icon

Veronika Cifrová Ostrihoňová

30. júl 2021

Na jednej strane sa mi páči, na druhej mi ide na nervy tým že sa tvári ako etalon feminizmu a za muža na absolútneho sexistického vtipkára, stále pise ako treba vychovávať deti správne a vkusne je od svojho preč, o tom ako je vzhľad nedolezity a na kazdu akciu je chodí líčiť vizážista až domov....
.... neúprimna, čím si táto žena zaslúžila tolky mediálny priestor???

Strana
z3
janai1
Odpoveď bola odstránená
c_est_la_vie
30. júl 2021

Buď sa ti páči alebo nepáči. Osobne nevidím dôvod, prečo by sa "feministka" nemohla upraviť. A čo sa týka jej manžela, povedala by som že ide skôr o svojský humor, keďže vidno, že Ostrihonova rozhodne nie je žena v domácnosti.
A k jej práci- ona nemá prácu v štýle 8 h denne. Ona si odskočí na 2-3 h na moderovacku, dieťa môže mať kľudne v zákulisí.
Ja osobne ju mám rada.

pribinak
30. júl 2021

Čím si zaslúži taka plackova a podobne umeliny, ktoré okrem vystavovania umelých pŕs nič iné nedokážu
A podobne rôzne akože celebrity z podradnych tv programov?

Však keď sa ri nepáči, neotvárajú články kde je niečo o nej, nevšímaj si jej posty, nesleduj ju

ivkazba
30. júl 2021

Akú dávku komplexu a závisti musí mať človek v sebe, aby mal potrebu toto riešiť... 🤦🏻‍♀️ Mne je sympatická, ale aktívne ju nesledujem. Avsak príde mi divné, ak ju sleduje niekto, kto má názor ako ty? K čomu to je?

karelova
30. júl 2021

Mne osobne je nesympaticka, afektovana a hra sa na nieco, co nie je. Preto ju ani nesledujem a určite nemam potrebu o nej zakladat temy 😅 sleduj ľudí, ktorí ti prinášajú príjemné pocity a motivujú ta, bude sa ti ľahšie žiť 😊

autor
30. júl 2021

@ivkazba takéto argumenty ako si dala sú čudné, také neúprimne.... všetci musíme chváliť tých na obrazovke???? som kritická to áno, no prečo tam vidíš komplex?som jej rovesníčka a azda aj krajšia, čiže komplex tam nehľadaj
@pribinak ja som rada sledovala reláciu na RTVS s mimoriadnou novinárkou,teraz tam dali JU, je x iných v tejto oblasti a ani si nešteknu...čo sa týka kariérneho postupu, musí práve ona (btw,od ročného) ?
@c_est_la_vie iste súhlasím feminizmus nerovná sa zanedbanie, ja som feministka ale za to ma nechodí líčiť domov drahy vizážista, rozumieme si?

katkami123
30. júl 2021

Dieťaťu sa jednoznačne treba venovať už od mala ak z neho chceme niečo mat, ale tiež nemusím tieto premotivované matky. Well done si môžu povedať až keď im to dieťa vyrastie a nebude robiť hanbu, ze odviedli dobrú prácu.

pribinak
30. júl 2021

To že je matka doma s dieťaťom 3 roky ešte neznamená že sa mu maximálne venuje
S týmto ročným bol mizno otec, možno stari rodičia

Pozri, dnes si mizes vybrať rôzne tv, rôzne radia, tak ju dokáže z ďaleka obísť

karelova
30. júl 2021

Este doplním: síce mi jej osobnosť a vyžarovanie nie je sympatické, musim povedať, ze za mna je to krásna zena, ci namalovana alebo nenamalovana....

autor
30. júl 2021

@pribinak ale určite viac ako tá čo doma nie je ✌️

pribinak
30. júl 2021

To je vysokodo diskutabilné

Minule matky doma o svoje dieťa ani len nezákopnu, prednosť má cigareta a káva či víno, potom fcb, instac, kamosky a až potom nejaké decko

