Veríte v silu modlitby?
ahojte,je pravda,že ak človek o niečo uprimne zo srdca požiada (bez zleho úmyslu),tak sa mu to splni?Trošku sa zamyšlam nad nabozenstvami tak mi zišlo na um či natom niečo bude
@karolina67 uplne suhlasim 🙏 ked si neviem rady a uz som urobila maximum, vzdy to zverim Bohu...vzdy sa mi zvlastne ulavi..a je fakt, ze veci, ktore som vedome zverila Bohu dopadli ovela inak ako povodne vyzerali ❤️ pocas choroby som sa na Boha obracala velmi casto, lekari sa o mna starali skvele, ale viem, ze vsetko to pochadzalo z hora...neuveritelne sa mi zlepsil vztah s Bohom...po oznameni, ze su vysledky v poriadku som sa isla podakovat do Marianky, taky pokoj som uz dlho necitila 😊 viera je dar, zije sa mi ovela lahsie, ked viem, ze mi niekto kryje chrbat ✌️🙏
ÁNO 🙂💜
Ja sa príliš často nemodlím, ani často nežiadam Boha o pomoc. Ale tých párkrát, keď som to urobila, lebo išlo o vážne a dôležité veci, mi Boh vyhovel. Napríklad keď som nemohla cca rok a pol otehotnieť, išla som sa pomodliť, dokonca do kostola (chodievam tam naozaj výnimočne). Ešte som aj bola taká drzá, že som si u Pána Boha "objednala" chlapčeka, krásneho po otcovi a múdreho po dedovi. Otehotnela som hneď pri najbližšej ovulácii. Mám syna, je to celý tato a múdry a vtipný a pohotový...
Okrem toho som sa bola modliť, keď mame zistili rakovinu. Je to už 6 rokov a mamu minulý rok po 5 rokoch vyradili z evidencie, ako úplne vyliečenú.
A ešte pár ďalších vecí, kedy sa mi to, o čo som žiadala, splnilo.
Ano, a ak sa ti nesplní to, za čo sa modlíš, postihneta niečo lepšie...

Áno verím. ❤️