Veci na oblečenie
Baby , toto bude z trošku iného súdka tato téma ako šetrenie a rozchody ..ale ...chcem sa opýtať či je niekto.rovnako chorý ako ja 😏 a teda neviem sa nejak zastaviť
Prosím vás , neodsudzuje má , nefajčím ,nepijem , idem si na tomto 🙈
Mám dve deti a majú strašne veľa oblečenia , proste neviem , majú 5zimnych búnd každý ale kúpim aj 6 ak sa mi páči ..horšie je že mne nie je ľúto peniaze ale že..už to nie je kam dávať🤷.. môj malý má asi 50teplakov do škôlky prichystanych , okolo 90 triciek na leto (nie je to preklep )...
Značky od pepco.az po Tommy Hilfiger,Gant , Ralph Lauren...
Keď vyrastie z toho ,niektoré predám , niektoré idú kamarátkam a veľa aj darujem tým čo si to nemôžu dovoliť obliekať v dnešnej dobe deti ...
Akoze fakt , netúžim aby mali každý po 5 triciek ,to by bolo u mňa na slučku ale nejakú rozumnú mieru by som chcela tomu dať ..ako na to ísť ?
S vynosenim problém nevidím ...napr zimnú bundu dám každý deň inú🤦 teraz má mäta (aj zato táto téma ) že by som kúpila zimný overal na túto zimu už 5v poradí 🤦🤦
Prosím si normálne rady , nie urážky , atď ...
Nie nie je to chvalenie , je to môj problém ...
@evaachesa Závislého človeka takýto obrazok neodradí. To ako led neodrádza fajčiarov fotka rozožranych pľúc na cigaretách ( ak tam ešte toeto fotky sú )
@misinka0611 veru máš pravdu, myslím že autorke pomôže už len vyhľadať odbornú pomoc. Možno to ale otvorí oči babám, ktoré na tom ešte nie sú tak zle. 🙄

Smer psychológ a čo najskôr sa dá. Si závislá a treba s tým niečo robiť, na čo si už asi aj sama prišla. Mozno ťa toto od nakupovania aspoň trochu odradí: https://www.denimsandjeans.com/news/fast-fashio...
Zamysli sa aj nad tým, aký vplyv to môže mať na vývoj a hodnoty vašich detí. 😐