Nehadz všetky pracujúce matky do 1 vreca

karelova
30. júl 2021

Inak tebe musi Ostrihonova velmi ležať v žalúdku, co? 😅 Pred par mesiacmi tu bola podobná téma...

klarissa25
30. júl 2021

A prečo ju tu ohováras takto anonymné? A nie každá matka sedí doma na riti do 6 rokov dieťaťa...

ivkazba
30. júl 2021

Myslela som to absolútne úprimne. Inak je super, že píšeš ako anonym a napíšeš si, že si azda krajšia. Prečo potom nepíšeš aspoň pod svojím nickom? To ma len utvrdzuje v mojom predošlom komente.

autor
30. júl 2021

@pribinak takto. to je zoširoka, ja sa vrátim k myšlienke, tak keď prezentujem názor, že dieťa je zmysel života tak od jeho narodenia idem robiť Sit DOWN S. ...ale to je materská téma-citliva, kvôli financiám chápem že idú skôr do práce, no takto...

vahcaac
30. júl 2021

No myslím že z tých našich hviezd je práve Veronika dosť na úrovni. A Sára je dosť šikovná na svoj vek 🙂 pozri si sajfove videá na insta. To už podľa mňa niečo vypovedá o tom ako sa svojmu dieťaťu venujú.

autor
30. júl 2021

@karelova neviem aká bola pred mesiacmi téma,nemám taký prehľad.....
Bože len ma zaujal ten paradox, vám to nepríde čudné?raz A raz Z

karelova
30. júl 2021

Pozri sa, mam kolegyňu, nie je žiadna celebrita, ale je na vysokej pozícii, je aktuálne na materskej, ale kontakt s pracou udržuje, pokial jej to babatko dovoli a nikdy by som si nedovolila tvrdiť, ze je zla mama. Teraz je ina doba ako kedysi, da sa pracovať z domu, je viac možností a pokiaľ to nie je na ukor dietatka, nevidim v tom absolútne ziadny problém.

pribinak
30. júl 2021

Ale ….. nebud taka moralistka. Keď už tak veľmi kritizuješ a moralizujes, poucas, tak daj sem svoje meno a svoji foto

Očividne ti leží v žalúdku a sa čudujem, že ti svoji za energiu snahu i čas toľko o nej písať

Inak, môj syn je moje všetko, naozaj všetko a predstav si, toez som doma nebola 3 roky a nesedela s ním na zadku

azzflo
30. júl 2021

Nezijem na Slovensku a Veronika je jedna z asi 3 slovenskych "celebrit" (neberte doslovne) ktore trochu sledujem a nevadia mi. K tomu, ze sa podla teba nevenuje dietatu, videla si co ich dcera ovlada? Neviem ani kolko ma teraz rokov, ale komunikuje a ma vedomosti urcite na urovni starsich deti, cize takto zanedbavane dieta urcite nevyzera. Ked ju uz chces kritizovat, mozes sa nam ty pochvalit co vsetko tvoje dieta vie, ked si s nim nonstop doma?
Riesit jej muza je absolutne irelevantne, nie je za neho zodpovedna. To ci sa maluje alebo ju chodia malovat - logicky su asi v mediach ine naroky na vizaz a ked chce a vyhovuje jej to a ma na to peniaze, preco by ju nemal prist niekto nalicit domov? Mozno to robi aj prave preto, aby mohla byt doma s dcerou o hodinu dlhsie ako keby ju licili v studiu.

