icon

Veríte v život po smrti a kontakty s duchmi?

mon1806
2. nov 2023

Verite v zivot po smrti ? Ze clovek aj ked zomrie je stale niekde s nami s Bohom a je spokojny a stastny ? Verite ze sa po smrti pride rozlucit ? Rada by som bola za vase skusenosti , co ste zazili a tak .....

Strana
z6
hopsas
10. aug 2024

@mon1806 verím.

kling87
10. sep 2025

@mon1806 jasné že verím. moji prapraprapra...predkovia tu určite niekde poletujú, len si musia dávať pozor na lietadlá a bosorky na metlách. Ja keď náhodou zomriem, o tri dni vstanem z mŕtvych a pridám sa k tomuto leteckému útvaru.

dominika2204
Dnes o 00:45

Akože nikto sa ešte odtiaľ nevrátil.Ale je mnoho príbehov,že si ľudia pamätajú minulé životy.A čo sa týka zážitkov s duchmi mne sa len pár krát stalo že som zacítila studený vánok i keď bolo teplo.Ale moja nebohá babka mi raz povedala že po smrti mojej prababky teda jej mamy sa jej stalo že sa jej v noci prisnil živý sen,že jej mama jej povedala choď si zamknúť dvere máš odomknuté a išla to teda skontrolovať a naozaj boli otvorené od tej doby sa bála chodievať aj na wc zakaždým zobudila jedno z detí aby nešla sama.Ale každopádne dozvieme sa po smrti.Mne sa niekedy stane že mám De ja vu poznáte ten pocit.Ale neviem si to vysvetliť

Strana
z6