icon

Veronika Cifrová Ostrihoňová kandiduje v eurovoľbách: Bude úspešná?

20. feb 2024

Veronika Cifrova Ostrihonova na kandidátke PS....
Zatiaľ nepoznám jediného moderátora/ku kedy to dobre dopadlo.

Bolo jej to treba?
Boli fajn otvárať a hovoriť o zlozitych témach, myslím ze jej to "sedelo"....
2 krásne deti, blahobyt, vytvorená Pozícia....no držím jej palce, azda sa nesklame....

ps- ak to Veri čítaš, prosím jedinú agendu co si sklamala bol
status o nevýhode používania umelého mlieka, koľko to stojí našu planétu a potom si kúpila Defender Sajfikovi....verím že v politike budeš principialnejsia

markusrasford
Odpoveď bola odstránená
alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
basullinka
20. feb 2024

@alessavandervelden super, že hejtujes niekoho, koho ani nepoznáš 😅😅😂😂😂

jaass
20. feb 2024

@mrs_potato áno, ísť do PS, tam určite idu sčítaní a múdri ľudia 🤦‍♀️😂

kofa77
20. feb 2024

@jaass ze? radsej mala ist do SNS, tam je hotovy mozgovy trust pod vedenim hlavneho myslitela

markusrasford
20. feb 2024

@jaass na Sumracnej tam je elita národa. Skus napísať v čom sa v PS odlišujú od Hlasu, SaS, Olano..

jaass
20. feb 2024

@markusrasford to by bola strata môjho času 💪

markusrasford
20. feb 2024

@alessavandervelden si síce preč ale dokážeš na základe jednej TOP prispievatelky si urobiť názor. Tlieskam ti.

markusrasford
20. feb 2024

@jaass nie strata. Nevieš. Bodka. Celý deň tu budeš hej tovar ale napíšeš ze strata času

jaass
20. feb 2024

@markusrasford 😂 neviem? Ty ma poznáš, že si dovolíš povedať, že neviem? Majster sveta 🤦‍♀️😂

markusrasford
20. feb 2024

@jaass no keď tu budeš vypisovať nezmysli a miesto toho by si argumentovala tak by si nemusela hej tovar ci so Majster..skratka si hejter

mrs_potato
20. feb 2024

@jaass predstavte si, že sú. ;)

mrs_potato
20. feb 2024

@alessavandervelden čo tak si o Veronike niečo zistiť predtým, než napiseste bezduchý komentár? 🙂

markusrasford
20. feb 2024

@mrs_potato to jej nepovedali. Lebo dnes developer a lekárka sú postrach Slovenská. Táto osoba nemohla byť ďalej ako je hranica jej obce

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
kofa77
20. feb 2024

tak aspon pre zaciatok, aby si nebola v spolocnosti za sprostu- ma medzinarodnu maturitu, IB diploma, ak to to nieoc hovori, predpokaldam, ze nie, dostudovat.

studovala v New yorku a Parizi, na univerzite, ktora je tusim v prvej 100 na svete, berie mozno 10 % uchadzacov. angazovala sa vo vela veciach na Slovensku, otvara zaujimave debay a ma hodntoy nastavene jasne po demokrtaicky a pro zapadne-ano, viem, je to cervene sukno pre mnohych slavienov. a ma plynulu anglictinu a francuzstinu, tiez fujky fujky, anglictina ma byt len slovenska, to je jasne...
verim, ze su tu aj in sikovni ludia, ktori by boli kandidat do EP, ale ani ona nie je vobec zly vyber.

markusrasford
20. feb 2024

@alessavandervelden ty si sa vyjadrila nepekne. Dostala si len to po čom si volala

markusrasford
20. feb 2024

@alessavandervelden ty si veľká hanba

oli14
20. feb 2024

@zuzanka.zuzu Preco si taka jedovata?

aurora33
20. feb 2024

Môj hlas teda nedostane. Veľmi nesympatická žena.

autor
20. feb 2024

Ja sa jej len čudujem....ze co jej to dá, uz mi aj napadlo ze je vystresovana z detí a toto je taky jej útek.
Lebo na jej mieste ani prstom nepohnem 😉😉myslím ironicky, chápem ze sú ženy čo sa chcú takto realizovať

luccija
20. feb 2024

Prekvapilo ma, že má také ambicie.Dalsia čo bude plakať ako Beňová, že nevidí vyrastať dieťa, deti, lebo veľa cestuje.Politika je hnus áno, má dobré školy, je inteligentná, ale aj tak som prekvapena.

autor
20. feb 2024

@luccija presne so to vystihla co si aj myslím

zuzanka.zuzu
20. feb 2024

@oli14 čo je na pravde jedovaté? 😀 však som len opísala jej život, už nech sa prípadne hanbí sama, protekčné decko, to je celé

petronelag
20. feb 2024

Školy má dobré, ale skúsenosti z politike nemá, ani nevie osloviť ľudí, ani v TV nie veľmi oslovovala, ak získa málo hlasov, lebo napr. aj tá Karvašová má oveľa väčšie skúsenosti, skôr by som volila tú.

markusrasford
20. feb 2024

@zuzanka.zuzu ty chodíš v jej topánkach?

markusrasford
20. feb 2024

@petronelag každý raz začínal daj jej čas.

marca12
20. feb 2024

Mna velmi prekvapila a zaroven potesila. Je to slusna zena s hodnotami na spravnom mieste. Konecne nas bude niekto reprezentovat

oli14
20. feb 2024

@zuzanka.zuzu Mala moznost studovat na kvalitnych skolach a ma rozhlad, preto by som si ju ja osobne nedovolila zhadzovat a pockala by som, ako sa jej bude darit. A tiez si myslim, ze my zeny by še sa mohli v tomto skor muzskom svete viac podporovat navzajom.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal