icon

Veríte v silu modlitby?

salin770
17. dec 2021

ahojte,je pravda,že ak človek o niečo uprimne zo srdca požiada (bez zleho úmyslu),tak sa mu to splni?Trošku sa zamyšlam nad nabozenstvami tak mi zišlo na um či natom niečo bude

Strana
z2
eva112014
17. dec 2021

Áno verím. ❤️

ladybug138
17. dec 2021

@karolina67 uplne suhlasim 🙏 ked si neviem rady a uz som urobila maximum, vzdy to zverim Bohu...vzdy sa mi zvlastne ulavi..a je fakt, ze veci, ktore som vedome zverila Bohu dopadli ovela inak ako povodne vyzerali ❤️ pocas choroby som sa na Boha obracala velmi casto, lekari sa o mna starali skvele, ale viem, ze vsetko to pochadzalo z hora...neuveritelne sa mi zlepsil vztah s Bohom...po oznameni, ze su vysledky v poriadku som sa isla podakovat do Marianky, taky pokoj som uz dlho necitila 😊 viera je dar, zije sa mi ovela lahsie, ked viem, ze mi niekto kryje chrbat ✌️🙏

ewka9
17. dec 2021

ÁNO 🙂💜

asia83
18. dec 2021

@salin770 Áno.

h2
18. dec 2021

Ja sa príliš často nemodlím, ani často nežiadam Boha o pomoc. Ale tých párkrát, keď som to urobila, lebo išlo o vážne a dôležité veci, mi Boh vyhovel. Napríklad keď som nemohla cca rok a pol otehotnieť, išla som sa pomodliť, dokonca do kostola (chodievam tam naozaj výnimočne). Ešte som aj bola taká drzá, že som si u Pána Boha "objednala" chlapčeka, krásneho po otcovi a múdreho po dedovi. Otehotnela som hneď pri najbližšej ovulácii. Mám syna, je to celý tato a múdry a vtipný a pohotový...
Okrem toho som sa bola modliť, keď mame zistili rakovinu. Je to už 6 rokov a mamu minulý rok po 5 rokoch vyradili z evidencie, ako úplne vyliečenú.
A ešte pár ďalších vecí, kedy sa mi to, o čo som žiadala, splnilo.

zuy1293
18. dec 2021

Ano, a ak sa ti nesplní to, za čo sa modlíš, postihneta niečo lepšie...

Strana
z2