icon

Veríte hoaxom?

13. aug 2022
au1994
13. aug 2022

Ľudia, ktorí veria hoaxom, nevedia že sú to hoaxy. Klasický Dunning-Kruger.

tehotna40
13. aug 2022

Tak nieje hoax ako hoax, pred rokom bola aj štvrtá vakcína na covid hoax.... ale tak treba používať zdravý rozum, a hlavne vyberať zdroje odkiaľ čerpame

beata_k
13. aug 2022

Nie

maxxim
13. aug 2022

@tehotna40 celkovo ludia prestávajú kriticky myslieť a niesú zvedavý po inych zdrojoch. To co naservirujú v ,,nasich" spravach, novinach... Tiez nemusi byť zrovna pravda. Komu co sluzi a načo. Ak zachytim informaciu, tak si zapnem net a pozrem si anglicku verziu, madarsku, ruskú, cesku... A? Uz sam si clovek dotvori nieco uprostred...

bloger
13. aug 2022

Dnes je veľmi ťažké dopátrať sa pravdy. Z každej strany niečo vyskočí.

liljana
13. aug 2022

Kto ma trosku vseobecny prehlad a nacitane, vie uz zdravym rozumom vyfiltrovat 80% hoaxov. Zbytocnych 20% si vygugli z niekolkych nezavislych zdrojov. Hoaxom veria vacsinou ludia, ktori toho v hlave skutocne moc nemaju a nemaju chut, ani mozgovu kapacitu si nieco overovat.
Priklad antivaxeri, ktori sa chodili vyhrazat pred domy lekarov,... su uz kombinacia idiotov a psychopatov. Jedna vec je neskodne verit nejakej blbosti a druha sa zgrupovat s inymi idiotmi a vyhrazat, ci fyzicky utocit na niekoho s inym nazorom.

tibor79
13. aug 2022

@lilhana Hoaxom veria ti,ktorí toho v hlave moc nemajú? Aj taký ako napr. Prof.,Ing. Peter Staněk CsC.? Aj ten spadá do tvojej degradačnej škatuľky? Svojho času to bol jeden z najintelig.a najrozhlad.ludi na ministerstve.

tibor79
13. aug 2022

A to čo hovorí má hlavu aj pätu. Roky ho sledujem.

majamat
13. aug 2022

@tibor79 tiez s tebou suhlasim, tiez MUDr.Lakota., prof. Tranek, MUDr.Pekova, MUDr.Hrusovsky a dalsi. je ich fakt kvantum.

su to ludia, ktori maju vzdelanie, inteligenciu a aj maju za sebou roky prace v svojom obore.
su, resp. boli uznavanymi odbornikmi, pricom teraz ich dehonestuju len z jedneho dovodu, lebo niekomu nevyhovuje to co tvrdia. zrazu su z odbornikov dezinformatori.
trochu dost divna doba.

tibor79
13. aug 2022

@majamat áno. A zaujímavé,že napr.roky ich práce, prínos sa zrazu snaží niekto znevažovať. Doteraz boli dobrí a zrazu nevyhovujú. A tí,ktorí sa vynorili z nicoho nič,z čista jasna ( predtým o nich nik nepočul) sú uznávaní ako Bohovia pomaly. No. Len treba veriť,že skutočná pravda raz vyjde najavo. My sa toho možno nedozijeme,ale pre ďalšie generácie.

majamat
13. aug 2022

@tibor79 presne

majamat
13. aug 2022

@tibor79 ludia z oblubou tvrdia, ze taki ako ja veria hoaxom. nie, mne staci zdravy rozum.

co sa tyka kovidu, bolo tvrdene, ze ockovanie vytvori lepsiu imunitu,a ko prekonanie. ved toto mi hlava neberie. ako moze nieco, co malo rovnaky povod ( cize kovidovy virus, resp, len jedho cast ), ucinkovat lepsie,a ko original. toto nie je ok.

