Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?
Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.
Ahojte nejdem pisat o Gertikovi aj keby bolo zas co pisat😂 idem sem.pridat moju skusenost s trosku inym smerom aj ked to urcitym sposobom.suvisi🙂 mam zdravotne problemy a uz dlhsie chodim po doktoroch a nic...hoci si davam vestit toho sa nebojim 😂 ale k liecitelke som sa veru bala 🙈 lenze ako sa hovori toipaci sa aj slamky chyta a uz aj tak som nemala co stratit tak som isla ,bola som uozornena,ze nemam vela rozpravat co v mojom pripade je jak tyranie😂 ale bola som velmi milo.prekvapena otvorila mi mila pani lahla som si na gauc a zacala ma cistit a dokonca mi dovolila rozpravat😂 ono by sa nemalo kvoli tomu,ze clovek viac vnima co s nim deje ja som jej povedala ze sice,ze mam problem s chrbticou ale to ze ma boli.lava noha a mam aj ine zdravotne problemy o tom nevedela a predsa mi to povedala a liecila ..bolo to velmi.prijemne a hoci to znie neskutocne tie velke bolesti pominuli ,ja netvrdim ,ze uz mi nic nie je ale mozem sa konecne zohnut,vstat ,kychnut si bez toho aby sa mi chcelo plakat od bolesti ,idem este raz , nie s obavami ale s velkou radostou,ze konecne budem vediet normalne fungovat❤ bola by som velmi rada,keby ste aj vy napisali svoje skusenosti este viac mi to posilni moju vieru😉
@tomasgoco ano mam😉 nech sa pači 0905 144 0178 volá sa Janka ale priezvisko neviem aj ked sa mi predstavovala🙈 veľmi sa mi páčilo na nej aj to ked som sa jej pýtala,že či sa môžem prísť o pár dní mi hovorila,že až za 2 týždne je to vhodné teda neťahala zo mňa peniaze ináč bola som dnes na vyšetrení u mojej doktorky a zápal tam už nemám😀
@bettynak inak teraz spatne ked sa na to pozriem :D pisala mi aky mame s muzom stbilny vztah , ziadne hadky nic.ze budeme do konca zivota spolu , ze vidi ze budeme mat 4 deti ... uz sme pol roka rozvedeni.. hahah
tak dalšie sedenie u Janky liečiteľky mám za sebou😉 ,teda veľmi som sa tam tešila ,už som nemala obavy lebo so vedela čo ma čaká a že to aj naozaj pomáha čo som veľmi milo prekvapená tiež sa priznám som bola trochu skeptická, veľa vecí mi poradila čo som ani nevedela tak napíšem aspoň niečo možno to niekomu tiež pomôže😉ak sú probémy zo studenými rukami nohami treba si ich ponoriť na 10 min do horúcej vody zas nie že sa opariť len koľko znesieme😂 do tej vody nasypať bud sol,sodu bikarbonu alebo dubovú kôru ja som to tak urobila a celú noc nohy teplučké žadne ľadové pahýýle a oveľa lepšie sa mi spalo😉
@soldi splnilo sa ti od nej? Lebo niekto ju chváli a niekto nie
@scarletka34 vacsina veci ano. Take tie uplne zasadne co som sa pytala, tak ano. Tie sa splnili. Ale ona sama pise, ze niekedy sa okolnosti mozu zmenit - v tom dlhodobom casovom horizonte a vtedy sa moze vestba mylit.
@petka3012
Aj ja by som potrebovala v vestit jeden problém bolo by to možné?
Ja ju vrelo odporúčam. Je neskutočne milá a komunikácia s ňou je perfektná. Vie veľa poradiť,do čoho sa pustiť a na čo si dať pozor. Úplne sa trafila z mojej minulosti. Povie Vám,čo Vás čaká ...nasmeruje Vás .Táto osôbka naozaj vie,o čom hovorí. Určite treba využiť veštenie z gule.Stači jej poslať fotku. gertik77@gmail.com
@busikoval boli ste u nej osobne?
@scarletka34 nie,len komunikácia cez mail s fotkou
@busikoval jaj ja tak isto
Dnes som mi prišla vestba od veštice Gerty. Dala som si vestit z gule. Môžem odporučiť. Je to určite lepšie než veštenie cez karty, konkrétnejšie a môžem povedať že odpoveď je zrejmá. Žiadnych bočných 10 variant odpovedí. Naozaj som spoko, mám viac skúseností s vestenim (karty, numerologia) viac žien mi už vestilo, ale s pani Gertou som bola najspokojnejšia. Môžem len vrelo odporúčať.
@neznama159 Zdravím, na aký časový horizont Gerta predpovedá ? U koho ste si ešte dali veštiť ?
Vopred ďakujem za vašu odpoveď ...
@tamarrr na rok
@tamarrr podľa toho na čo sa pýtate. Vidí do ďaleka, nie len na rok. Mne na jednu otázku odpovedala že tento rok to nebude ale v buducne to príde, vidí to. Odpovie tak, ako sa pýtate. Neviem vám povedať mena žien, ktoré mi vestilo pred tým, nakoľko som sa k nim nevracala a bolo to dávnejšie, mena si nepamätám ale jedna bola v LM a druhá v DK
@neznama159 mne vestila len na rok
Aká otázka taká odpoveď. Ja som sa pýtala jasne či "v blízkej alebo v zdiale je budúcnosti..."
Ahojte ak tu niekto vykladá karty. Bol by mi ochotný niečo pozrieť zdarma? 2-3 otázky. Ďakujem za ochotu
@rakuten555 môžem sa spýtať že kďe na východe je ukrajinská žena? Alebo hneď kontakt dať vopred ďakujem
@bettynak myslíte jasnovidku Gertu z BA alebo Vráble, ja by som poprosila recenzie na jasnovidku Gertu z BA - na webe je označená ako najlepšia v SR a ČR, nakoľko mi obe robili výklad a rozchádzalo sa to, ďakujem dievčatá 🙏

@tommynika gertik77@gmail.com