Veríte, že dinosaury skutočne existovali?
Tie kosti su vsetko umele. Nevedia vysvetlit preco nieco a kto postaval nejake stavby co sa odhaduju na 3000 rokov, nieze 16, 30 milionov. Je to biznis. Mozno sa nasli nejake kosti vyhynutych zvierat, ale nie takych ako su dinosaury.
@natalia_r neni to normalne ze mam pochybnosti o existencii dinosaurov, tak cakam na vyvratenie tejto mojej blbosti. Ked nemas k teme nic, tak nechapem co pises. Co ja s tvojim komentarom uplne zbytocnym teraz?
No ja som pocula teoriu, ze dinosaury mozno nezili pred milion rokmi ale napr pred 10000 - 100000 rokmi, ze chyba je v datovani ( sposobe urcovania veku). Preto sa zachovali tie pozostatky. Inac v povestiach ludi sa spominaju, draky, velke tvory, tak je mozne, ze pred velkou potopou tieto zili sucasne s pravekymi ludmi, preto sa ustnym podanim spominaju ...
Aj biblia spomina obrov v obdobi pred potopou ...
podľa mňa sa toho ohľadom dinosaurov našlo viac než dosť 🙂 a je to nevyvrátiteľné. inak tipujem ťa na silnú veriacu :D veríš v Boha, však?
Mame 21. storocie, napriek pokroku vo vede aj v technike este stale moze kazdy verit v co chce, dokonca aj v plochozem.
Neverím, že nie si troll. Ale ak nie, tak potom je to s tebou veľmi vážne, pretože aj veľká časť kreacionistov nespochybňuje existenciu dinosaurov, len ich datovanie. O oficiálnych postojoch rôznych cirkví, ktoré tieto fakty v pohode akceptujú, už ani nehovoriac. Predpokladám, že v existenciu doda, pyrenejského kozorožca a ďalších zvierat vyhynutých za posledné storočia, či dokonca desaťročia tiež neveríš. A až vyhynú nosorožce alebo gorily, tiež budeš popierať, že existovali.
Ved si ver/never comu chces. Nastastie, zijeme v dobe, kedy nie sme za svoju vieru a nazor na veci upalovani, takze mozes aj napr. slobodne behat so sitkom na hlave po namesti ako pastafarian a max len niekoho pohorsis, ale neuhoris na hranici, ani neskoncis vo vazeni.
Och, ja som do dnešného dňa neverila na divnoľudí (ešte aj počas kovidu som mala pevnú vieru v zdravý rozum ľudstva ako takého), ale práve som zažila osvietenie. Oni existujú a ja jednému z nich dokonca píšem do diskusie!!! 😲
Ešte stále tu máš potomkov dinosaurov.
Skús si pozrieť dokument.
Krokodíl napríklad.
Jasné, to tam podstrčili filmoví režiséri spolu s výrobcami plastových hračiek a všetci paleontológovia na svete im na to skočili. 😂 A čo tak Zem? Guľatá? Plochá? A hviezdy? Nie sú to len svetielka? A mesiac je kus syra. 🤦🏻♀️
No tak never. Zmení sa niečo ak ti to vyvrátime? Stále to bude pre tvoj život úplne nepodstatná informácia.
A zem je plocha, ovladaju nas Soroso-zido-jasteri, 9/11 bol tiez len podvod, EU nam tu pusta chemtrails. Cele zle! Vsetko je jeden velky business 😂.
Uvedom si, ze dinosaury skúma obrovské množstvo ľudí už roky rokuce a celkovo históriu. Nie je absolútne možné, aby všetci títo odborníci klamali. A to je so všetkým. Ak by dinosaury neexistovali už to dávno vieme a niekto z vedeckej obce by to už dávno vytiahol.
Dnes je smutné, že neveríme odborníkom, ktorí veci už roky študujú a pracujú s tým, ale uverime nejakému človeku, ktorý absolútne nemá žiadne dôkazy, len svoje vlastné domnienky. A nie na svete fakt neexistuje nejaký spolok mocných, ktorí nás chce zničiť a ovláda všetko okolo.
Zamysli sa len nad tým, že prečo by všetci tí vedci klamali. Dáva ti to nejakú logiku?
V poslednej dobe sa tu roztrhlo vrece s absurdnymi temami. Zeby sa trollovia zo Sumracnej nudili po volbach?
"Tie kosti su vsetko umele. Nevedia vysvetlit preco nieco a kto postaval nejake stavby co sa odhaduju na 3000 rokov, nieze 16, 30 milionov. Je to biznis."
:D Tak to je teda koniec... Niekto normalny dokaze toto vyprodukovat?
@bloger presne 😀 co by z toho asi tak mali? bol tu spominany nejaky biznis, ale to je totalna hlupost 😀 na com asi tak zarabaju? na detskych trickach s potlacou dinosaurov? 😀 ale akoze ano, som za to, ze nech si kazdy veri, comu chce, ale ked je daco fakt, tak je to proste fakt 😀

Hmmm...ok a teraz ako co my s tym na modrom ?😃