Vaše koníčky
Ahojte zaujima ma ake mate konicky
Chcem sa inspirovat niecim pre mna novym
Dakujem za napady
Ja háčkujem, vyrábam rôzne dekorácie a dekoračné lapače snov, rada cvičím, chodím na prechádzky, rada upratujem 😅
Moja najväčšia vášeň je vyšívanie, najradšej mám krizikový steh
Varenie ,bicyklovanie ,rýchla chôdza občas, dlho sa odhodlavam na vyšívanie nejak sa k tomu neviem dokopať ale snáď cez zimu už s tým začnem
Výšivam, mam rozrobené aj maľovanie podla cisiel, zahrada, na šitie nemám čas 😂 ale baví ma vyrobiť si veci do interiéru... Z takých zabijacov času napr puzzle, warcraft (no chcela som to v lete rozchidit po par rokoch s prišla som na to ze mi treba novy PC 😂🤦🏻♀️) alebo aj ine hry.
Na vyrabanie mam teraz appku craftsy, su tam rozne veci, kurzy, skusali sne vyrabat sperky, postavičky z fimo hmoty ale teda nema to pre mna vyuzitie. Cize to ma nebaví. Mama robi servitkovanie ale teda mne sa to nepáči, cize tiez by na to nabavilo. Diamons painting tiez tak ☺️ Musi ten výsledok byt pre mna zaujimavy aby som s tym zabijala cas 😁 inak idem radšej von so psom. A vela citam...
Este môžeš skúsiť napr. Kreslenie, malovanie... Omalovanky ☺️ dcera kresli a maľuje podla trj aplikácie
Rada vyrábam sviečky
Rada šijem,pre seba aj deti .a rada cvicim
Ja budem za divnú, mňa zaujímajú autá, kamióny, lietadlá, jeden čas som strávila hodiny sledovaním ATC konverzacií a pravidelne som chodievala šmírovať stíhačky na letisku 😁🤦♀️. Z tých normálnych je to kreslenie, maľovanie podľa čísel, čítanie ( večer bez knihy nezaspím), mám šialeného psa, ktorého srsť žiada pravidelne úpravy, takže s tým zabijem nejaký čas. Z ručných prác som skúšala dekupaz aj tvorenie dekorácií z takých tých skladaných stúh. Vždy si nájdem niečo, čím sa zabaviť.
Jazda na koni v prírode, aj viacdňová ☺️, turistika s výhľadmi, hubárčenie, lukostreľba, skalolezenie, bicyklovanie, tanec, práca na záhrade 🥰
Lietanie rogalom, dlhé ( 20 km a viac) behy v lese, vysokohorská turistika, horská cyklistika, záhrada úžitková, aj okrasná.
Joga, beh, malovanie uhlíkom, milujem čítanie kníh.
Ahoj, v lete je to záhrada... Celoročne sú to prechádzky v prírode a po večeroch vypnutie a relax háčkovanie 😊
Kde si objednávate malovanie podľa čísel? Alebo tie diamond
Určite je super napad ucit sa novy jazyk. aj keď les
n rekreacne, nové slovíčka pochytat, precvicit si pamat, doporučujem Duolingo appku, ja som sa takto svedstinu ucila :D aaa potom jasne daky sport jemny aj nejemny ;) koho co bavi, ja som napr konickarka 🙂 aj keď pri deckach nemam casu ale chcem sa opat do toho zazrat
ja sa vo voľnom čase venujem výrobe sójových sviečok 🕯️
Hranie na hudobných nástrojoch, som samouk na klavír, priečnu aj zobcovú flautu, a chcela by som ešte vedieť hrať na gitare a husliach 🎼🎶🎹🎻🎸
Pisem blog.
Rada peciem kolace
Rada upratujem - ano dobre citate.
Rada sa obliekam a planujem outfity.
Rada citam knihy, pisem, fotim
Rada spoznavam nove miesta, cestujem, vyletujem, turistikujem.
A este ma bavi aj hackovanie.
Rada niečo tvorím. Maľujem obrazy, kreslím na hrnčeky, vyrábam vence na dvere, mojím rodičom som schránku maľovala, náramku vyrábam občas🙂
@andreatytler ja čítam že masturbujem 😄😄🤷 som si pomyslela že konečne fajn koníček .
@rachelkk Nieeeee. 😂😂😂 Fajn konicek to je ale urcite by som sa nim tu nechvalila.😀
Ja mám zťp dcerku tak veľa vyrabam pre ňu aktivity a bavi ma to.Milujem prechadzky.Ale tiez hladam taky koniček len pre mna samu no nenasla som este🙂
Vyrabam mydla a kozmetiku
Sijem
Malujem
Milujem turistiku
@lucie0505 vôbec nie si za divnú. 🙂 Tiež sa vo voľnom čase rada preletím malou Cessničkou. ☺️ Dáva mi to pocit voľnosti, radosti a dokonalej súhry človeka so strojom. Malé lietadlo (na rozdiel od toho veľkého) preverí moje zručnosti a pripomenie mi, že nie som IT-čkár, ale pilot. 😜😂
cvičenie, beh, meditácie, prechádzky, turistika, cestovanie, čítanie, angličtina, nemčina, masáže, bylinky, rôzne alternatívne spôsoby liečenia, výživy, TČM, stretávanie sa s kámoškami, učím sa a skúšam nové veci. V každom ročnom období je to niečo iné, podľa času, počasia a nálady. Aspoň sa mi nič nezunuje
Makrame, knihy, zberateľstvo

Behanie🏃♀️💪