Veríte na znamenia cez čísla?

21. jún 2022

Veríte na to?
Mne sa minulý rok stávalo, že som od júla stále videla číslo 11. Asi nikdy som ho toľkokrát nevidela ako vtedy.
V septembri som spoznala muža narodeného 11.11 a úplne sme si rozumeli, cítili sme, že je medzi nami niečo iné. Ale neskončilo to šťastne.

A odvtedy som zase začala vydávať veľmi často číslo, je to číslo 34. Furt ho mám pred očami, také zvláštne ciselo. Nejaklko som to nevnímala, ale vždy som ho videla často.

Teraz som spoznala nedávno muža, medzitým žiadnych, vek 34. Úplne ma zarazilo, keď prvá vec, ktoru sa ma humorne opýtal keď ma zbadal na jednej kultúrnej akcii, či mi vek 34 nevadi, pretože som mladsia. Možno náhoda, neviem, ale rozumieme si akoby sme sa poznali už celý život. Vždy si to s číslami uvedomím až spätne.
Je to podľa vás niečo alebo náhoda?

janetinka27
21. jún 2022

nahoda

elizabet173
21. jún 2022

neviem, asi náhoda, veľa mužov vidí často číslo 69 😉

pukina
21. jún 2022

Takto pracuje mozog, ked sa na nieco zacnes viac sustredit, zacnes si to vsimat vsade. Takisto aj ked ides kupovat nove auto, zrazu vsade vidis tie auta, ktore chces kupovat, iba si to dovtedy tak nevnimala. Ziadny zazrak za tym nie je

vsauce_
21. jún 2022

Nie. Ľudia vždy radi niečomu pripisujú nejaký význam. Pred pár dňami sme sa s manželom smiali na nejakom "dokumente", kde číslo 12 bolo tajomné číslo se vším všudy 😀 Asi aj 12 mesiačikov by dokázali previesť na nejakú satanistickú sektu 😀