icon

Vážna choroba a strata kamarátiek

motylicek07
10. aug 2022

Ahojte, chcem sa opytat ci ste sa stretli s tym, ze ak ste vazne ochoreli stratili ste kamaratky. Predtym sme si pisali denne, stretavali a zrazu sa stiahli. Boli to

anjelicek26
10. aug 2022

Mozno nevedia spravne zareagovat, alebo ich to psychicky taha dole...tazko povedat, ale ze to boli je mi jasne. V takychto situaciach najviac podrzi rodina.

kvetinka75
10. aug 2022

neviem o akú chorobu ide ale možností môže byť vaic - buď nevedia ako reagovať alebo majú nejaký program, ktorý by si kvôli chorobe nezvládala a radšej sa odmlčali. Nestalo sa že by si s nimi prestala chodiť ,,von,, kvôli chorobe? Možno si aj niečo zle vysvetlili. Ťažko z tohto niečo zistiť. Skús sa spýtať priamo ich čo sa deje

motylicek07
autor
10. aug 2022

Dievcata mam tazku schizofreniu a stravila som par mesiacov v nemocnici.

viestta
10. aug 2022

Súhlasím s @anjelicek26
Pre bežného človeka je ťažko rozhodnúť ako reagovať a v strachu aby neublžil sa radšej stiahne. Kontaktuj ich ty, napíš, že už sa ti tis lepšie, že liečba ti pomáha. Niekto sa zapojí, niekto nie

anjelicek26
10. aug 2022

@motylicek07 o to viac, ked je ochorenie psychickeho povodu, vobec nevedia, co mozu ocakavat a ako reagovat. Treba sa stretnut, pokecat, vysvetlit diagnozu, potom to bude mozno jednoduchsie. Mesiace v nemocnici zneju hrozne :(

motylicek07
autor
10. aug 2022

Dakujem dievcata skusim teda iniciativu

daniela2202
10. aug 2022

@motylicek07 tak to neboli kamarátky 👉

motylicek07
autor
11. aug 2022

Ignoruju ma, som nestastna

mergimar