Veríte vešticiam?
Viem,že je to dosť blbá otázka ale moja mamina bola u veštici a s manželom sa snažíme o bábatko už dlhšiu dobu.Keď prišla mamina k veštici jasné že bola zvedavá či budeme mať niekedy bábatko.Veštica jej na to povedala,že nechápe prečo chodím po doktoroch,že vraj budem kočikovať do 1roka a pol.Myslíte že je to blbosť?
@adka_pajerska moja teta je veštica, ale zároveň silne veriaca osoba. Ja som si u nej karty vykladať nikdy nedala, je tam predsa osobná zaangažovanosť, ale klienti sa k nej radi vracajú, pretože si ju chvália...
@adka_pajerska co ja viem nieco na tom mozno bude, urcite su ludia ktory maju nieco v sebe tomu verim. Ci ale neprikrasluju a nevymyslaju pri tom vesteni aj to moze byt. Bola som ale aj ja parkrat u vestici ale to uz bolo davno. Naposledy v r. 2009. Bola som tam niekedy v juli 2009 a povedala ze do konca roka otehotniem. Nebrala som to nejak vazne v podstate som to nijak nebrala. Manzelia sme boli uz 4 roky a v tom obdobi sme si povedali ze skusime. A v septempri som otehotnela a mame Danka 😉 . Neisla som tam kvoli tomu aby mi vyvestila ked otehotniem, vtedy som riesila vztah mojjej sestry a kamoska ma k nej poslala. Povedala mi to v podstate medzi recou.
@adka_pajerska tak ku veštici by som ja osobne nešla ani zo srandy. Väčšina z nich su riadne podvodničky, len drankaju od ludí peniaze, a tie ktore skutočne veštia aj vidia buducnosť a prezentuju tym samých seba, bohatnu na tom dare, tak to nemaju z dobrych sil.
Podla mna nieje dobre vedieť svoju buducnosť, človek akoby straca určitu slobodu, stale rozmyšla nad tym čo ktora veštica predpovedala, neraz si tymito myšlienkami sam privedie do života nešťastie, ktore v skutočnosti ani nemuselo nastať.
moja sestra napr.bola u veštkyni a tá jej predpovedala,že v blízkej budúcnosti bude so svojím partnerom tehotná(to mala 31r.)a prd do troch mesiacov sa s priateľom rozišli má 35a dieťa nechce.ale zato to dieťa som mala ja.svokrovi napr.vyveštila že bude mať bábo-dievčatko a to sme mali my.takže sa dva krát sekli.
No mojej mame sa práve stalo, ze bola si dat vestit a povedala jej, že tragicky zomrie nejaký mladý človek, ktorého pozná, tak mama potom celý čas rozmýšlala nad tým kto to može byť a dúfala, že je to bllbosť a mesiac nato sa na aute zabila 18 ročná dcéra našich rodinných známych, čo bolo strašné!! Ja som dosť proti tomu, keď hovoria takéto veci, lebo človeka to potom psychicky zaťažuje a aj tak sa s tým nedá nič robiť.
@adka_pajerska ahoj, tak vidím že veštica sa nemýlila kedze máš skoro mesačný zázrak 😉 gratulujem!
@tinushka13 A u akej veštici si bola?? Kde býva a aké ma číslo?? 🙂
Ahojte vsetkym 🙂 chcem tu vzdat poklonu najlepsej jasnovidke, ktoru poznam. Vážim si ju a som jej nesmierne vdacna za pomoc na zivotnej krizovatke. Preto som si odkrojía kusok z mojho vzacneho casu a pisem to sem. Ak sa nachadzate na mŕtvom bode v zivote a neviete aké je spravne riesenie zavolajte jej. Stojí to zato!!! Stoji to aj za tie peniaze. Top kvalita. ( Vestica Sofa 0900511020 ) Toto je jej jedine správne cislo. Tejto dame som vdacna za vela, kto bol s ňou v kontakte, vie o tom, ze ked ma niekto dar, tak to poznate podľa prvej vety !!!!!
Prajem vsetkym spravnu volbu do zivota !!!! Lebo ta je vstupenkou k stastiu !!!!
vesticu Mili neodporucam - rozprava uplne hluposti
@bestmommyever v inej téme ktorú si zaspamovala touto reklamou tvrdíš že v nasla kamošovi prácu v zahraničí, čo nejdu kšefty? Nikto tu na ňu kontakty nezhana
@tinushka13
@adka_pajerska
Zdravím Vás, súrne potrebujem kontakt na overenú vešticu/jasnovidku. Som zúfalá. Vopred ďakujem !
@adka_pajerska vysla ti ta predpoved od vestice,ako pozeram tvoj profil,ze? 😊
@maxa77 môžem poprosiť kontakt na tú veštkyňu. Ďakujem
@danakeselakova 0905 855 915
Neviem ale či je ešte aktívne, skúste.

@adka_pajerska 1. prikázanie: Ja som Pán Boh tvoj, nebudeš mať iných bohov okrem mňa, aby si sa im klaňal.
Takže toľko k vešteniu. Držím palce aby sa sa Vám čím skôr podarilo bábätko 😉