Veríte na stretnutie s blízkymi po smrti?
Veríte, že sa stretnete po smrti s ľuďmi, ktorí zomreli pred nami? S našimi blízkymi?
@xsuzannex verím tomu, že posmrtný život existuje. Môžeš uviesť aj nejaký príklad zo zážitkov?
Chodili sa proste ti ludia rozlucit. Velakrat sa stalo ze prisla mama na nocnu a ked sa stalo ze sa cakalo ze niekto v noci zomrie ze nieco buchlo, padlo, ale nikdy nic nenasla. Sla pozriet toho konkretneho cloveka a uz nebol medzi zivymi. Takisto ked nam zomrel starky (mamin otec) a po roku aj starka, tak mama vzdy ked si vecer lahla spat tak citila ako jej niekto dava pusu, jednu na celo, druhu na lice. Presne na miesta kde jej davali pusy jej rodicia.
Doteraz vzdy ked sa aj mojej sestre sniva zle s nimi, nieco sa stane, zle. Aj teraz naposledy co je velmi cerstve. Brat mal rakovinu, zistilo sa to uz velmi neskoro. V den ked siel prvykrat na onkologiu, snivalo sa jej ze vidi starku mrtvu v bielych perinach. Po 4 mesiacoch brat zomrel 😔 Neviem, tieto veci by sa nediali keby nic po smrti nebolo, to by uz ani nahody neboli..
@lenkakravcova nechcem Ťa sklamať ale aj Biblia je len napísaná človekom na základe nejakých príbehov...
@svokrinjazykmonika napíš nám o Tom. Veď Ta nepoznáme.
@ankare no dobre tak v skratke. V tú noc keď mamina zomrela tak sa mi akoby votrela do sna, proste sa mi niečo snívalo a zrazu sa to prerušilo a mamina mi hovorí že chce byť spopolnena. Ja som taká prekvapená na ňu že veď ja viem mami, že o tom sme sa bavili už dávno, už keď som bola malá a raz sme išli z cintorína. Usmiala sa na mňa a pokračoval mi zrazu ten sen predtým čo bol. A keď som sa zobudila tak som to jednoducho vedela že sa niečo stalo. Len som ležala v posteli a počula neskôr plakať brata s otcom.
A potom nám každú noc okolo pol tretej niekto klopal na dvere. Čo bolo mega divné lebo bývame v paneláku a niekto klopal na dvere ale svetlo na fotobunku sa nikdy nezasvietilo. Pár nocí sa to zopakovalo až nakoniec otec raz v noci otvoril a odvtedy klopanie prestalo. Lenže doma sa to začalo. Ja som nezažila nič ale brat raz počul nejaké šúchanie na koberci. A raz som išla z kúpeľky, bola som sama doma ale všetko boko ok, počúvala som hudbu, nebála som sa, pohodička. A vyšla som von a v sekunde taký pocit že nie som sama, kútikom oka som videla v rohu niečo tmavé, čiernejšie ako bola tma, tak som sa rozbehla vystrašená do izby. Za chvíľu som sa spamätala a upokojila. Povedala som si že veď je to len mamina. Tak som otvorila dvere a nahlas povedala že mami ahoj ale ty už by si tu nemala byť. Veľmi som sa zľakla, mala by si ísť ďalej za babkou a ostatnými. Ľúbim ťa. A odvtedy to prestalo všetko.
@malaliliaeli však ja som písala o Biblii. Biblia je len Bohom inšpirovaná. Slovo Božie je len Torah (ktora už nie je v pôvodnej verzii dnes zachovaná), Evanjelium Ježišovo a Korán.
Zoslal ti Knihu s pravdou (Korán), potvrdzujúcu to, čo je prítomné. A zoslal (predtým) Tóru a Evanjelium. (Korán, 3:3)
@svokrinjazykmonika wau, zaujímavé. Ďakujem,že si nám to napísala.
@svokrinjazykmonika krásne skúsenosti, ďakujem

Ja neviem ludkovia, akokolvek by som bola neveriaca, tak som presvedcena ze nieco sa po smrti este deje. Moja mama pracovala v domove dochodcov a sestra v nemocnici. Obe boli pri xy umrtiach a boli svedkom takych veci ze mi vlasy dupkom vstavaju ked si predstavim ze by som toto mala zazivat co sa im postavalo.. videli aj poculi veci nevysvetlitelne pocas svojej prace ze nam sa o tom ani len nesnivalo..