icon

Veríte, že raz príde preľudnenie?

7. jún 2022

Veríte tomu, že do roku 2050 by malo byť na svete už tak veľmi veľa ľudí, že nám bude dochádzať jedlo a voda? Pozerala som dokument a zaujímalo by ma, že aký názor majú na toto iní ľudia.
Ja verím tomu, že skôr či neskôr k tomu dôjde...

Strana
z2
viki_lv
7. jún 2022

Vieš mi hodiť link na ten dokument? Zaujíma ma to. Ja osobne si myslím, že sa sami vyhubime/preriedime

michaelam2
7. jún 2022

@viki_lv odporucam si aj toto pozriet: David Attenborough: Život na naší planetě …je to na netflixe, mozno aj online

bennn
7. jún 2022

Samozrejme, veď rozvojové krajiny trtkajú jak oživot a pýtajú všetko od iných... čiže... voda sa raz minie. Ľadovce sa roztopia a hotovo.

kulumulu123
7. jún 2022

Skor si myslim ze sa sami vyhubime napr taka 3svetova by to mohla velice lahko a rychlo zariadit..

stanulienkat
7. jún 2022

Ved uz sa to deje. Drancujeme prirodu, znecistujeme a plytvame vodou, kynozime zivocisne druhy, vytlacame zvery z ich prirodzeneho prostredia. Plasty su vsade. Ludia sa mnozia ako o zivot. Uz nas je teraz vela.

autor
7. jún 2022

@viki_lv

https://www.youtube.com/watch?v=Bol0si_2Igo

To sú len také teórie, čo by sa mohlo všetko stať v takom prípade...

autor
Autor odpoveď zmazal
bloger
7. jún 2022

Netreba zabúdať, že pandémie to regulujú. Vždy niečo príde. Možno je to aj zámerné.

autor
7. jún 2022

@kulumulu123 To je možné, že bude dovtedy, ale to nemôžeme vedieť a môžeme nad tým tak isto špekulovať, ako aj na týmto.

valeria_h
7. jún 2022

Nie

lejusinka
7. jún 2022

Ono to nie je nieco v co sa da verit alebo nie…je to proste fakt

17alexis
7. jún 2022

Ved uz sme teraz preludneni, lepsie to nebude, takze ano, verim tomu. Znicime sa sami.

katulienkax
7. jún 2022

neboj sak kvoli tomu vyvijaju tie virusy a ockovacie latky - na preriedenie populacie 😂 Projekt covid bol len zaciatok, budu pokracovat ine vesele virusy a ich mutacie

autor
7. jún 2022

Tiež si myslím, že je to nejak tak, že niekto niektoré tie pandémie vytvára zámerne.
@katulienkax

luccija
7. jún 2022

Nie, neverim

autor
Autor odpoveď zmazal
hiro
7. jún 2022

"Tiež si myslím, že je to nejak tak, že niekto niektoré tie pandémie vytvára zámerne."
"Projekt covid bol len zaciatok, budu pokracovat ine vesele virusy a ich mutacie" :D

Ludia nepomru na virusy a ich mutacie ale na sprostost... To nas zarucene zabije. Myslim ze ludia uz su tak odnauceni rozmyslat ze nakoniec uveria ze voda z vodovodu je jedovata a zahynu na dehydrataciu. Ziadne virusy a vojny nebude treba.

autor
7. jún 2022

@stanulienkat Áno, je už nás aj teraz na celom svete veľmi veľa, ale keď sa na tom zamyslime, tak Slovensko na tom ešte nie je tak zle. Koľko nás je? 5-6mil? To je nič oproti takej Číne alebo Indii

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
7. jún 2022

@hiro Všetkému zase neverím... To s tými vírusmi môže byť inak, ale to, že raz príde preľudnenie je dosť možné...

hiro
7. jún 2022

@mamula20 "Staci ze nam odrbu naftu,benzin" ? Kto? Cely svet? Ropy je k dispozicii habadej. Ak ide o Rusko tak este aj take USA tazi viac ropy ako Rusko. X dalsich krajin produkuje velke mnozstva ale hlavne vedia zvysit tazbu podla potreby.
Ak ide o potraviny tak Europa produkuje dostatok potravin pre nasytenie vsetkych obyvatelov a este aj zvysok vyvaza.
A ked sa pozrieme na efektivitu Holandskeho polnohospodarstva - len 2% ludi pracuje v agro a tieto 2% dokazu vyprodukovat dostatok jedla pre vsetkych ostatnych holandanov + dalsie desiatky miliony ludi cez export. Ich export portavin dosiahol zo 110 miliard €.
Ked si to porovnas s Rumunskom kde pracuje na poli 23% obyvatelstva a export maju cca 19 miliard € je jasne ze s dostupnymi technologiami sme schopni bez najmensich problemov mat dostatok potravin aj do buducna.

