icon

Veríte v účinky minerálov a polodrahokamov?

cavalierka
8. máj 2024

Napadá ma taka otázka, či veríte na účinky minerálov a polodrahokamov. Nie je to len reklamny ťah?
Mate skúsenosti?

crazy_cat_lady
•
8. máj 2024

@cavalierka Nie, neverim

viestta
•
8. máj 2024

Nie neverim. Kamen ako kamen. Jedine ked ti spadne suter na palec na nohe, vtedy sa ukaze jeho "sila".

alex49
•
8. máj 2024

Minerály môžu byť prospešné jedine vo vode, nie ako kamene na poličke, tam môžu len pekne vyzerať.

anketkarka
•
8. máj 2024

Niekto verí v silu krížika, niekto v silu červenej šnúrky, niekto v silu minerálov. Kazdému funguje len to v čo verí.

laurika999
•
8. máj 2024

@cavalierka V silu minerálov nejak neverím. Ale páči sa mi vzhľad niektorých. Ako "šperk".
Mám náhrdelník z ruženínu, flouritu, a tygrieho oka.

minenkak
•
8. máj 2024

@cavalierka začni nosiť a uvidíš si budú účinky

laurika999
•
8. máj 2024

@cavalierka *tigrieho*, pardon

sevrin
•
8. máj 2024

Čisto teoreticky majú, záleží ako ich používate. Však aj minerálne vody majú účinky a tie nevznikli len tak.

marca12
•
8. máj 2024

Volakedy som verila. Dnes ich nosim len preto,ze sa mi pacia.

monnci2226
•
8. máj 2024

ja verim.... minimálne ze v sebe maju nejaku energiu. verim celkovo na tieto prirodno, vesmirne zazraky a ze mozu mat nejaky ucinok na cloveka

sevrin
•
8. máj 2024

Minerály si môžete dávať aj do vody, napr. Krištáľ, či Ruženín alebo Ametyst, aj Citrín je v pohode, a určite aj Šungit, taká voda sa vydrží tváriť čerstvo dlhšie. Na iné minerály pozor, taký Malachit by som do vody nedával. A ak si správne ulomíte Obsidián, môžete ho používať ako nôž. Je veľmi ostrý, aj divá zver by sa ním dala naporcovať.

rozculena
•
8. máj 2024

mne sa veľmi páčia,ale veriť,že majú nejaké účinky?

sticker
caelley
•
13. máj 2024