icon

Veštica Dida

lau97
21. mar 2022

Ahojte baby chcela by som sa spýtať či máte niektorá skúsenosť s vešticou Didou, ktorá veští na Orchideovej ulici vo Vrakuni ďakujem krásne 😊🙏🏻

stanulienkat
•
21. mar 2022

@lau97 🤣🤣😁😁

lau97
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
vsauce_
•
21. mar 2022

Pozri si na YouTube sériu Mind Field kde nájdeš ako funguje mozog a pozri sa aj na forerov efekt. Ak by veštenie skutočne fungovalo, myslíš, že svet by vyzeral ako vyzerá?

ysseba
•
21. mar 2022

Skôr mi to príde akoby autorka bola "veštica Dida". Hneď v úvodnom príspevku nááhodou spomenúť adresu a aj mestskú časť? Už len telefónne číslo chýba a bola by to komplet reKLAMa 😀
@lau97 Načo sa pýtaš na fóre na skúsenosti s ňou, keď "poznáš ľudí", ktorí u nej boli, boli veľmi prekvapení až nechápali?

syslik81
•
21. mar 2022

@ysseba samozrejme ze je to reklama na samu seba ... 🤐 keby bola taka skvela vestica vedela by ze tu jej to neprejde kedze podobne vedmz tu uz boli a dopadli rovnako

nikol_l
•
21. mar 2022

@lau97 Asi sa skus opýtať skôr ľudí o ktorých píšeš, že vieš že mali s nou dobre skúsenosti😉. Tu ti nepomôžu, skôr vysmejú🤦‍♀️🤮
Nechápem čo to musíte komentovať primitívnostami. Ani ja toho zástanca niesom ale nesúdim🤦‍♀️ IQ-100..
Pekne sa opýtala, či máte skúsenosti, nie na vaše pridrbané názory čo, kto a v čo verí - každého osobná vec👌

lau97
autor
•
21. mar 2022

@nikol_l aspoň niekto normálny.. Ďakujem🙂

ronkat
•
1. aug 2022

@lau97 ahoj, bola som u nej zatiaľ raz. Celé som si to mohla nahrať a vrátila sa k tomu občas aj po rokoch. Moja skúsenosť je dobrá, totiž časť rozhovoru sa dá až takto spätne hodnotiť 🙂

petraboh
•
17. máj 2023

@ronkat - Ahoooj prosím ťa máš ešte kontakt na ňu ? Ja som u nej bola pred veľmi veľa veľa rokmi, chcela by som ísť znovu ale nemám už kontakt. Ďakujem.

zloriankaba
•
25. júl 2023

@ysseba Dida si reklamu nepotrebuje robit, nakolko je fakt dobra a na termin sa caka. Nerozumiem preco maju potrebu komentovat ludia, ktori tam nikdy neboli a ocividne zatrpknuti voci vesticiam.
Niekolko krat som tam bola a urcite sa este znovu vratim.

zloriankaba
•
25. júl 2023

@lau97 mam skusenost a mozem odporucit. Mne sa splnilo na 80% ale nezabudajme na to, ze kazdy sme si strojcom svojho stastia sam. Ja si vzdy vypocujem, uvazujem nad tym ale aj tak si idem podla vlastnej linii.

tamarrr
•
12. aug 2023

@zloriankaba Ahoj, prosím Ťa poznáš ešte inú vešticu, ktorá je rovnako dobrá ako Dida? Ďakujem.

priklerova_nikola
•
15. júl 2026

dida je najlepšia naozaj naj naj to musite skúsiť zazit prísť tam pamätať si čas narodenia seba a svojich blízkych .:: byt ticho a počúvať .. ona vedela také veci čo sa práve diali všetko všetko všetko …. odporúčam Didu a všetky kamošky čo boli ďakujú 💜