zmrzlinka2021
7. jún 2022

@hiro
Ono aj nutit do ockovania bola hlupost.
Preco nutit?
Nechces, tak proste budes menej chraneny, vacsia pravdepodobnost vazneho stavu, aj smrti - v spolocnosti sa zvysi priemerne IQ a priroda sa precisti...

Strasne v spolocnosti riesime ludi, ktori by bez "navigovania" neprezili

17alexis
7. jún 2022

@hiro presne, mam pocit, ze cim mame viac informacii, tym sme sprostejsi. Ludia nedokazu vyberat relevantne zdroje, overovat si ziskane informacie a potom to tak vyzera.

17alexis
7. jún 2022

@zmrzlinka2021 do ockovania nik nuteny nebol, no neviem, ci ti nieco hovori kolektivna imunita. To je totiz vec celej spolocnosti, nie iba toho, kto si postavi hlavu a nechce, nebude...je otazka casu, kedy zas zazijeme to, ze nam budu umierat deti na choroby, ktore uz vdaka ockovaniu nepozname lebo biomatere kdesi cosi poculi a neockuju.

hiro
7. jún 2022

@zmrzlinka2021 Ano, bola to hlupost. Malo byt dobrovolne a spoplatnene. Ludia by sa nan hrnuli - ako niekto povedal - keby to ockovanie spoplatnili za 100€ jednu davku - tak ti isti ludia co boli teraz proti ockovaniu tak by naopak organizovali demonstracie proti vlade a za bezplatne ockovanie ze chce sposobit genocidu naroda a aby prezila len elita ked ich nedala zadarmo pre vsetkych...

weronika171717
7. jún 2022

Po cocovid klamstve sa nič také nestane........

7lenka11
7. jún 2022

Nemyslim si... pandemia, vojna, zdrazovanie - to vsetko negativne ovplyvnuje zivot ludi a mladi sa do zakladania rodin nehrnu.. vo svojom okoli mam velmi vela bezdetnych 30tnikov a o detoch ani neuvazuju

jana_eyre_2
7. jún 2022

Ja len dúfam, že tušíte že vírusy a baktérie tu boli ešte pred nami však?

zmrzlinka2021
7. jún 2022

@17alexis Ja ti rozumiem, pisala som konkretne o covide. Velmi sme boli "starostlivi" voči tým, čo o to v podstate ani nestáli. Dokonca sme ich nutili liecit sa, ked uz ledva dychali. Proste nemas zaujem o liecbu, lebo covid neexistuje, tvoja volba, kup si oriesky... 😉 Ale vdaka tomu, ze sme vyspela spolocnost, tak sme naliehali, robili opatrenia... inak by viacero ludi uz vonalo kytky odspodu 😉

@hiro asi hej - niektori ludia si proste to nevazili. Proste treba ludom umoznit aj svoj zivot dokoncit a treba to respektovat...

@weronika171717 presne tak, treba nechat ludi zit v tych klamstvach, ich rozhodnutia, ich dosledky - spolonost sa pretriedi. Kopec takto ludi zomrelo, co si mysleli ze covid neexistuje.. proste ich volba, maju nato pravo, planeta sa ozdravi od takych jedincov

@jana_eyre_2 to si myslim, ze vsetci vieme. COVID vsak bol vynimocny, lebo odhalil, ze zivoty mnochych ludi stoja za prd... ich vztahy stoja za prd... padli im "predstavy", ostal iba zivot, ktory nestal za nic

jana_eyre_2
7. jún 2022

@zmrzlinka2021 no keď tu niekto dokáže tvrdiť že vírusy vyvíjajú aby sme boli preludneni akoby sa to nikdy predtym nestávalo, tak trocha pochybujem o tom že to vedia naozaj všetci.. covid nebol výnimočný, len sme ho v modernom svete ešte nezažili.. ale áno, odhalil mnohé..

Strana
z2