Veronika Cifrová Ostrihoňová
Na jednej strane sa mi páči, na druhej mi ide na nervy tým že sa tvári ako etalon feminizmu a za muža na absolútneho sexistického vtipkára, stále pise ako treba vychovávať deti správne a vkusne je od svojho preč, o tom ako je vzhľad nedolezity a na kazdu akciu je chodí líčiť vizážista až domov....
.... neúprimna, čím si táto žena zaslúžila tolky mediálny priestor???
@h2 ....úplne súhlasím so záverom poslednej vedľajšej vety súvetia.......ale taká sebakriticka voči svojej mienke o mne ste byť nemuseli.
@viestta ďakujem za kultivovany názor, máš pravdu, no príde ako hostka do mojich obľúbených formátov a prosto poviem rovno bola som jej fanúšička ale som precitla, to ako hovorí sa mi veľmi páči no potom som porovnala jej skutočne činy a zarazila som sa...
Myslím si, že si dokopy nič také zle nenapísala, ale jej dieťa si fakt komentovať nemusela, pretože si nemyslím, že vieš a môžeš zhodnotiť ako sa mu venuje a či je vkuse preč. Je to také úbohé, príde mi to ako útočenie tam, kde je žena najzranitelnejšia.
@vahcaac ja som myslím,že som nič zle nenapísala, pomenúva vám veci priamym menom, preto som ju dala do nadpisu,😉 som anonymne🙊🙊🙊mám tu možnosť tak ju dám, som tu veľmi známa pozitívne vnímaná osoba, nechcem aby to zavážilo...ale myslím že keby som to dala pod svojou menom tak sa mi všetci pchajú do zadku že akú mam pravdu a súhlasia, pretoto je anonym dobrý, človek vidí tu neúprimnost 😂😂😂😂😂😂😂😂
K dieťaťu-beriem, no druhá strana mince:ona sama dávala na začiatku materstva posty o Tom aké je fajn kojenie a um je smrttt, ako škodí zdraviu dieťaťa a planéte,to tiež mohlo zraniť vela žien.. takze som napísala len pravdu že má dzob a je mimo dieťaťa čo mi je jedno, nechápem že prečo potom mudruje že um je "jed", na deti je každý citlivy, ak máš um tak na kojenie, ak si šla do práce skôr tak na prvých 1000 dní života ktoré rozhodujú....myslím že som ju týmto neurazila....minimálne nie viac ako ona iných svojimi postami o um
Známa na modrom koníkovi ? Okej. Pohode, u mňa by to nezavážilo aj keby si bola neviem kto. Ja by som ti myslím napísala presne to isté, čo som napísala aj k anonymovi.
Ja ju až tak nesledujem, aby som vedela, čo pridala o kojení pred pol rokom. Myslím si, že je natoľko inteligentná, aby vedela, že nie každá žena môže kojiť a tým pádom by nepísala urážlivé veci o UM, ale ako píšem, ja ju až tak nesledujem, môžem sa mýliť. Prišlo mi to o dieťati ako hlúpa poznámka, to je celé a preto som zareagovala.
Ja som videla 2 príspevky o dojčení a ani jeden z nich nebol poburujuci a ani ubližujúci. Hm, možno som ho nepostrehla.. 🙊 Preto ak máš screenshot tak mi ho prosim posli.
A ten prvý odsek mi príde strašne trápny, prepáč, ale neviem prečo si namýšlaš, že by mal nikto vôbec potrebu sa ti vtierať do zadku ?
zrejme nemáš sama v sebe vysporiadané, že si nemohla dojčiť, ale Veronika za to ozaj nemôže, jej posty o deťoch nesledujem, nakoľko ja už mám dieťa veľké, ale nemyslím si, že by povedala, že UM je smrť a ničí planétu, kde to nájdem?
Mudruje ako im krabice ničia planétu a potom mužovi na 40tku kúpi Defender 😉😉btw, keby bola na um pochybujem že dá taký post....ale to je len príklad......to je to o čom celý čas vravím,takýto ľudia dám dávajú rozumy?vidím ako sa jej zastávate, ako triedny princeznú na SŠ, mám ešte toho aby ste si všimli obsah čo som písala 🤔ale vidím meno a už máte zahmlené v očiach, tak mi to pripadá, žiadny otvorený dialog...
však ale čítala si to vôbec? to je pre matky, ktoré dojčiť môžu, ale nechcú... jeden z dôvodov uvádza odpad z obalov UM... ale P.S. je pre tie matky, čo dojčiť nemôžu
@lucka_ke No vidíš, a tiež sa do nich stará....to je v čom iné ako to čo robím ja,že sa my nepáči že osoba Veroniku čo na vplyv keď to rozmebis na drobné tak zistíš obrovské paradoxy
ale ja som podľa niektorej múdrej čo nie je ani h20 "zakomplexovaný nula"...ona nie je že toto puse ženám čo sú na um, príklad
PS:ja som kojila a rada a som za to vďačná, mám však plno kamosiek čo pre niečo nie, zato som im nepísala esej o dopadoch UM podľa mňa toto je povazlive....
