Vaše koníčky
Ahojte zaujima ma ake mate konicky
Chcem sa inspirovat niecim pre mna novym
Dakujem za napady
Momentálne je to beh a rýchla chôdza. Nikdy som na to nejak nebola, no manžel s tým asi pre rokom začal a mňa to poslednú dobu tiež chytilo. Celkom fajn si tým vyvetrám hlavu a spravím niečo aj pre svoje telo
Kvety-rastliny vseobecne,sitie, malovanie a keby som mala rd, tak okrem zahrady urcite renovovanie nabytku, dekoracii atd.. mam cely zivot vztah k peknym veciam.
Z každého rožka troška 🙂...,čítanie kníh, tvorba z polymérovej hmoty, dekupáž,scrapbooking,teraz skúšam zabŕdnuť do kaligrafie. Keby však bolo viac času 😉
Umenie (Hranie na hudobných nástrojoch, spev, herectvo, výtvarná, písanie, natáčanie videí na Yt, fotenie). Skúšala som aj šiť a hačkovať, ale to mi až tak nejde... Ešte často maľujem antistresové omaľovánky. 😃 Ďalej rada chodím na výlety, pozerám anime, K-drámy aaaaa ešte sa chcem začať učiť Kórejský jazyk, lebo počúvam K-pop a ešte kvôli tým K-drámam...💙 Zaujímam sa aj o históriu, vraždy/krimi (väčšinou pozerávam dokumenty atď) a ešte rada čítam nahlas z knižiek a predstavujem si, že ma počúvajú deti (možno raz aj budú). 😅

písanie (článkov), výroba personalizovaných rámikov na každú príležitosť, šitých na mieru 🙂 ale aj čítanie, aj s deťmi, tvorenie, vymýšľanie aktivít a pokusov pre nich 🙂