..robíš práveže peknú postavu,ale tie zvony na rukávoch sú zle,a volila by som lepšiu podprsenku,čo ti zdvihne viac prsia..
Mne sa paci aj vzor, aj strih, ale výstrih nie. Vyzerá to tam divne, prsia máš veľké, ale akoby to bolo ušité pre ešte väčšie prsia
Ak sú príjemné na telo, tak po dome v lete ako župan po kúpaní a k nim pohodlné papučky 😉
Jezis, vrat ich. To su saty na " idealne" postavy, ktore nafotene vyzeraju super. Potom si to clovek oblecie a vysledok je taky ako na tebe. Prosim ta to neber v zlom, tak to nemyslim. Tiez som si dva krat objednala zle. Jedny som dala kamoske, s druhymivspekulijemvako ich presit.
Maju uplne iny odtien, krasny, no vyzeram v nich ako bledula jarna. A aj tie moje vyzeraju ako zupan 😂 Nosim normalne velkost 40 ale tiez tam je vrcg taky volny, cize vystrih ve ako u teba. Ak mas moznost fakt to vrat a chod poskusat saty inych strihov, tento absolutne nie je pre teba. Urcite najdes stryhy, v ktorych budes vizerat dobre 🙂
Dakujem vsetkym za nazor zajtra ich vraciam spät 🙂
Podľa mňa jediný problém je fotka. Skús sa odfotiť rovnako ako stojí modelka a bude sa to dať lepšie posúdiť 🙂
k tymto topankam max jemne sandalky na rovnej podrazke, remienkove jednoduche. nie taku velku maslu uvoazat, ale len uzol, alebo malu maslu. kuravy nad lakte, alebo neviem .... nemusia vyzerat zle, na foto su pekne, len ten uhol fotenia je strasny a skreslujuci ..... dobra podprda a bude to na plaz, ci na zmrzlinu dobre.
Nie sú zlé ale na tvoj typ postavy, hoc aj po pôrode by som šla kľudne aj do obtiahnutých, lebo tieto pridajú kilá zbytočne. Ale ak by si si ich nechala, tak skráť rukáv, nahoď iný opasok a sú tip top :D myslím, že dnes sa nosí čokoľvek, hlavne je sa v tom cítiť dobre a mám pocit, že sama sa v nich necítiš až tak dobre 😇
Myslím, že ti moc nepasujú. Ale inak si celkom pekná žena.
Vrátiť

modelka nema ziadne prsia, ziadne ruky... tebe takyto strih nepristane, dokonca ta modelka ma tie rukavy ine, dlhsie.... Potrebujes ine strihy, aj keby neviem aky material a farba to boli... ja mam napr. plazove tieto https://www.aboutyou.sk/p/lascana/plazove-saty-...
Ale aj nejake s karmen vystrihom a tak by ti isli. Ale toto nie. A s vystrihom nic neurobis. KEd tak skus si pod ne dat vrch z plavok, pushapku alebo nieco a uvidis...