icon

Vaše koníčky

20. sep 2022

Ahojte zaujima ma ake mate konicky
Chcem sa inspirovat niecim pre mna novym
Dakujem za napady

iinuska
21. sep 2022

Behanie🏃‍♀️💪

mivalik
21. sep 2022

Ja háčkujem, vyrábam rôzne dekorácie a dekoračné lapače snov, rada cvičím, chodím na prechádzky, rada upratujem 😅

slniecko2
21. sep 2022

Ja pečiem, občas píšem knižné recenzie, občas chodím liezť, chcem sa uciť nový jazyk a premýšľam nad vytvorením a vedením klubovne pre deti. Foto moje pecenie

zuzu2636
21. sep 2022

Moja najväčšia vášeň je vyšívanie, najradšej mám krizikový steh

kristinkakvetinka
21. sep 2022

Varenie ,bicyklovanie ,rýchla chôdza občas, dlho sa odhodlavam na vyšívanie nejak sa k tomu neviem dokopať ale snáď cez zimu už s tým začnem

cacianka
21. sep 2022

Vyšívam rychelie, tvorím aranžmány, čítam, telka, výlety a historické miesta,
a naj kôň - zbieram svadobné oznámenia .

simca06022011
21. sep 2022

Výšivam, mam rozrobené aj maľovanie podla cisiel, zahrada, na šitie nemám čas 😂 ale baví ma vyrobiť si veci do interiéru... Z takých zabijacov času napr puzzle, warcraft (no chcela som to v lete rozchidit po par rokoch s prišla som na to ze mi treba novy PC 😂🤦🏻‍♀️) alebo aj ine hry.
Na vyrabanie mam teraz appku craftsy, su tam rozne veci, kurzy, skusali sne vyrabat sperky, postavičky z fimo hmoty ale teda nema to pre mna vyuzitie. Cize to ma nebaví. Mama robi servitkovanie ale teda mne sa to nepáči, cize tiez by na to nabavilo. Diamons painting tiez tak ☺️ Musi ten výsledok byt pre mna zaujimavy aby som s tym zabijala cas 😁 inak idem radšej von so psom. A vela citam...
Este môžeš skúsiť napr. Kreslenie, malovanie... Omalovanky ☺️ dcera kresli a maľuje podla trj aplikácie

mariaveronikag
21. sep 2022

Rada vyrábam sviečky

usmejsa
21. sep 2022

Rada šijem,pre seba aj deti .a rada cvicim

pusinka263
21. sep 2022

Gélové nechty 💅🏻🙂

lucie0505
21. sep 2022

Ja budem za divnú, mňa zaujímajú autá, kamióny, lietadlá, jeden čas som strávila hodiny sledovaním ATC konverzacií a pravidelne som chodievala šmírovať stíhačky na letisku 😁🤦‍♀️. Z tých normálnych je to kreslenie, maľovanie podľa čísel, čítanie ( večer bez knihy nezaspím), mám šialeného psa, ktorého srsť žiada pravidelne úpravy, takže s tým zabijem nejaký čas. Z ručných prác som skúšala dekupaz aj tvorenie dekorácií z takých tých skladaných stúh. Vždy si nájdem niečo, čím sa zabaviť.

westernacka
21. sep 2022

Jazda na koni v prírode, aj viacdňová ☺️, turistika s výhľadmi, hubárčenie, lukostreľba, skalolezenie, bicyklovanie, tanec, práca na záhrade 🥰

dzulik_
21. sep 2022

@zuzu2636 jej, to som myslela, že už zaniklo, ukáž niečo z tvorby 😉

zafir01
21. sep 2022

Lietanie rogalom, dlhé ( 20 km a viac) behy v lese, vysokohorská turistika, horská cyklistika, záhrada úžitková, aj okrasná.

nurielka
21. sep 2022

Joga, beh, malovanie uhlíkom, milujem čítanie kníh.

sofinka1301
21. sep 2022

Ahoj, v lete je to záhrada... Celoročne sú to prechádzky v prírode a po večeroch vypnutie a relax háčkovanie 😊

evusicek
21. sep 2022

Kde si objednávate malovanie podľa čísel? Alebo tie diamond

chlpana
21. sep 2022

Určite je super napad ucit sa novy jazyk. aj keď les
n rekreacne, nové slovíčka pochytat, precvicit si pamat, doporučujem Duolingo appku, ja som sa takto svedstinu ucila :D aaa potom jasne daky sport jemny aj nejemny ;) koho co bavi, ja som napr konickarka 🙂 aj keď pri deckach nemam casu ale chcem sa opat do toho zazrat

laylalu
21. sep 2022

ja sa vo voľnom čase venujem výrobe sójových sviečok 🕯️

sisi587
21. sep 2022

Hranie na hudobných nástrojoch, som samouk na klavír, priečnu aj zobcovú flautu, a chcela by som ešte vedieť hrať na gitare a husliach 🎼🎶🎹🎻🎸

iwuskaaa
21. sep 2022

Ja vo svojom voľnom čase rada tvorím rôzne drevené dekorácie a doplnky do domácnosti, vyrábam vence, rada pečiem.
Tiež mám rada prechádzky po prírode, turistiku.

zenulkaaa
21. sep 2022

Pisem blog.
Rada peciem kolace
Rada upratujem - ano dobre citate.
Rada sa obliekam a planujem outfity.
Rada citam knihy, pisem, fotim
Rada spoznavam nove miesta, cestujem, vyletujem, turistikujem.
A este ma bavi aj hackovanie.

mamkagabka
21. sep 2022

Rada niečo tvorím. Maľujem obrazy, kreslím na hrnčeky, vyrábam vence na dvere, mojím rodičom som schránku maľovala, náramku vyrábam občas🙂

rachelkk
22. sep 2022

@andreatytler ja čítam že masturbujem 😄😄🤷 som si pomyslela že konečne fajn koníček .

andreatytler
22. sep 2022

@rachelkk Nieeeee. 😂😂😂 Fajn konicek to je ale urcite by som sa nim tu nechvalila.😀

trojnasobnamama
22. sep 2022

Ja mám zťp dcerku tak veľa vyrabam pre ňu aktivity a bavi ma to.Milujem prechadzky.Ale tiez hladam taky koniček len pre mna samu no nenasla som este🙂

radkaradix
22. sep 2022

Vyrabam mydla a kozmetiku
Sijem
Malujem
Milujem turistiku

janne318
22. sep 2022

@lucie0505 vôbec nie si za divnú. 🙂 Tiež sa vo voľnom čase rada preletím malou Cessničkou. ☺️ Dáva mi to pocit voľnosti, radosti a dokonalej súhry človeka so strojom. Malé lietadlo (na rozdiel od toho veľkého) preverí moje zručnosti a pripomenie mi, že nie som IT-čkár, ale pilot. 😜😂

kvetinka75
22. sep 2022

cvičenie, beh, meditácie, prechádzky, turistika, cestovanie, čítanie, angličtina, nemčina, masáže, bylinky, rôzne alternatívne spôsoby liečenia, výživy, TČM, stretávanie sa s kámoškami, učím sa a skúšam nové veci. V každom ročnom období je to niečo iné, podľa času, počasia a nálady. Aspoň sa mi nič nezunuje

yvonne123
22. sep 2022

Makrame, knihy, zberateľstvo