icon

Vaše koníčky

20. sep 2022

Ahojte zaujima ma ake mate konicky
Chcem sa inspirovat niecim pre mna novym
Dakujem za napady

Strana
z3
kacero007
22. sep 2022

písanie (článkov), výroba personalizovaných rámikov na každú príležitosť, šitých na mieru 🙂 ale aj čítanie, aj s deťmi, tvorenie, vymýšľanie aktivít a pokusov pre nich 🙂

klaudi31
22. sep 2022

Momentálne je to beh a rýchla chôdza. Nikdy som na to nejak nebola, no manžel s tým asi pre rokom začal a mňa to poslednú dobu tiež chytilo. Celkom fajn si tým vyvetrám hlavu a spravím niečo aj pre svoje telo

martina2ve
22. sep 2022

Kvety-rastliny vseobecne,sitie, malovanie a keby som mala rd, tak okrem zahrady urcite renovovanie nabytku, dekoracii atd.. mam cely zivot vztah k peknym veciam.

mata90
22. sep 2022

Ja vyrábam čelenky,sponky, hrebienky , náramky. Je to môj relax.

momkah
22. sep 2022

Z každého rožka troška 🙂...,čítanie kníh, tvorba z polymérovej hmoty, dekupáž,scrapbooking,teraz skúšam zabŕdnuť do kaligrafie. Keby však bolo viac času 😉

drimonna
Autor odpoveď zmazal
drimonna
22. sep 2022

Umenie (Hranie na hudobných nástrojoch, spev, herectvo, výtvarná, písanie, natáčanie videí na Yt, fotenie). Skúšala som aj šiť a hačkovať, ale to mi až tak nejde... Ešte často maľujem antistresové omaľovánky. 😃 Ďalej rada chodím na výlety, pozerám anime, K-drámy aaaaa ešte sa chcem začať učiť Kórejský jazyk, lebo počúvam K-pop a ešte kvôli tým K-drámam...💙 Zaujímam sa aj o históriu, vraždy/krimi (väčšinou pozerávam dokumenty atď) a ešte rada čítam nahlas z knižiek a predstavujem si, že ma počúvajú deti (možno raz aj budú). 😅

Strana
z3