icon

Veríte, že na konci dúhy je poklad?

casopis1
18. aug 2024

Veríte že na konci dúhy je poklad škriatkov?
Môj syn áno, silou mocou ho chcel nájsť,
a tak prešiel celé mesto krížom-krážom , nič síce nenašiel ale zato urobil pekné fotky.

Bol smutný a tak som ho objala a povedala
že peniaze niesú všetko - hlavne že máme jeden
druhého.

čo vy na to?

Veríte, že na konci dúhy je poklad?Veríte, že na konci dúhy je poklad?Veríte, že na konci dúhy je poklad?
Strana
z2
doriiis
18. aug 2024

@lonely66 ....aj ty si taká ,,nešťastná" ako ja? 😆
Konečne niekto,kto nepodporuje to ,,nevinne" klamanie deťom od narodenia.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
doriiis
18. aug 2024

@lonely66 ....presne ako u nás.
Ale veď kľudne nech si ostatní kŕmia svoje deti klamstvami.Ja to robiť nemienim.

deti95060810
18. aug 2024

@lonely66 o žiadnom škriatkovi z dúhy sme ani my s manž. nevedeli - ja počujem prvý krát , deťom sme nikdy nehovorili že deti nosí bocian - to vážne v dnešnej dobe? a na Vianoce že darčeky nosí Ježiško deťom povedala p. uč. v prvej triede - že to kupuje maminka. Tak isto Mikuláš - to už v MŠ povedali učiteľky deťom. A bolo vymaľované...😉
ale si myslím že autork. dieťa bude mať už viac rokov keďže už sám behá po meste a fotí ... ak som dobre pochopila.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
berinkaj
18. aug 2024

Tak krasna tema…najkrajsia cast zivota cloveka je detstvo…dieta ma pravo snivat, vymyslat si, hrat sa, predstavovat si...jednoducho zit si detsky zivot plny fantazie bez toho aby videlo dieta to co sa skarede na tomto svete deje. Mne osobne je luto ze uz nemam na ociach ten krasny filter. Za mna je dufa nieco magicke…hoci dom dospela a poznam pribeh o leprikonoch mne sa stale paci pozerst na tento svet trosku s fantaziou. Ked sa mi narodila dcerka nad BA bola nadherna duha…krajsiu som nikdy nevidela…porodila som dcerku o ktorej vraveli ze nebude vnimat svet, nikdy mi nepovie mama a nukali mi v 21 t potratovu tabletku. Moje slniecko ma za sebou vaznu opereciu srdca vela sme si presli a prechadzame ale nie je to take hororove ako mi vraveli…pre mna je prave ta duha prislub ze mam vydrzat a budem odmenena…clovek musi v nieco verit…preco teda nie v poklad na konci duhy? Nech maju deti detstvo…tituly a skoly mozu robit cely zivot ale detstvo uz nevratia😉

galganka
18. aug 2024

...tak ja neviem. Mám po tridsiatke, ale ak by mi hociktoré naše dieťa povie, že chce ísť hľadať koniec dúhy a ja mám akurát kúsok času, tak sadáme do auta a dieťa naviguje. 💪🏻🦄🌈

Strana
z2