Vaše recenzie na digitálne fotoaparáty
Rada by som si prečítala vaše recenzie na dig. fotoaparáty. Manžel mi sľúbil nový foťák, len neviem si vybrať. Tak do 100 eur, 12 a viac mpx.
Ďakujem za rady.
@mirrinka ja som hádam prešla už všetko - najlepšie fotky mi robí večer doma pri zapnutom svetle a to musím mať nastavený aj nútený blesk. Skúšala som fotiť vonku za tmy - nočný portrét a fotky mám rozmazané, ISO mám nastavené na automatické, niekedy si ho prepínam, skúšam rôzne nastavenia a nedarí sa mi to...prešla som aj manuál...no asi si budem musieť zvyknúť.
Najkrajšie fotky mám z makro fotením - odfotila som si kvietky úplne zblízka a sú krásne.
@tosomja
@mirrinka ahojte, chcem si kúpiť nejaký dobrý foťák, na bežné fotenie, hlavne kvôli synovi, páči sa mi Nikon L120, len je dosť drahý a ja by som niečo lacnejšie. Pozdáva sa mi Nikon S3100 alebo Nikon S5100. čítam, že niektoré máte Nikon S3100, ako ste s ním spokojné? dajú sa vo foťáku upravovať, retušovať fotky ako sa píše na väčšine stránok? stačí vám ZOOM 5X? nie je to málo? ďakujem za každú radu
@veronka Nikon http://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz/nikon-c...
ak je tvoj prvý dig f o , uplne stači 😉 ak lacný tak ten to
@veronka Ja mám Nikon S3100 a som s ním spokojná, zo začiatku som bola nešťastná, lebo má oveľa viac funkcií ako môj predošlý a preto som si na to musela zvyknúť, robí veľmi pekné fotky, stačí sa s ním pohrať a nastaviť tú správnu funkciu. Ja som ho kúpila v Nay, bol v akcii, stál 89 eur...
Úplne stačí 5x zoom...a ešte aj sony cybershot je veľmi podobný, tiež stál toľko 🙂 Rozhodovala som sa už len podľa vzhľadu 🙂
@tosomja
@majina.b co poviete nat ento foták, je k nemu karta aj puzdro http://www.fotolab.sk/produkt-50/detail-1695/fu...
ale v predajni neuvidim ako foti, ci?
@veronka v predajni ti ho predvedú, môžeš si ho vyskúšať, jasné...fotky budú trošku skreslené, pretože nebudeš vedieť, ako fotia za denného svetla, len v osvetlenom prostredí, ale práveže tam najlepšie vidieť, či je foťak kvalitný a či dobre a kvalitne fotí aj v takom prostredí 🙂

@mirrinka zabudla som napísať,že ho mám ešte len mesiac aj pár dní,takže nie dlho...ale som spokojná 🙂 viď moje albumy 🙂