Veríte v lásku na prvý pohľad?

30. jan 2021

Ahojte. Veríte v lásku na prvý pohľad??

majkeel
30. jan 2021

... ak nie, tak sa vzdy pozri este raz. 🙂

skarli
30. jan 2021

Áno

zaza_123
30. jan 2021

Áno

comika
30. jan 2021

Ano. Aj na druhy aj na treti...

thoughtfulweirdo
30. jan 2021

Verím v príťažlivosť, očarenie, sympatie na prvý pohľad, ale láska je pre mňa niečo, čo sa aktívne vedome buduje, nie je to nijaký sekundový blesk.

any_soj
30. jan 2021

@thoughtfulweirdo presne tak. Na zamilovanosť na prvý pohľad áno. Láska vzniká dlhšie.

jenny224
30. jan 2021

Nie. Prvý pohľad je maximálne očarenie, chémia.

miakey
30. jan 2021

Nie, je to iba príťažlivosť. Vôbec z toho nemusí byť láska a ani to nemusí byť osudový partner. Ale keď sa to človeku stane prvýkrát, tak si to môže myslieť, lebo je to príjemný pocit.

hettinka
30. jan 2021

Áno, vzala som si ju pred vyše 20 rokmi.

lylyjana
30. jan 2021

Nie. Moze to byt silna chemia, sexualna pritazlivost ale nie laska. Lasja je rozhodnutie - lebo ked si s niekym 20 rokov, uz to je ine, ale vzdy sa rozhodnes do toho vztahu nieco investovat, rozvijat ho.

elizabet173
30. jan 2021

To sa podla mna len tak hovori, na prvy pohlad ta moze zaujat vizualne, ale verim na to, ze cloveka moze ocarit behom par minut usmev, spravanie, sarm, inteligentna odpoved a pod.

bellovag
30. jan 2021

ano

mladenca
30. jan 2021

Nieco na tom podla mna je, len mne takato laska priniesla trpke sklamanie.

kopaskova
30. jan 2021

Nikdy som neverila, ale zažila som to s mojím terajším manželom a otcom deti. Pamätám si presne miesto, čas aj čo mal oblečené, ako stál, ako mal založené ruky. No proste všetko do detailu. A od tej chvíle som neustále naňho musela myslieť. Vošla som do miestnosti a ako prvé som podvedome hľadala jeho. Jeho pohľad som vnímala aj cez celú miestnosť. Ak toto nebola láska na prvý pohľad tak potom neviem. On to cítil rovnako. Obaja sme mali partnerov, ale bolo to veľmi silné. Obaja sme sa s partnermi rozišli a dali sa dokopy, no a sme spolu veľmi šťastní už vyše 5 rokov.

misa11111
31. jan 2021

Nie, ale v zamilovanosť príťažlivosť áno.

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
31. jan 2021

Nie, na to som prilis nedôverčiva.. samozrejme stáva sa mi že sa mi niekto veľmi vizuálne páči, ale to nie je láska.. tá u mňa vždy vznikala možno aj dlhšie ako bezne vzniká u iných ľudí..

elizabet173
31. jan 2021

@bennn uz chapem tvoj prispevok v teme, kde mlady muz hlada partnerku. Kazdy ma obcas take chvile, ze vidi vsetko cierne. Ale sam predsa neveris tomu, ze laska sa da najst len pocas skolskych casov. Teraz nie je vhodna doba na hladanie lasky, jedine serioznejsie internetove zoznamky. Ale zavreti doma nebudeme predsa cely rok. Potom treba vyjst zo svojej ulity a pravidelny vyskyt. Ja som nasla lasku svojho zivota az po 40. A v case, ked som si povedala, ze nechcem dalsieho muza vo svojom zivote. Bola som uz pred tym vydata, dost dlho, ale teraz, viem, ze to nebolo to prave. Ani zopar vztahov pred tym a potom. Mozno budes o par mesiacov, o rok prezivat nieco celkom ine a na dnesne vyroky si ani nespomenies.

autor
1. feb 2021

@bennn aj ja hovorím ked si lásku nenájdeš priateľku v školskom veku a ta chemia tam musí byť. Niektorý tvrdia ze treba čakať a ten správny čas. Celý život čakám a pokúšame sa o zoznamenie a nie a nie zoznámiť sa. Neviem v čom je chyba. Si myslím že ženy dámy dievky očakávajú viac. Síce neviem čo. Ja čakám a stále sa len sklamanie. Život bez lásky je ako púšť.

zuzanaam
1. feb 2021

Problém je v tom čakaní. Čakáte na čo, na smrť? Treba žiť, rozvíjať sa, učiť sa nové veci, stanovovať si ciele a napĺňať ich. Neexistuje, aby človek s vášňou pre život nikoho nepritiahol. Beznádejné existencie nie sú vhodné pre vzťah. Partnera máš inšpirovať a nie ho ťahať dolu. Človeka šťastným nikto druhý neurobí, musí to vedieť najprv sám.

jana_eyre_2
1. feb 2021

@anonym no tak si s bennom napiste súkromne a možno bude láska na prvý pohľad 😉

autor
1. feb 2021

@jana_eyre_2 prosím ťa nebud moc múdra. Prerastá ti to hlavou.

jana_eyre_2
1. feb 2021

Ja som to myslela ako vtip, ty si zase prednasrata 😒

autor
1. feb 2021

@jana_eyre_2 tak prepáč.