*preklep mi
No mas asi problém s pochopením. Popracuj na svojom sebavedomí a na svojom živote. Lebo to čo písala ona je diametrálne odlišné ako to co na ňu píšeš ty. Podľa mňa máš zo svojho života vážne veľké komplexy.
@777januska777 mne nepríde malo sebavedomá, vzhľadom na vyssie uvedené konštatovanie, aka je na MK znama a keby sme vedeli, kto je, tak jej vsetci pritakavame 😅 veri si dosť, ale evidentne je trochu frustrovana zo svojho života...
@karelova možno, to ja už neviem posúdiť 🙂 ale nepochopím ako ju tak hrozne dokáže nahnevať nejaká baba co jej nič neurobila, nič nepovedala a ani netuší, že existuje 😀
Prečo by som mala mať komplex, som jej rovesníčka, mám dieťa, dostáva sa mi toho čo má ona a našťastie môj muž nepozyva Studenkovu do izby aby pískala ako čajník, a to som feministka a viem ti povedať že s takým by som nebola, a som eko a pred akciou si nevolam vizážistu čo ide cez ba určite pešo, by chránil maticku zem, hahaha....ja len vravím že ostatným-tebe aj mne káže aký máme byť ekofemiwomem a pritom robí úplný opak, ale ok, načo sa na tým zamýšľať ✊
Nijak špeciálne ju nesledujem, neviem, čo kde píše, nepoznám jej reláciu, akurát sa vyjadrím k tomu, že si protirečí- v médiách si zarábajúca osoba sa potrebuje predať. Púšťa zo seba do sveta to, na čo ľudia reagujú a čo jej pomaha predať sa. Vôbec to nemusí byť to, čo si ona sama naozaj myslí a ako ona funguje.
Ja zas nechapem, preco sa do Teba pustili 🙂 Kto nechce, nech nediskutuje... Ohanaju sa zeny respektom, pritom len o nom dokazu kecat.
Tvoju otazku trochu zovseobecnim. Ja vobec nechapem, ci su ludia fakt take teliatka, ze sa dokazu nechat ovplyvnit kymkolvek v medialnom a virtualnom priestore. Nemajme iluzie, vsetci influenceri su obycajni obchodnici, marketingovo pouziju presne tu temu a myslienku, co im prinesie popularitu a peniaze. Oni nehovoria o sebe. Preto ani nemoze sediet obsah toho co hovoria s tym co robia.
Neviem ci je to v dnešnej dobe normálne, ale som asi zena, ktorá showbiznis ci slovensky alebo zahraničný, nejak aktívne nesledujem, nesprtam sa v ich životovj. Niekedy mi je aj trápne neprísť na meno známeho herca v nejakom filme.
Instagram son si nahodila asi pred necelým rokom. Momentálne tam najviac sledujem recenzie z knih, dodávateľov materialu, firmy, ktoré sa týkajú bývania, záhrady, co je pre nas v rodine momentálne aktuálne.
Mam nejakeych spevákov, kuchárov, hercov a hlavne fora, ktoré sa venujú môjmukoníčku, sledujem portal Everestu, turistiky a podobne....
Pre mna su v živote toto inšpirácie.. Príroda, turistika, horolezectvo, dobre knihy, autobiografie, cestopisy autorov ktori ai niečo v živote prežili, náučná literatúra, kuchári ktorí ma inšpirujú o nejakom napade o jedle.... Nakoľko mam aj diétne obmedzenia,stsle je sa niečo vzdelávať
Ale vôbec sa nevzrusujem, aktívne nevyhladavam a nezaujíma o súkromnom živote celebrít .
Preto Veroniku nesledujem, dobrovoľne by som ai s nou na kávu nevyšla....showbiznis pre nna nie je centrom inšpirácie...
@elizabet173 toto nie je v kategórii problémov, ale v kategórii "voľná diskusia"...

Baby, nečítala som diskusiu, ani nebudem. Je mi na grc, že si niekto dovolí anonymne založiť diskusiu s celým menom nejakej osoby s cieľom, aby ju odhováral a pýtal sa iných na názory na ňu. Autorka, že sa nehanbíš?! Predstav si, že by si tu našla diskusiu s Tvojim menom a priezviskom, kde by si o Teba nejaká zakomplexovaná nula obtierala hubu! 🤮🤮🤮