Venujete sa digiscrapbooku? Podelte sa o skúsenosti
Ahojte, nájdu sa mamičky aj nemamičky, ktorých očaril "digiscrapbook" ? Ak áno, ozvite sa, rady a nové skúsenosti si spolu môžme vymieňať 😉
😒 hawruska - nevypadol ...je tam...radsej 2x ako ani raz 😝
janullka - skus si stiahnut Magic editor - erika153 ma z neho Nema v albumiku
🙂 ja mam z Magic editoru tie ruzove srdiecka a koru... 😉
/30dnova verzia zadara/
Máte niektorá skúsenosti s vyvolávaním fotiek cez happy foto? Chcela by som využit teraz tú akciu do 24.9 - 10x15 za 2Sk... Dávali ste si vyvolávat aj takéto upravované fotky. Ja som si dávala ale cez fotolab a tam mi pekne vyšli boli síce 10x13,5 ale rámik bol celý a nezrezalo mi okraje.
Mimuska to som robila tak, loptu som si obkreslila a dala invertovat vyber (aby mi lopta zostala cervena) A potom ten zvysok fotky som dala v hue a saturation na nizku hodnotu ( Hue okolo 20) a to ti odfarbi fotku. Myslim ze sa to vo vsetkych programoch tak vola. Skus 😉
Inak by sme mohli adminom navrhnut, aby zriadili špeci fotoalbum digicrapbookových dielok, aby to bolo prehladnejšie... Pomaly nás pribúúúda 😵 😵 😵
🙂 evercilla - pre chlapcekov mas lietadielko,auticko,haloweenske,gastany+ tmavomodre...
tuto hľa :
http://censloft.blogspot.com/
klikaj prisim na HERE v texte pod obrazkom ,niekedy ho nie je na prvy pohlad vidiet,prejdi myskou cez text,zviditelni sa
link je 1 z mnohych na
kazda dizajnerka zvykne mat v stlpci vlavo ci vpravo svoje oblubene autorky t.j dalsie linky na blogy.../odteraz uz budes len stahovat 😀 😀 /
alebo hladas freebie v stlpci
konecne slnecny den! 😉
Mimusiacik, len ta opravim philsboo je http://phillsboo.blogspot.com/ 😉
(uz som sa zlakla ze ju zrusili ked mi ju z tohto odkazu necelo nacitat 😎 )
Meggi cez happy foto som si kedysi dala robit fotky z dififotaku ale nebola som spokojna, lebo bol rozmer mensi ako 9x13... ale to je klasika 😒 Scrapy som si zatial okrem fotozositu vyvolavat nedala... 😎
juuj konecne teplejsie, chcelo by to daku prechadzku a nove fotky co Hawruska?? 😀
🙂rabi - vdaka - rucne som narychlo prepisovala mimo domu,kde je nepodarena mys,monitor i pc 😀 😉
vdaka za opravu,zachranca nas vsimavy,pozorny,ustretovy 😉
letim na zlet Bociana,papa
hlasim prvy pokrok, kupil sme digi fotak ( doteraz fotene len mobilom 😅 ) a stiahla som si GIMP. Akurat mam teraz take hekticke obdobie v praci a aj doma, tak nic nestiham, ale chystam sa uz dlho 😅 . zatial sa kocham vasimi vytvormi 😉
No parada ukana. Az teraz to zacne ked budu pekne fotecky vo fotaku... neodtrhnes sa od pc 😉 😀 .
Neka to som ani netusila ze za extra stahovanie dat sa musi priplacat 😲 , to je dobra konina... Ved s nasim konickom je nemozne neprekrocit limit 😅 To ako funguje? Ja som myslela, ze ak raz platis mesacny poplatok, tak internet je tvoj neobmedzene vratane vsetkeho co s nim robis 😒 .
ja mám tiež obmedzený a iba 1 GB a cez víkendy neobmedzene... Ale práve si meníme na Mágio a budeme mat neobmedzený...konečne, lebo cez víkend bol PC pretažený a veselo sa stahovalo...
Ja som si dala dnes vyvolat fotky z albumu: My family a lístočkový a vyšli pekne, trošku usekli okraje, ale neni to ani poznat a je to rozmer 10x15. Ked som si davala minule vyvolat cez fotolab alebo také niečo, tak mi zmenšili rozmer na 10x13. Tak neviem, čo možem očakávat od happyfota, asi tiež ukrojí... ☹
meggi, vlastny fotoalbum na MK napr i s moznostou komentarov rovno pod foto, by bol super, ale velmi pochybujem, ze to tu prejde. Stale mi MK pride velmi prisny. ☹
My mame nastastie neobmedzeny internet. Takze nekontrolovane stahujem furt a stale. 😀
to mim: dik, ten piratsky by sa hodil k nasmu novemu stanu 😀 😀 😀
uz sa mi po dvoch dnoch snazenia podarilo nieco zosmecit z toho webu, tak uvidime... 😀
aj mna to celkom zacalo bavit, hlavne by som chcela vyrobit nejaky kalendar na buduci rok, a mohol by to byt darcek pre najblizsich.
A tu mate nejake dalsie linky pozbierane na madarskej stranke. Ak by ste potrebovali nieco prelozit, dajte vediet
no ja mam cez tmobile..ale pocula som,ze ten cez t com je 1GB,ale ma neobmedzene vikendy..a ja viem,kto taky ma 😀 😀 😀 budem chodit castejsie s malym k babke 😀 😀
Vytvorila som v mojom albume jednu pozvánku k narodeninám, ešte to nie je hotové, sú to len také pokusy. Chcela by som to dat vyvolat ako foto - nejaké pripomienky a zlepšenia uvítam 😉
🙂 evercila - este aktualne teraz auta a modre ramiky pre chlapcekov,ale stahovat asi az po 22h - dovtedy sa stranky nedaju otvorit...?
Meggi,
paradne 🙂
Nedavno tu bola jedna tema basnicka na pozvanku na oslavu 1.rocika, jedna sa mi tam velmi pacila, tak som si ju pozicala do svojho albumu 😀
Janulka, presne toto macickovske hladam a nevie najst na akej adrese som to videla. nemohla by si prosim napisat link? DAkujem. 🙂
ahojte potrebovala by som radu nainstalovala som si GIMP a otvorili sa mi take dve okna na upravu a druhe tusim na pozadia a zatvorila som najskor tie pozadia a potom to druhe okno potom som sa docitala ze som to mala urobit naopak a uz sa mi ani neotvara to druhe okno na pozadia nejde mi to ani ked som to odinstalovala a znovu nainst.co mam urobit som z toho magor dik ☹
neka
dufam ze sa nenahnevas no hladam ako blb a nemozem si spomenut😒
budem sa snazit hladat dalej
snad ti len napoviem ze som to stiahla z poslednych tu pridan linkov tak ak chces poprestukavaj si ich spat ale od zadu teda od posledneho pridaneho
vcera ma bolel zub...dnes ma boli zase...tak aspon som nieco tvorila, ako sa valat v posteli... a aukat.... au au au... ☹

malo byt:
ale adusa ti urcite napise, ako som si vsimla, nedavno to pouzila, tak to bude mat v cerstvej pamati.
Kus vety mi vypadol 😝 😠