icon

Verejné WC

14. máj 2022

A teraz uprimne
Sadnete si na dosku ? Alebo trosku nad doskou ?

Strana
z2
perdita11
14. máj 2022

Na dosku nikdy, dokonca ani v restikach, kaviarnach a pod.

galganka
14. máj 2022

...na lyžiara... ⛷

viestta
14. máj 2022

Urobím si oblozenu misu.

tncka
14. máj 2022

Vyhybam sa tomu ako sa len da. A ked uz sa fakt neda,vyberiem miesto kde sa predpoklada cista toaleta a aj tak si nesadam😁

bloger
14. máj 2022

Nemám problém pokiaľ je to udržiavané, čisté. Hoci nechápem čo to má s Eko životom. Zaujímavo to zaradili.

viestta
14. máj 2022

@bloger ty ako chlap máš na WC upne iné problémy ako my ženy. Ak keď si k "tomu" máš sadnúť, tak je to úplne o inom

diewcatqoo
14. máj 2022

Iba doma, u rodicov a u svokrovcov si sadam na wc, inak vzdy lyziar 🙂

somtunovaa
14. máj 2022

Na lyžiara vždy. I keď niekde som čítala že je to menej hygienicke ako si sadnúť pretože to vraj viac špliecha

nikha2809
14. máj 2022

Ja tiež na lyžiara ale čítala som že na verejnom wc je oveľa menej baktérií ako na detských ihriskách

tyrkysova_kobyla
14. máj 2022

Ja tu budem za ciernu ovcu, sadam si 😅

whatever1
14. máj 2022

Ja si nesadam ani na návštevách, iba doma a u najblizsej rodiny. Na verejnom wc ak (tipnem)90percent čúra z výšky, je obrovská šanca, že doska bola očurana alebo aj od krvi a bolo to zotrete narýchlo toaletakom bez dezinfekcie. Obloženej misy by som sa asi bala, predstavim si ako sa do toho toaletaku nasaje čuranka od niekoho iného, lebo nenapadne kvapky môžu byť aj vnútornej strane dosky a ta časť tiež môže byť ospliechana zachodovou vodou po spláchnuti.

ukulela
15. máj 2022

@somtunovaa preto musis supnut trocha papiera do misy uz pred curanim.

travelllerka
15. máj 2022

Ja tiež obloženú misu, lebo ako píšete, že na lyziara, raz som sa tak na základke ocikala, takze riadnu traumu z toho mám :D už by som to neriskovala znova 🙂

jana_eyre_2
15. máj 2022

Nikdy si nesadam, som troška nad.. učila som to aj svoju dcéru, keď som ju už nevedela udržať a chodieva sama.. ale ona má len 8rokov, takže jej to nejde, keďže toalety su vyššie, obložiť si misu jej to stále padá a nie vždy jej môžem pomôcť.., navyše v škole nemajú casto toaletak a vreckoviek nie vždy ma tak veľa aby nimi vedela dosku obložiť.. takže prišla na nový spôsob, nohavice si dá tak, aby si sadla na ne..

maminkadeticiek
15. máj 2022

Neviem co je toto za uchylnu temu ale ktora humusacka si sadne na dosku verejneho wc???😳

lopka1313
15. máj 2022

Ja tiez oblozenu misu. Ale objavila som taky curaci ony (vyzera ako lievik zo silikonu) pre zeny v stoji, tak od kedy ho mam, v 90 percent pripadoch ho nosim so sebou a curam postojacky... Normalne ulava.
LadyP alebo tak nejak sa vola, ale mam uz aj nahradu z aliexpresu a v pohode 🙂

malinka158
15. máj 2022

@lopka1313 a ked si hotova, normalne oplachnes, das do tasky a ides? 🤔🤔🤔

andula77
15. máj 2022

@viestta a potom sa človek otočí a papier zletí dolu ako lastovičky... 🙊 😁 Lyžiar to istí

nestastna21
15. máj 2022

No jo kebyže si každá sadne nie sú záchody ocurane. Takto každá na lyžiara a všetko okolo je ocurane. Žiadna si po sebe dosku neutrie. Ale aby som odpovedala na otázku, sadnem si ale oblozim papierom...

moonlight1210
15. máj 2022

Nastriekam priamo na sedatko, alebo na kusok toaletaku dezinfekciu a utriem ho. Potom si sadnem.