A vobec, co je teba do toho. Ked nie si spokojna so svojim ubohym zivotom tak ho zmen a nesnaz sa kritizovat ostatnych sikovnejsich ludi za to, ze sa maju lepsie ako ty.

diewcatqoo
30. júl 2021

Mne pride Verca celkom rozhladena a scitana na rozdiel od inych influenceriek, ktorym trci slama z topanok aj ked su od hlavy po paty odete vo Fendi 🤷‍♀️
Inak teda aky zmysel ma zakladanie tem, kde budeme nakladat na niekoho ineho?

autor
30. júl 2021

Som šoku!
Môj život bez váhania nazvete úbohý, len kvôli tomu že má prekvapuje ambivalentnost tejto ženy, pričom v úvode píšem že z jednej strany mi je sympatická,len niektoré paradoxy ma prekvapujú, že ju riešim?evidentne aj vy keď ste sem klikli
.....chcela som rozhovor, dostala som urážky....vy tým celebritám zbažtite všetko.....čakala som nadhľad a konverzáciu, neutocim na ňu, len som vyslovila kritický úsudok..

mpg
30. júl 2021

@karelova Ani mne jej vyžarovanie nie je symaptické, na pohľad je pekná, aj dosť veľa vie, ale pôsobí tak neúprimne, niekedy aj rukami robí také nervózne pohyby a tie rozhovory, aj keď sú o silných témach obyčajne na konci nemajú žiadne riešenie. Ale možno sa rokmi vypracuje.

nelca0510
30. júl 2021

Tak ju nesleduj. Podla mna nedava ziadne nejake zarucene rady ohladom vychovy a podobne.

klarissa25
30. júl 2021

Tak ty ju tu ohovaras ešte k tomu anonymne a čudujem sa týmto reakciám? Nesleduj ju a máš po probléme

c_est_la_vie
30. júl 2021

Autorke:
Pozri, mať rodinný príjem viac ako 10 000 eur mesačne, tiež si možno zájdem raz týždenne vizážistovi. A možno aj bez moderovacky/ nejakej akcie, len pre svoj pocit.

A ruku na srdce, koľko hodín denne " zanedbávas" ty svoje dieťa počas varenia, upratovania....? Ostrihonova odmoderuje možno 3 -6 h týždenne. Zárobok jej može pokryť upratovačku a reštaurácie na celý týždeň, takže sa dieťaťu vie venovať možno aj viac ako bežná mama.

Mne sa jej posty páčia, je sčítana, vie sa vyjadrovať, ppvzbudzuje k tolerancii. Propaguje i ekológiu, slowfashion, povzbudzuje ku kritickému mysleniu. Určite si ju a napr Hanzelovu prečítam radšej ako takú Cibulkovú, ktorá vie fotiť len čo kúpila od LV/ Fendiho/ Gucciho.

basullinka
30. júl 2021

Ja osobne nerozumiem, prečo ma niekto potrebu kritizovať život inych, ked ho tym ziadno neobmedzuje a ani mu tym neublizuje. Predsa to, ci sa nejaká ostrihonova namaluje, kolko pracuje je jej zalezitost a ostatnych je do toho velke 💩. Dôležité je, ze je ona sama so svojim zivotom spokojna a to, ze ty mas potrebu ju kritizovat je vlastne aj tak len tvoj problem. Mozno by bolo lepsie energiu, ktoru vynakladas na nu venovat svojej rodine a bude to pre vsetkych prinosnejsie.

20erika07
30. júl 2021

Žasnem kokos ,to vazne ma nejaky anonym potrebu riesit takto nejaku Veroniku Cifrovu? 🤦‍♀️🤣 odpadnem 🤣

lucka_ke
30. júl 2021

Veronika je krásna, inteligentná žena a že raz týždenne odíde od dieťaťa na pár hodín... fakt to netreba riešiť anonymnými fórami, a nezdá sa mi, že by jej bol venovaný nejaký špeciálny mediálny priestor

autor
30. júl 2021

No tak máme tu ódy aj žalospevy že som si dovolila napísať názor že je paradoxná v činoch a v slovách....stojím si za tým,poteším sa každej zdravo kritickej odpovedi, prosím to aká je krásna a ja aká chudera že ju kritizujem sme tu už mali, vďaka

Strana
z3