neviem aka bude nova ock. latka,a le vsetky doteraz boli vytvorene z prveho povodneho virusu, resp len z jednej jeho casti - spike proteinu. spike protein Omikronu mal 37 mutacii. to uz je uctyhodne cislo. znamena to, ze je uz privelmi odlisny oproti prvemu virusu. tak ako moze niekto tvrdit, ze Booster davka pomoze? dalsia total blbost.
a aj sa to potvrdilo. kolegyna. ockovana v rovnakom obdobi,ako ja prkonana, mala rovnako ako ja, pozit, protilatky. mala ich trochu nizsie, ale nei o moc, cize toto je nedpodstatne. ona kovid dostala, ja nie. boli sme v praci v intenzivnom kontakte.
po 1 kovid vlne u nas, po 5m pretrvavala imunita u niekolko desitok ludi ( uz som viackrat niekde pisala kolko ich bolo, len si to nikdy nepamatam, tak neviem rpsne cislo,a le okolo 60 ich asi bolo ), rozhodne ich bolo okolo 30 z personalu, jdeine jedna kolegyna bola pozit 2x, ale takmer bezpriznakova obe pozitivity.

cize ano, po prekonani je imunita a dosvedcuje to niekolko desiatok ludi u nas. a to boli rozdielnevarianty koronavirusu.
ja som mala kovid 2x, presne po roku. 1x z 2t prejvami. 2x len lahky pribeh s negat. antigenom po celu dobu. pricom virova naloz u mna mohla byt vysoka, kedze mm a dcera mali podobne priznakovy priebeh, ako ja predtym rokom. bola om na protilatkach po 6m a stale pozitivne a to v hodnete, kotru mala ta kolegyna po 3m. ja som to mala este po 6m.

zaujimave su aj zistenia JUDr.Weisa ohladom pcr testov. jeho sa samozrejme tiez snazili potopit a to za blog ktory pisal. dostal trest za pravny nazor, co je cisty nezmysel.

kimchi
13. aug 2022

@tibor79 tiež úplne súhlasím

a snáď sa nikoho nedotknem, nemyslím to urážlivo ale zamyslite sa nad týmto, ja to beriem ako holý fakt:
,,Operace Covid dokázala, že veřejnost uvěří čemukoli, co se jí předloží, naprosto čemukoli. Stačí, když to řeknou v televizi a potvrdí to jakýsi odborník v plášti."

majamat
13. aug 2022

@kimchi mam skusenosti s tym, ako reporteri neico podali, hoci ja som poznala pozadie. a nie vzdy je to s kostolnym poriadkom. niekto do kamery nieco povie, ale uz sa nikto neopyta druhej strany, priapdne neoveria si info.

dagmarovita
14. aug 2022

Taká stredná cesta, napriklad asi verim NWO so vsetkym co k tomu patrí..

liljana
14. aug 2022

Co sa tyka ockovania. Staci sa pozriet na pocet obeti covidu (spolu 6,4 miliona a iba zdokumentovanych umrti), ked neboli vakciny a lieky a ked boli. Zaockovanych bolo 5,4 miliardy. Ak ma vakcina take zle ucinky, tak 5,4 miliardy ockovanych su podla antivaxerov uz teraz pred alebo po smrti. Antivaxeri ale vedia a povedia. Ved pockajte 10 rokov, ake budu nasledky. Potom povedia, ved pockajte 20 rokov, ake budu nasledky,... Potom 30, 40, 50... az vsetci ockovani zomru prirodzene na starobu.
https://www.covid2019.sk/ockovanie-proti-covid-...
Celosvetovo bolo k 13. 8. 2022 zaočkovaných 5 330 908 554 ľudí aspoň jednou dávkou, čo predstavuje 67.4% populácie sveta, celkovo už bolo aplikovaných 12 448 123 513 dávok vakcíny proti koronavírusu.

liljana
14. aug 2022

Tych 67% svetovej populacie, co sa nechali zaockovat, paradoxne zachranili aj antivaxerov. Ale ti si to nepripustia.

majamat
14. aug 2022

@liljana a to akym sposobom?

kimchi
14. aug 2022

@liljana ešte nepredbiehaj, počkaj prv tých 10 rokov lebo podľa prognóz NWO do roku 2030 zomrú miliardy ľudí.. Pôrodnosť se zníži.

kimchi
14. aug 2022
annia99
17. aug 2022

Čo je hoax? Klamstvo vydávajú za pravdu a ak ti rozum vraví, že je to somarina tak si hneď hoaxer. Máš hlavu, rozmýšľaj