Veci značky Pepco
podla mna nie vsetko su smejdy, manzleka casto kupuje z pepca nejake veci, napriklad vázy su poľa nej super, aj hrnčeky sa mi veľmi páčia.. dostal som od nej jedne, ktory mam v praci na stole... a kupujeme odtial sacky do kosa a este aj ine veci.. niektore sa oplati odtial kupit, za ine by som si priplatil..
Doplnky sú fajn, ale veci pre detičky sú fakt len pre jedno dieťatko slabá kvalita ked je ta bavlna po oprati zodrata. Ale čo mi kupuje sestra v tchibo tie sú úžasné dlho vydrzia nesperu sa a krásne mäkké. A veci pre dospelých tiež sa robia zmolky na svetoch.
Ja mam oblecenie pre deti z pepco a predstav si vydrzali tie veci obe deti aj susicku a stale su v tom stave. Muz ma odtial tricka a super a ponozky ma odtial tiez a ako jedine sa mu hned nezoderu (v tom je on prebornik). Len hracky su take ze niektore super a niektore nic moc. Treba davst pozor co sa kupuje a vydrzi vsetko.
Ja nakupujem v pepcu rada, z kazdeho druhu nieco. Neviem ci len ja mam stastie na aku taku kvalitu. No zatial sa mi nestalo, ze by sa nieco rozpadlo, rychlo vyderavilo. Akurat mam vyhrady proti veciam s trblietkami, ktore boli po oprati na vsetkych veciach. Ale nemyslim ze su to smejdy. Zas na druhej strane, oblecenie tam kupujem pre dceru uz pomenej, lebo v jej velkosti sa mi to uz tak nepaci, ako co boli veci ked bola mensia.
ja kupujem pre dcerku v pepcu uz cca 6 rokov a nemozem nic zle povedat. Leginy na nu nikde inde nezozeniem, kedze je chuda a dlha a vsetky su jej velke. Tricka a mikiny tiez tam 🙂 a potom posuvam skoro ako nove dalej. Je pravda, ze niektore tricka sa trosku "stocili" po prani, ale to iste aj z takka, hm a pod. Ja mam pre seba tiez pepco a nemam problem. Drzia tvar aj farbu. Len pri kupe je najlepsie skontrolovat, ci su rukavy rovnako dlhe, tak isto aj "nohy" na leginkach. Aj taniere mame odtial a su denne pouzivane uz 5 rokov a nic im nie je 🙂
Nádherné veci pre deti, keby mám teraz mimino, inde ho ani neobliekam, je blbosť vyhadzovať veľké prachy za značkové veci, ktoré má dieťa párkrát na sebe a hneď sú malé. Iste, nájdu sa aj menej kvalitné kúsky, ale to veru aj u značkových a podstatne drahších vecí. Ja už mám veľké deti a kupujeme tam hlavne tepláky a veru nič im nie je. Takisto dekoratívne predmety super a za výborné ceny.
Doplnky super ale oblečenie je len pre jedno dieťatko na čas poslúži ale nie je to nejaká úžasná kvalita 😅
Uvažujte. Z akých materiálov sú tie veci vyrobené, keď po všetkých nákladoch s tým spojených tričko stojí 2,50 €.
Ja som spokojna aj nekupujem casto. Na behacku, von ci do skolky podla mna uplna parada. Deti rychlo rastu takze to co ma vydrzi v pohode.
Ďalšia téma aby sa ženy mohli doťahovať ktora značka je lepšia a pepco je šmejd.. 🤔 ja tam obcas rada nakupujem, nie len oblečenie a mám s tým dobrú skúsenosť a samozrejme sa mi čosi odtiaľ aj zbehlo.. tak isto ako odvšadiaľ inakadial.. aj tak je to všetko site v Číne, bangladesi alebo podobne..
@ivka21 ummm. Ja mam plno veci z pepca a nosi ich uz tretie dieta, cim to je? 🤷♀️
@viikkki mame veci z pepco a nosi ich uz druhe dieta a vyzeraju stale ako nove...
Niečo je tam kvalitnejšie (mám napríklad tričko, čo som si kúpila ako úplne prvú vec, keď ho u nás v meste otvorili a stále je ako nové a že už to je pekných pár rokov), niečo menej-napriklad s pyžamami nemám veľmi dobrú skúsenosť. Ale úprimne.. za tie peniaze super, hlavne pre deti, čo rastú ako z vody. Inak všetky veci po synovi posúvam synovcovi, takže aj čo to znesú. Máme odtiaľ aj pár výborných spoločenských hier za facku- oproti predraženým hrám v hračkarstvach, kadejaké serepetičky aj veci do kuchyne či kúpeľne a som spokojná
@viikkki tak prane su dost casto a do susicky detske veci nedavam. Ale ano urcite by sa nasli aj take veci, ktore nezvladnu ani len to jedno dieta, ale to vsade.

Vyhodené peniaze za šmejdy.