icon

Verím v Ježiša Krista

modryunicorn
1. mar 2023

Ahojte ludia. Ak ste sa trapili s hriechmi, zlymi pocitmi, chorobami (vsetkeho druhu) tak sa skuste prihovorit k Jezisovi. On si vas vypocuje, ale treba byt perzistentny (v modlitbach, prosbach, monologoch).
A viete co funguje na vsetko zle? Slovo: "V mene Jezisa Krista!" Pridajte k tomu, co potrebujete, napr. V mene Jezisa Krista, odid demon/zlo do priepasti/jamy teraz! alebo V mene Jezisa Krista odid choroba (konkretizujte druh choroby) teraz!
Ak si myslite, ze srandujem, skuste to. Napr. ked sa citite zle, ked vykonavate zlo alebo ked ste chori. Garantujem, ze ak tomu verite, ze sa to vsetko zle moze zmenit vdaka Jezisovi, tak sa to aj zmeni. Amen.

P.S: ak mne neverite, uverite inym, napr. si dajte do youtube deliverance, revival alebo testimony. Mena nebudem pisat. Je len otazka casu, kedy to zacne aj u nas.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
janai1
Odpoveď bola odstránená
svokrinjazykmonika
1. mar 2023

@modryunicorn ale kušuj ty fanatik! Čo nás po tvojej viere a čo teba do mojej. Ja verím v modrého jednorožca takže ho teraz použijem proti tebe, slyš moju modlitbu, sláva, amen, bla bla bla - V mene modrého jednorožca, strať sa démon do priepasti či kam...

kathak
1. mar 2023

@modryunicorn čo to malo vyhodiť na YouTube ?

nelca84
1. mar 2023

@modryunicorn vsak si ver v co chces a nam s tym daj pokoj

simona20201309
1. mar 2023

@modryunicorn vieš čo, aj by som to skúsila, ale neviem definovať, čo mi presne je. Ci nadcha, chrípka, covid? Funguje to aj keď vyrieknem nesprávnu diagnózu? Ci môžem skúsiť zaradom všetko vymenovať?
Len už som poslala muža pre lieky, tak neviem, či zbytočne nevyhodi peniaze.

simona20201309
1. mar 2023

@modryunicorn a co je to za sektu, co využíva meno Ježiša ako čarovný prútik?

h2
1. mar 2023

V mene Ježiša Krista, odíď @modryunicorn z modrého koníka hneď teraz!

snazilka_bio_mamka
1. mar 2023

daj sa liečiť. v mene ježiša krista.

tiezjedna
1. mar 2023

@modryunicorn neviem, čo to hulíš za matroš, ale dala by som si😎

lenkakravcova
1. mar 2023

@modryunicorn Skúšal si to pri zlomenine nohy, alebo si šiel na chirurgiu? 😀

viestta
1. mar 2023

Modry jednorozec, nick ako vymalovany podla biblickeho ucenia 🙄

galganka
1. mar 2023

V mene hocikoho, prečo potom existujú choré deti? Keď stačí poslať démona, či chorobu do preč?

tosomja
1. mar 2023

@galganka lebo neveria tak ako modryjednorozec 🙈

gladys_07
1. mar 2023

V mene Jezisa Krista, odid 15 kilo!

Nic. A tak som tomu verila…

galganka
1. mar 2023

@tosomja jaj, my čo veríme aj na dúhové, nielen modré jednorožce sme nesprávne perzistentní... 🙈🙈🙈🤔

milanemila
1. mar 2023

@modryunicorn taaak gratulujem k tomuto objavu, teraz mozeme vsetky nemocnice pozatvarat 👍🏼

anjelaa
1. mar 2023

Myslíš to dobre, ale takto to moc nefunguje. Ľudia musia mat v sebe trochu viac ako sebecké chcem. Už sa tu predviedli.
Viera je nádherná a uzdravuje. To je pravda. Ale iba toho, kto to Ježišovi dovolí. To je na dlho.
Drž sa ❤️

tosomja
1. mar 2023

@gladys_07 aj "amen" si dala?
Či sa oplatí skúšať...keď nie, idem teda ďalej vážiť do kalorickej tabuľky.

maisynka
2. mar 2023

@modryunicorn 😆😆😆😆😆