Veronika Cifrová Ostrihoňová
Na jednej strane sa mi páči, na druhej mi ide na nervy tým že sa tvári ako etalon feminizmu a za muža na absolútneho sexistického vtipkára, stále pise ako treba vychovávať deti správne a vkusne je od svojho preč, o tom ako je vzhľad nedolezity a na kazdu akciu je chodí líčiť vizážista až domov....
.... neúprimna, čím si táto žena zaslúžila tolky mediálny priestor???
@fiffinkaa A ono sa to samo postupne vyprofiluje, alebo moderátorka vie osloviť (ako by povedal Kamil Peteraj) alebo tie relácie zaniknú. Aj on si vyberal na spoluprácu spevákov, ktorí vedia osloviť. To je niečo, čo sa nedá naučiť, ani nezáleží od vzhľadu, ale na veľkú väčšinu ľudí pôsobí kladne.
Nikto neni 100% úprimný a sam sebou. Každý má nejakú masku alebo rozpráva ľúbivé reči, ake chcu druhi počuť a zaklada si na tom image. Videla si film Klamár, klamár? Keby robil a konal čo si myslí, , to by len bola prdel. To bolo ako v tom filme Román pro ženy -šéfredaktorku časopisu Múdra a sebavedomá žena bije muž.....a my žijeme v podobnom chaose
Ty si asi nevidela sajfov Instagram,dáva tam príspevky s dcérou a to by si sa teda čudovala,ako sa jej venujú a čo ako ani dvojročná vie
Prečítala som si komentáre a predovšetkým môj príspevok úvodný s odstupom času a teda evidentne došlo k nedorozumeniam, môj zámer neboli na ňu útočiť aké poukázať na to čo aj iný si všimli tento jav že sebaobraz o sebe vytvárame my sami pritom skutočnosť je iná, matuce?....tak ako ona, vytvorila si kult svojej osobnosti no stále je tam to B ...ale asi som jediná na svete kto si to všimol 😂😂😂

Nesledujem...ale musia sa vytvárať takéto umelé relácie, aby sa mali aj modelky svetového formátu po skončení kariéry čím živiť.