Ale uz som videla wcka, kde som mala chut si vydezinfikovat aj podrazky topanok pri odchode.
Tam si radsej nesadnem.

marcellka32
15. máj 2022

Mám tieto podložky na cestovanie dajú sa spláchnuť
https://www.mojadm.sk/sanft-sicher-jednorazove-...

andula77
15. máj 2022

@nestastna21 ako vieš, že žiadna? Utriem pred aj po, aj keď si zrovna nesadnem. Ak mi papier nesfúkne z dosky, sadnem! 😉

andula77
15. máj 2022

@malinka158 to aj mňa zaujíma... 🙊

moonlight1210
15. máj 2022

@lopka1313 toto zvazujem i ja.

@malinka158 original by mali byt zo silikonu a to vydrzi aj vyvarku (kedze silikonove formy na pecenie vydrzia aj 220 stupnov).

Podla instrukcii bezne tomu staci oplachnut, kym to cez den pouzivas (a asi najskor supnut do puzdierka, aby ti voda nekvapkala do kabelky, vraj sa to da aj zlozit) a vecer doma hodis nachvilu do vriacej vody.
Ja do toho planujem pocas pouzivania po oplachnuti vzdy strieknut aj trosku dezinfekcie, nech mam lepsi pocit.

jana_eyre_2
15. máj 2022

@nestastna21 no dovol, samozrejme že po sebe toaletu kontrolujem, to je ake zovšeobecnenie, že žiadna..

sashabb
15. máj 2022

@maminkadeticiek ty to máš trošku pomýlené nie? humusáčka je akurát tá, ktorá čúra na lyžiara a nechá to tam poo.... a neuprace si po sebe.
Našťastie ako si všímam, upratovanie v reštauráciách aj v obchodných domoch je lepšie ako kedysi, a upratovačky sú tam veľmi často.

simsalabim
15. máj 2022

@lopka1313 nemas na to link prosim?

viestta
15. máj 2022

@andula77 treba mať natrenovana techniku😉

lopka1313
16. máj 2022

@simsalabim kupovala som to asi 7-10 rokov dozadu, dokonca z ciech, tak fakt netusim. Ale skus hodit do googlu ladyP a malo by najst aspon obrazky, fakt to vyzera ako lievik, v ruzovej alebo fialovej zvykne byt zakladna farba...
@malinka158 jasne. A ma to aj obal (original ma), takze nic nekvapka ani nic. Na fake mam uzatvaraci sacok (napr ikea alebo lidl, taky pevnejsi, co ma bud zips alebo tie pasiky) a ako pisala @moonlight1210 , tak sa to da vyvarat a cistit a tak. Ale necistim/nedenzifikujem to denne, nic nesmrdi, ani nic.
Inak @moonlight1210 , dakujem, ze si to vysvetlila 🙂

Len sa s tym treba naucit robit, lebo obcas dobre nesadne alebo si ho zle prilozim a skonci nieco aj mimo. Ale to uz mam nacvicene, ako s tym robit 🙂 pre mna to bola zachrana, lebo wcka boli moja nocna mora (hlavne v skole, na zakladnej a strednej som si zvykla doobeda vobec nepit, aby som nemusela curat, tak mam problem s pitnym rezimom dodnes).

kulumulu123
16. máj 2022

@lopka1313 a ten curaci lievik po pouziti supnes do kbelky a ides 🤢🤢🤢🤢

Strana
z2