Verejné WC
A teraz uprimne
Sadnete si na dosku ? Alebo trosku nad doskou ?
@kulumulu123 nerozumiem. normalne by som to len zaliala vriacou vodou z kanvice v nejakej miske a nechala chvilu v tej vriacej vode postat. Urcite to netreba vyvarat hodiny.
Moč je v podstate sterilny, bakterie zacinaju bujniet az po nejakej dobe (presne ako ked sa spotis. nesmrdis hned a pot sam o sebe nesmrdi. smrad vznika, az ked pot zacnu rozkladat bakterie, co v kozi v podpazusi mas.), ale to bude lievik vzdy hned oplachnuty a postriekany dezinfekciou. Takze bakterie nedostanu sancu.
a taky po celom dni dezinfikovany sa pojde este vyvarat.
vobec si nemyslim, ze to bude nehygienicke a fuj.
Uz chápem preco su ženské záchody vzdy take "obcurane" 🤢 nie nesadam a nechodim tam. Par skusenosti stačilo, chodia tam prasiatka, co síce si nesadnu ale ani sa neobzru aby si upratali, čiže možno si nesadnem do ničoho ale skočím do niecoho väčšinou vsade, a hlavne ked je tak vyššia fluktuácia (u nas mestské wc su prave ciste, nalo ludi chodí), pretoze to personál ani nestíha riadiť (alebo nema chut). Ak musím idem v restike/kaviarni ale to je málokedy.
@kulumulu123 tak na takéto veci je zrejme zvlášť hrniec či?
@kulumulu123 oplachnem ho, dam do obalu a ano, supnem ho do vrecka/kabelky a idem. A nemam s tym absolutne ziaden problem. Je to super vec pre zeny, ktore radsej necuraju, ako by mali curat inde ako doma.
A ked ho vyvaram, tak normalne, ako aj kalisok, v hrnci, ktory potom dam do umyvacky. Ta umyvacka na 70stupnov so silnou tabletou umyje fakt vsetko.
oblozena misa toaletakom. na kompletku :D
Aby ste sa niektoré nepo...li 😀

@moonlight1210 hodis do vriacek vody predpokladam pouzijed hrniec ked vyvaras a v tom istom hrnci si potom uvaris pplievku?? Nic v zlom ale aj napriek umytiu by som taky hrniec vyhodila do smeti.... Alebo to iba ja mam uchylku na hygienu??